Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3421 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2008 - 01:48 PM

Цитат

И аз не разбирам за какво то4но става въпрос... Даже реших, 4е се намесиха и килограмите на мопсовете, за което ве4е и аз много щях да се подразня! Г-жа Светла Конова си разбира от работата, и ако ще да си храни ку4етата с храна за канар4ета пак щях да й вярвам! Не съм й адвокат или нещо такова-моето ку4е дори не е от нея, но я познавам и знам що за 4овек е! Светле, ако ти кажеш запо4вам да храня Буда и с храна за рибки! От днес!  :blink: :wub:

Моля те не дей с храната за рибки! ;D
Но наистина смятам ,че всеки сам трябва да си решава с какво да храни,само трябва да се спазва най главното ,това да не в вреда на кучето.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3422 Потребителят е офлайн   me4i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:50 PM

Имах предвид че не броиме гранулките както се изрази г-жа Конова и че си храниме кучето с възможно най доброто за него(той мрази Роял Канин,затова е на Еукануба)но пак казвам не съм съгласна с котешката храна.И не я кориме за нищо друго защото(вече се потретвам сигурно)мойто съкровище също е взето от нея преди 2г.и 2м.Приятен ден.Казвам се Ваня но г-жа Конова едва ли си спомня.

#3423 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:53 PM

Е пък мойто не я яде тая еукануба,ето за какво говорех.А пък затова,че не сте съгласна с котешката храна,ти нали не му даваш...е какъв е проблема тогава?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3424 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:54 PM

Цитат

Е пък мойто не я яде тая еукануба,ето за какво говорех.А пък затова,че не сте съгласна с котешката храна,ти нали не му даваш...е какъв е проблема тогава?

Гери, тя е написала че му дава Еукануба, но просто не е сагласна с това  :-

#3425 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:58 PM

Цитат

Имах предвид че не броиме гранулките както се изрази г-жа Конова и че си храниме кучето с възможно най доброто за него(той мрази Роял Канин,затова е на Еукануба)но пак казвам не съм съгласна с котешката храна.И не я кориме за нищо друго защото(вече се потретвам сигурно)мойто съкровище също е взето от нея преди 2г.и 2м.Приятен ден.Казвам се Ваня но г-жа Конова едва ли си спомня.

Ваня ,моля те прочети съставки в храната  и виж ,че не съм натровила моите най скъпи съкровища , че не съм им причинила вреда за здравето.И ако смяташ ,че ще ме дискридитираш с храна като Еукануба,дори да е котешка. ;D ;D ;D ;D ;D
И ,ще ти кажа само едно ,за мен няма стойност къща ,мебели ,злато и т.н. За мен най скъпо ,е моите деца , КУЧЕТА и Котки.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3426 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 02:03 PM

Моят яде Роял Канин от бебе! Само 4е аз му взимам ветеринарната, която е по-скъпа и уж по-хубава!  ;) Скоро може и да мине на Хилс, но не съм сигурна, 4е трябва... Ще питаме 4и4о доктор! А пък, ако има и малко храна за рибки вътре... РАЙ! Взимаме я веднага!  ;D ;D ;D
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3427 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 02:17 PM

А сега да ви кажа едно мое гадно предположение.Аз от Роял канин обичам само стартер, защото захранвам с тях малките и така свикнах, и защото знаете ,че обичам повече протеини.
Купувам за котки  и за кучета и на котешки чували проверих някои баркодове и като ,че ли Русия?Знам ,че там имат завод за производство на Роял канин.Сега ,ще видам кодове от моите чували.
Вижте сами давам Ви кода на Стартер.3 182550701945

Вижте и кода на китен34 : 3 182550702973

Айде,моля Ви да проверите ,да не съм в грешка.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3428 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:00 PM

Цитат

Тук нещо не се връзва.Преди две години ,ако сте идвали при мен ,значи трябваше да видите с къква храна храня.Аз от Еукануба взех 1500 кг Пуппи за малки кученца и хранех с нея , кашони стояха в конструкция.От котешка китен имах 500 кг ,които бяха прибрани вътре и докато не свърших пупи не съм хранила с котешка.Кога сте идвали и как тогава не сте видяли с каква храна храня, че има и кашони и то доста с кучешка Еукануба за малки?
Как се казва Вашето куче по родословие?
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3429 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:03 PM

:-Хм, мен само ми е чудно как изведнъж се появиха и двамата новоизлюпени члена на сайта, нищо друго не казвам :huh:

#3430 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 03:10 PM

Aксел го хранихме с Роял Канин както ни беше заръчала Светла, а и ни беше пратила по влака с мопсито, както и паничка за което много благодарим. После обаче му омръзна и сменихме на Хилс, после пак се върна на Роял Канин, а сега най- му харесва агнешко с ориз на Карокрок. Точно пък в момента е на "домашно" приготвена храна, за да не му дразни гърлото, щото много кашляше...Вече не кашля, но пък има сополи и е много смешен като почне да лае му излиза сополче. Въобще работите вървят на оправяне май, както каза Ева-буда :yahoo: Утре му предстои пътуване до Ямбол, ще бъде интересно, обещавам снимки.
User's Signature

Качена снимка

#3431 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:16 PM

Цитат

Aксел го хранихме с Роял Канин както ни беше заръчала Светла, а и ни беше пратила по влака с мопсито, както и паничка за което много благодарим. После обаче му омръзна и сменихме на Хилс, после пак се върна на Роял Канин, а сега най- му харесва агнешко с ориз на Карокрок. Точно пък в момента е на "домашно" приготвена храна, за да не му дразни гърлото, щото много кашляше...Вече не кашля, но пък има сополи и е много смешен като почне да лае му излиза сополче. Въобще работите вървят на оправяне май, както каза Ева-буда :yahoo: Утре му предстои пътуване до Ямбол, ще бъде интересно, обещавам снимки.

Оздравявайте и пращайте снимки! :blink: :blink: :blink:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3432 Потребителят е офлайн   me4i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:22 PM

AF THE KING ON A LEASH AIK.Дойдохме с мъжа ми една неделя вечерта през декември месец 2005г. някъде към 8ч  но не ни показахте никаква храна,а за котешката ми казаха други хора които са взели мопс от вас и чесно казано не останах много очарована.А що се отнася до нашето хранене се консултирахме с ветеринар кое е най доброто за него защото вие ни казахте само по колко пъти трябва да се храни,и ни обяснихте какви са му хигиенните навици и за изложбите които така и не посетихме поради проблеми с козинката продължили повече от една година.Не ме разбирайте пак погрешно просто не съм съгласна и си го казах.Това,че досега не съм писала не значи че съм новоизлюпена.Чета във форума отдавна но не съм писала защото прочетох всичко от първата до последната страница и не останах очарована от отношението на няколко места.Съжалявам но така седят нещата при нас.Може би просто като сме го взимали сте била заета с нещо друго и не Ви е било до толкова изчерпателни обяснения.

#3433 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:23 PM

[quote author=me4i link=topic=2466.msg358732#msg358732 date=1204889261]
И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
[/quote]При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни.Просто не съм съгласна с храненето на куче с котешка храна,тя е със съвсем различен състав.
[/quote]Някой да ти е искал мнението?И аз съм хранила с такава храна,е кво от това.Коя си ти ,че да ти даваме обяснение.Или си дошла само да дразниш.Такива недоброжелатели не ги искаме тук.Кой с какво ще храни си е негова работа.Не си ти човека,който ще критикува Светла.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3434 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:23 PM

Тази история с Аксел много е интерестна.Как точно сте го взели,наистина ли Светлето ви го е пратила по влака само.Искам клип със сополче моля(много ми е смешно ще го изям-Аксел де).да оздравява бързо ей.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3435 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:24 PM

ААААААААААА,не издържах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте на всички !!! :blink: :blink:
Зарязах си работата,а тя все мен чака ...
Мноооооого обидно, "Ваня" !!! :'(
А вие като знаехте за котешката храна и не я одобрявате като меню за хранене на кученцата,защо си купихте кученце от г-жа Конова. Има толкова много "КОРЕКТНИ" Вносители от КОНВЕЙРИ за производство на кучета със "супер" качество!!!! Тъкмо и кученцето ви щеше да е " 3 в 1 ".Ще прилича и на мопс,и на пикинез,и на френски булдог/ако поради липса на достатъчно калций му виснат ушите/...
А-А-А-А-А-А-А-АААА,започвам моите да ги храня с хляб,да не чувам думи един ден :huh:

#3436 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:27 PM

Цитат

:-Хм, мен само ми е чудно как изведнъж се появиха и двамата новоизлюпени члена на сайта, нищо друго не казвам :huh:

Кои са двамата новоизлюпени ?

#3437 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 03:27 PM

Я гледай ти :o :rolleyes:май сте си взели забележка леееееллеееееее колко страници сте изписали от сутринта ;D ;D ;D и то само в безмислени коментари това го казвам  във връзка -на пришълците :- :- :- я аз да взема да помоля въпросната Ваня да пусне снимки на своя любимец да го оценим и ние по достойнство!!!
Много моля написаното от мен да не се възприема като заяждане имам предвид конкретно Ваня.
Ваня ако искаш в нашия семеен форум опа извинете ме все забравям че сме тема ;D ;D ;D да те приемем като редови член естествено ако има желание от твоя страна те моля най учтиво да разкажеш за твоето мопси и естествено тук е задължително качването на снимков материал ама по много,ако имаш желание можеш и да ни разкажеш някоя и друга лудория сътворена от твоето съкровище,а ако нямаш такова желание и намерения то в такъв случай няма да си добре дошла особено с начина по който започна! :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3438 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:30 PM

Вижте какво си свалих:
МъниОда за развъдчика

Що е то РАЗВЪДЧИК

Развъдчика, а именно Развъдчика с голяма буква е този, който жадува за знания и никога в действителност не смята, че знае всичко. Този, който взима решения по съвест, жертва удобството си и отчита обстоятелствата.

Развъдчика е този, който жертва личните си интереси, парите си, времето за близките си, интересните мебели и меките килими. Разделя се с мечтите за дълго, разкошно пътешествие по море, по време на отпуската в полза на поредната важна кучешка изложба.

Развъдчика прекарва  без сън ( но никога без кафе) дълги часове в планиране на връзки,  или с напрежение в израждане на кучета, след което следи притеснен всяко леко помръдване или плач на кученцата.

Развъдчика пропуска служебни обяди, защото видите ли точно сега би трябвало да се роди кучилото или защото трябва сега да се хранят кученцата. Той разкъсва плацентите и прави изкуствено дишане уста в уста, за да спаси бездиханното новородено, буквално вдъхва живот на бездиханното същество, което може да е въплътената му мечта за цял живот.

Коленете на Развъдчика са изумително място, където  непрекъснато са спали и спят много поколения знаменити шампиони.

Ръцете на Развъдчика са силни и здрави, често мръсни, но винаги нежни и чувствителни към побутването на влажното бебешко носле.

Гърба  и ставите на Развъдчика обикновено наболяват от постоянното стоене в полусънно състояние в развъдните помещения и боксове с малките кученца, но са и достатъчно силни за да позволят на
Развъдчика да представи следващото кучило на Шампионата на годината.

Раменната на Развъдчика са поотпуснати, понеже често носят товара на грубите нападки от страна на конкуренцията, но те винаги са достатъчно широки, за да поддържат теглото на хиляди поражения и разтройства.

Ръцете на Развъдчика са винаги способни да се оправят с опърничавите, да устоят на захапванията на острите бебешки зъбки или да помогнат на новобранците в породата.

Ушите на Развъдчика са удивителни, понякога червени от чутото, понякога със страна форма затова, че са били дълго притискани към телефонната слушалка, често глухи за критиките, но винаги прекрасно чули кихането на болното кученце.

Очите на Развъдчика са зачервени от непрекъснатото изследване на родословия, понякога са слепи за недостатъците на неговите собствени кучета, но те винаги остро виждат всички пропуски и грешки в организаторите на изложбата и съдиите и винаги търсещи съвършения екземпляр.

Големия Развъдчик е устроен така, че той не помни лицата на хората, но може да си спомни родословието на дадено куче по-бързо от компютър. Той е толкова пълен със знания, че понякога предохранително изгаря: той пази по своите лавици хиляди отлични кости прекрасно поставени уши и съвършена глава ... и пази дълбоко в душата си несполуките и грешките.

Сърцето на Развъдчика, често бива разбито, но винаги енергично бие с постоянната надежда ..., и винаги се намира там където трябва!

О, да има развъдчици, но освен тях има РАЗВЪДЧИЦИ!!!

#3439 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:37 PM

Иво тая мини ода наистина е много ама много вярна,а за това "3 в 1" направо ме накара да се смея като побъркана сама ;D.Само така нашта тема трябва да си я закриляме от зложелатели. :->)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3440 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:45 PM

Цитат

Иво тая мини ода наистина е много ама много вярна,а за това "3 в 1" направо ме накара да се смея като побъркана сама ;D.Само така нашта тема трябва да си я закриляме от зложелатели. :->)

Аз се задъхвам от работа и от старание да направя нещо по-интересно на кученцата,защото днес е слънчево и малките дивеят много,нооооооо...
Не мога да допусна такива работи да се публикуват в нашия форум.Аз лично като видя/усетя/,че някъде не съм желан...Няма смисъл да се злепоставяме-все сме свои хора!!!!Вместо да се подкрепяме...
То и аз май съм от новоизлюпените,но няма да ви издъня никога !!!

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни