Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3461 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2008 - 04:41 PM

Цитат

Цитат

Цитат

А сега е време и аз да споделя изисканото меню на нашият малък аристократ ;D ;D ;D сутрин зареждаме купичката с роял канин и така си стои пълна почти цял ден обаче в рания следобед почти цялата купичка е ометена и улизана,понякога през деня за разнообразие изяждаме цял банан наведнъж естествено здъфкан та даже се оглеждаме и за още ;D всяка вечер ядем различни примеси с роял канин примерно канин с кисело млекце,канин с яйце,канин с варен ориз и кисело млекце,канин смесен с еднократно пакетче пилешко на педигрий-обаче рядко защото бомбандировките след това са по смъртоносни дори и от ядрените бомби над Хирошима и Нагазаки ;D по принцип му варя пилешки пържолки така се живее няма бомби ;D ;D ;D,задължително след всяка вечеря изяждаме по една обелена и настъргана ябълка,банан,круша или киви снощи за пръв път опитахме и ягодки и те взеха че ни харесаха!По изключение вече опитахме печено агнешко-с него определено преядохме щото лекинко върнахме материала :Бляк!:след което пак сладко сладко си го преживяхме ;D за сега това е изисканото меню ооооо щях за малко да забравя и за откраднатия кроасан но тъй като злосторникът не бе засечен на местопрестъплението това не се брои ;D ;D ;D ;D ;D
Ако някой ще ме кори с какво си храня кучето то пълното право да го направят тук във форума имат само две родителски тела -мама Марги и мама Светла!

Аз не смея да разнообразявам храната до седмица-две след годишната ваксина.Страх ме е да не се подрискат,че няма да мога да ваксинирам.Все пак ваксината е болест.Не мога и да оставям храна,за да ядат на корем.Причината е,че всички ядат различна храна,а и като дойде Чара...всичко омита.Затова храня почасово,няколко пъти на ден.
Като има избрани с родителски права две мами,не е ли Време да се избере и ТАТИ ??? :rolleyes:

Разбира се ама тати доколкото знам е още новобранец но споко бързо ще навакса!!! :wub: :wub: :wub:

ТАТИ още в седми клас продаваше бирени,лимонадени и бутилки от олио+бурканчета от кисело мляко,за да си събере пари за куче.Купих си малтийска болонка-150лв-голямо спестяване беше...Имам опит от развъждането на рибки-само аз бях дете сред всички,развъждах в надстройката на гардероба в апартамента папагачета,гълъби гледах на терасата...Имам опит и в заплождането,бременността и израждането на кученца,прасенца..

#3462 Потребителят е офлайн   Buddah Mama Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:45 PM

Здравейте и от мен! Аз съм майката на Ева и в момента се грижа за Буда, докато тя е в Лондон.

#3463 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:46 PM

Цитат

svetamops много добре знам каква е храната, дори д-р Попов остана много очуден от вида и режима на храненето  :o а все пак той Ви я е препоръчал. За доказателства нямам, лошото е че не запазих опаковките на Уискас-а който ни дадохте :( иначе лично за пореден път щях да си искам извинението което така и нямаше да получа  ;) Аз не участвам в разразилия се спор, така че се отеглям, ако имате претенции моля обърнете се към мен на ЛС. Лек ден и приятна вечер!

Защо така нагло лъжеш ,аз никога нямах Уискас в къщи ,просто няма кой да я яде. Лъжец. :o
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3464 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:46 PM

Цитат

Цитат

Цитат

А сега е време и аз да споделя изисканото меню на нашият малък аристократ ;D ;D ;D сутрин зареждаме купичката с роял канин и така си стои пълна почти цял ден обаче в рания следобед почти цялата купичка е ометена и улизана,понякога през деня за разнообразие изяждаме цял банан наведнъж естествено здъфкан та даже се оглеждаме и за още ;D всяка вечер ядем различни примеси с роял канин примерно канин с кисело млекце,канин с яйце,канин с варен ориз и кисело млекце,канин смесен с еднократно пакетче пилешко на педигрий-обаче рядко защото бомбандировките след това са по смъртоносни дори и от ядрените бомби над Хирошима и Нагазаки ;D по принцип му варя пилешки пържолки така се живее няма бомби ;D ;D ;D,задължително след всяка вечеря изяждаме по една обелена и настъргана ябълка,банан,круша или киви снощи за пръв път опитахме и ягодки и те взеха че ни харесаха!По изключение вече опитахме печено агнешко-с него определено преядохме щото лекинко върнахме материала :Бляк!:след което пак сладко сладко си го преживяхме ;D за сега това е изисканото меню ооооо щях за малко да забравя и за откраднатия кроасан но тъй като злосторникът не бе засечен на местопрестъплението това не се брои ;D ;D ;D ;D ;D
Ако някой ще ме кори с какво си храня кучето то пълното право да го направят тук във форума имат само две родителски тела -мама Марги и мама Светла!

Все пак ваксината е болест.

;DВаксините са продукти,които съдържат причинителите на съответното заболяване или техни антигени, но те са така обработени, че не могат да предизвикат заболяване, а само изработване на антитела срещу причинителите. Да знаете за друг път ;)

Дали ваксината е болест или "Ваксините са продукти,които съдържат причинителите на съответното заболяване " не е ли едно и също ??!!??!!
Друг е въпроса,че е в много нищожна концентрация-но си е болест,нали...

#3465 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:57 PM

Аксел
Много хубава история.Боже то всичко е било прецизно измислено.
Много е хубав кото бебе,Голфи има същата поза за спане.Аз си мисля,че колкото и да му е голямо леглото пак няма да му стигне ;D.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3466 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:04 PM

Цитат

Цитат

Защо така нагло лъжеш ,аз никога нямах Уискас в къщи ,просто няма кой да я яде. Лъжец. :o

И двамата знаем кой лъже нали :) Вие така казвахте и за ветеринаря, заради Вас дойдох на онази среща за да направим "очна ставка" и май тогава не бях аз лъжеца нали? :) мисля че и сега не съм, но за съжаление този път няма как да го докажа :(  :rolleyes:

Можеш да пишеш ,къквото искаш ,за себе си вече знам ,че си лъжец,защото нагло лъжеш.А за доктора,няма за къкво да се извинявам.Д-р Мартин Попов не ви излъгал и не ви измамил с нищо ,тогава той ви го доказал,само че ти знаеш своето ,нали си лъжец и това май ти е в кръвта.Успех в лъженето. ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3467 Потребителят е офлайн   Buddah Mama Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:11 PM

Много се радвам, че мога да се грижа за Буда, той е уникален сладур, много послушен и много предан

#3468 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 05:33 PM

Иво струва ми се че ми се обиди за да ти върна жеста да ти кажа по точно да ти напиша че не само ти си баща,виж за развъждането на кучета съм веща само за немска овчарка тази която ми е в галерията вече е на достолепните почти 12години което е свръх възраст за тази порода и този вид кучета но може би ти по добре знаеш това от мен, за развъждането на други видове животни не съм била пряк развъдчик но съм участвала като наблюдател на самото удобрение селекция и заплождане на МНОГО МОЛЯ НИКОЙ ДА НЕ МЕ БЪЗИКА ПОСЛЕ-крави,коне,овце,прасета,копринени буби,рибки-за тях стана без да искам просто двете ми скаларии решили да се съешът и вече си имам и пълен аквариум със скаларии!Просто много обичам и до ден днешен да ходя на гости на любимите ми баба и дядо и понеже дядо ми на 75 години луд за връзване все още държи своята кравеферма и не само нея обора с мироносните овце прасетата и кончетата аз продължавам да му помагам а неговата развъдна дейност е започнала още миналия век аз само стоя попивам всичко като гъба и му се възхищавам!!!Иначе в къщи нашето домочадие се състои от съпруг,двама сина и една кандидат снаха,свекърва,папагали два броя,три аквариума с риби,куче КАЯ и куче Грегъри!
Съжалявам ако съм те обидила с думите си но моля те все пак си мъж не бъди толкова тънкообиден!
Всичко което написах не е с цел да те обидя или да докажа себе си просто и аз малко разбирам от тези неща ама малко!А това че си новобранец го написах във връзка с това че тепърва започваш да се занимаваш с МОПС повярвай ми тази порода е уникална и няма нищо общо с другите такива така  че се приготви за много приятни и уникални преживявания и ситуации с тези дечица! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3469 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:40 PM

Цитат

Иво струва ми се че ми се обиди за да ти върна жеста да ти кажа по точно да ти напиша че не само ти си баща,виж за развъждането на кучета съм веща само за немска овчарка тази която ми е в галерията вече е на достолепните почти 12години което е свръх възраст за тази порода и този вид кучета но може би ти по добре знаеш това от мен, за развъждането на други видове животни не съм била пряк развъдчик но съм участвала като наблюдател на самото удобрение селекция и заплождане на МНОГО МОЛЯ НИКОЙ ДА НЕ МЕ БЪЗИКА ПОСЛЕ-крави,коне,овце,прасета,копринени буби,рибки-за тях стана без да искам просто двете ми скаларии решили да се съешът и вече си имам и пълен аквариум със скаларии!Просто много обичам и до ден днешен да ходя на гости на любимите ми баба и дядо и понеже дядо ми на 75 години луд за връзване все още държи своята кравеферма и не само нея обора с мироносните овце прасетата и кончетата аз продължавам да му помагам а неговата развъдна дейност е започнала още миналия век аз само стоя попивам всичко като гъба и му се възхищавам!!!Иначе в къщи нашето домочадие се състои от съпруг,двама сина и една кандидат снаха,свекърва,папагали два броя,три аквариума с риби,куче КАЯ и куче Грегъри!
Съжалявам ако съм те обидила с думите си но моля те все пак си мъж не бъди толкова тънкообиден!
Всичко което написах не е с цел да те обидя или да докажа себе си просто и аз малко разбирам от тези неща ама малко!А това че си новобранец го написах във връзка с това че тепърва започваш да се занимаваш с МОПС повярвай ми тази порода е уникална и няма нищо общо с другите такива така  че се приготви за много приятни и уникални преживявания и ситуации с тези дечица! :wub: :wub: :wub:

Няма кой да те бъзика.Аз като построя нещо на Манастирски ливади ,си искам - за децата пони ,за мен едно конче, за вкъщи искам две три овце и козички, може и една кравичка за да пият децата чисто мляко,кокошки за да ядеме екологично чисти яйца  и т.н. Искам всичко. ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3470 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:42 PM

Както се вижда, в нашия форум сме много мами и татковци  ;D ;D ;D Което е от хубаво, по-хубаво.
Иво, как са бебетата? Пусни нови снимки на момичетата, моля те, че нямам търпение да ги видя ;)

а на хората от т.нар. "друг форум", както те сами се определят, искам да ви помоля да сперете да пишете глупости и заяждания в нашия форум, защото не ми е приятно да търся цели 3 страници нещо нормално за четене, и да попадам само на вашите злобни постове.
наистина, ето - направили сте си място в уеб пространството, където да се изявявате, МОЛЯ НЕ НИ ЗАДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЧЕТЕМ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ!!!
Както сами виждате това е чисто семеен форум и повече от ясно е, че вие не сте член на тази общност, в която всички се познаваме лично и сме приятели.
сигурна съм, че ще имате какво да кажете по темата. ще ви помоля да пишете на лични, за да спрете да пълните форума с плява и съвсем не ви обещавам, че изобщо ще ви отговоря.

#3471 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:46 PM

Цитат

Цитат

Много се радвам, че мога да се грижа за Буда, той е уникален сладур, много послушен и много предан

Имате един неистина превъзходен екземпляр, поздравления!

Kill-op, много благодарим за комплимента!  ;)
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3472 Потребителят е офлайн   fantik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:48 PM

Господин Kill-op, по принцип не пиша във форуми, защото не ме интересува това, което се пише там, но сега вече ми стана интересно и търпението ми започва да се изчерпва. Престанете да пишете и говорите лъжи, научете се да изслушвате хората и се постарайте да разбирате какво Ви говорят, защото бъдете убедени, че много от тях имат повече умствен багаж от Вас и са по-възпитани. Това обаче не означава, че Вие можете да им се качвате на главата. Ако имате някакви претенции за това, че на проведената "очна ставка" са били изясени нещата и е станало ясно как сте били излъгани, то Вие сте наистина достоен за съжаление и за пореден път става ясно, че с Вас човек не може да говори, Вие винаги знаете и можете най-много от всички. След всичко, което ни обяснихте, че е станало с кученцето Ви, на нас поне ни стана ясно, че излъганият в случая сте Вие, но не от мен и г-жа Конова, а от други. Ако това все още не Ви е станало ясно, то тогава просто няма какво повече да се обяснявам с Вас. Същото горещо препоръчвам и на г-жа Конова, защото всички тези разговори са безпредметни, просто някои хора трябва да бъдат наказани с мълчание.
User's Signature

Развъдник за персийски котки Star Night (CFA & FIFe registered)[br]www.starnightpersians.com

#3473 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:52 PM

Цитат

svetamops тази храна която е за кучета 1.5 тона кога я свършихте? кучетата ви по колко килограма на ден изяждат? Тия номера кои лъже минават само пред приятелите Ви. Като не съм бил прав миналия път, защо така подвихте опашка и набързо забравихте случая, можеше поне да се извините както бяхте обещала, но на някои хора им е много трудно да се признаят за победени, особенно на кинолог като вас.. мога да споделя тук още много неща които сте казала и които противоречат на твърдението Ви че искате най-доброот за кучетата си и колко добре се грижите за тях :) като например как старателно "почиствате" гънките им и т.н., но няма да го направя! Защото не съм интригант! ;) Вие явно не разбрахте че не ме интересувате изобщо :) света не се върти около вас. А относно "другия" сайт, вече сме известни дори в Русия ;) Имаме близо 600 потребители от 60 страни, които са много доволни от сайта и от държанието на екипа ни, нещо с което Вие няма да може да се похвалите никога! Ето това е вече истинската тръпка! Да получаваш през ден писма в който ти благодарят за съветите и вниманието което си им обърнал! Сега разбирам от какво се страхувате и откъде идва тази параноя, от това че Вие никога няма да изпитате тази тръпка! Лично аз Ви съчуствам, макар че не го заслужавате  :->)

Да минават пред приятели , защото доста от тях храниха своите кучета с въпросната храна.Защото като намерих нещо хубаво ,а тази храна е наистина хубава я давах и на приятели които имат кучета.Колко сте известни в Русия само вие можете да кажете, това си е вашите заслуги и мен това не ме интересува.И точно от вас никога няма да имам СТРАХ.Смешни сте,ако смятате ,че че имам страх от такива ....... като вас.Кой ви познава в Русия? С къкво до ви познават в Русия? Толкова те познават в Русия ,защо тогава не си купил куче от там ,а пратил баща си ,защото дори сигурно и пари нямаш ,татко плаща ,той така каза.Можеш само да ме обиждаш тук в форума ,само това можеш .А за другото ,тати купи ми кученце.....
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3474 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:13 PM

Само да вметна, 4е аз смятам, 4е по4истването на гънките на мопса е много важно. Докато аз си гледах Буда ходехме 2 пъти в седмицата при докторите ни, за да му из4истят гънките, пишон4ето и уши4ките. А майка ми в момента му по4иства гънките всеки ден със специално лекарство, за да му се махнат грозните кафяви петна... Да не говорим, 4е там (най-ве4е над нослето) много 4есто се събира храна, козинка, и т.н. Ама някакси не ми се вярва, 4е Светла не прави това за нейните ку4ета... Именно тя ми каза, 4е пишон4етата на мъжките ку4ета трябва да се по4истват.. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#3475 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:14 PM

И сега да дойдем на думата .
Българските мопсове почнаха своето шествие от Ежи Гонзик из Хижини Дяди Тома - Светла Конова,
Роял Фейс Шон - Светла Конова,
Боб - Светла Конова,
Жофруа Отважний - Светла Конова,
Ред Баттлер - Светла Конова,
Аквамарин Шай Хан Цин - Светла Конова.

Не смятах ,че трябва да се бия в гърди и да казвам ,че днешния красив мопс в България е тръгнал от мои мъжки кучета ,които не внесеъл в България въпросния Kill- Op, защо да се труди.

Не искам признание ,искам елементарно уважение, към моя труд , а надали въпросния Kill-op знае къкво е това,там тати дава парички и му купува играчки.На колкото знам от клиника Анимо преди беше зайче- което починало.Само да не почнеш да пишеш колко са мърляви лекари в Анимо, умориха ти зайчето.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3476 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:21 PM

Цитат

fantik  :OK: от това което сте написал разбирам че Вие сте д-р Попов ако е така може би ще кажете дали ня бях прав в твърдението си че:
- на първия преглед на кучето казахте че е много закръглено и бяхте много учуден че то консумира котешка храна (която уж Вие сте препоръчал на въпросната госпожа)
- колегата Ви ни се "скара" че сме закъснели с ваксините, но всъщност г-жа Конова не беше направила 1 и поради тази причина кучето зпаочна да излиза от 4 месец а не от 3 както е нормално ;)
- в магазина Ви (може и да не е ваш) се опитаха да ни "пробутат" нашийник вместо нагръдник  :sarkastichen: (моля, не ми излизаите с номера за изложбите)
- колегата Ви се опита да ни продаде незнайно кога отворени капки за очи;
- че прегледахте кучето с 1 поглед и веднага установихте диагнозата
- че язвата правеше рецидив, може би поради недостатъчния преглед
- на въпросната среща, спомняте ли си как госпожа Конова обесняваше че не чисти гънките на кучетата си понеже я мързи и ме посъветва същото, като дори ми каза че на моето няма да му личат розовите петна (понеже е черно) които причинява сълзенето, както и много други неща с които няма да натоварвам излишно потребителите на тази прекрасна тема :) Пък и мисля че съм изслушвал всеки който ми е говорил, на срещата при вас само госпожа Конова повишаваше тон и прекъсваше а не аз нали :)

Лъжецо, аз никога до сега не съм дала и едно куче без вакцина, това могат да го подтвърдят всички които купиха от мен кучета.Естественно ,че такъв лъжльо като теб ще каже обратното.Но такава ти е лъжлива натура. ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3477 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:24 PM

Цитат

Цитат

Само да вметна, 4е аз смятам, 4е по4истването на гънките на мопса е много важно. Докато аз си гледах Буда ходехме 2 пъти в седмицата при докторите ни, за да му из4истят гънките, пишон4ето и уши4ките. А майка ми в момента му по4иства гънките всеки ден със специално лекарство, за да му се махнат грозните кафяви петна... Да не говорим, 4е там (най-ве4е над нослето) много 4есто се събира храна, козинка, и т.н. Ама някакси не ми се вярва, 4е Светла не прави това за нейните ку4ета... Именно тя ми каза, 4е пишон4етата на мъжките ку4ета трябва да се по4истват.. :blink:

Ако се хванат гъбички там от непочистената мръсотия..... съм чувал че вероятността да се излекуват клони към нула...

При теб и горките кротки зайци умират ,как още не си уморил кучето? Ако може и 1000 евро ще ти дам ,да ми го върнеш ,защото това куче не е за такива като теб.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3478 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 March 2008 - 06:24 PM

Цитат

майка ми в момента му по4иства гънките всеки ден със специално лекарство, за да му се махнат грозните кафяви петна...
От колко време ползвате това лекарство? И ако има ефект - как се казва?  :blink:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3479 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:27 PM

Цитат

В никакъв случай не си ме обидила,всичко е шега.Аз разбирам от майтап.Е,че съм новобранец във форума-да.Въобще не си помисляй,че съм обиден-абсолютна грешка.Поизфуках се малко ;D ;D ;D. Ако има гласуване за ТАТИ на форума,да ме имаш впредвид. ;D ;D ;D
Ако прозвучах като обидено дете-извинявай!!!

#3480 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:29 PM

bushkata, лекарството има ефект, но трябва постоянство. Казва се Аdolac. Ние го ползваме ве4е 3 седмици. Дано да съм помогнала!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема