Цитат
Цитат
Цитат
Ако някой ще ме кори с какво си храня кучето то пълното право да го направят тук във форума имат само две родителски тела -мама Марги и мама Светла!
Аз не смея да разнообразявам храната до седмица-две след годишната ваксина.Страх ме е да не се подрискат,че няма да мога да ваксинирам.Все пак ваксината е болест.Не мога и да оставям храна,за да ядат на корем.Причината е,че всички ядат различна храна,а и като дойде Чара...всичко омита.Затова храня почасово,няколко пъти на ден.
Като има избрани с родителски права две мами,не е ли Време да се избере и ТАТИ ??? :rolleyes:
Разбира се ама тати доколкото знам е още новобранец но споко бързо ще навакса!!! :wub: :wub: :wub:
ТАТИ още в седми клас продаваше бирени,лимонадени и бутилки от олио+бурканчета от кисело мляко,за да си събере пари за куче.Купих си малтийска болонка-150лв-голямо спестяване беше...Имам опит от развъждането на рибки-само аз бях дете сред всички,развъждах в надстройката на гардероба в апартамента папагачета,гълъби гледах на терасата...Имам опит и в заплождането,бременността и израждането на кученца,прасенца..