Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3481 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 March 2008 - 06:32 PM

Цитат

bushkata, лекарството има ефект, но трябва постоянство. Казва се Аdolac. Ние го ползваме ве4е 3 седмици. Дано да съм помогнала!  :wub:
Много ти благодаря  :blink:
А защо всъщност го наричаш лекарство? Не е ли козметичен продукт за почистване на козината само?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3482 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2008 - 06:35 PM

bushkata, да-това е козмети4ен продукт за по4истване на уши и гънки. Аз така си го нари4ам, защото ми прили4а на такова! :blink: Това ни препоръ4аха ветеринарните ни лекари. Важното е, 4е има ефект!  ;)
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3483 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:36 PM

Цитат

Цитат

Цитат

svetamops тази храна която е за кучета 1.5 тона кога я свършихте? кучетата ви по колко килограма на ден изяждат? Тия номера кои лъже минават само пред приятелите Ви. Като не съм бил прав миналия път, защо така подвихте опашка и набързо забравихте случая, можеше поне да се извините както бяхте обещала, но на някои хора им е много трудно да се признаят за победени, особенно на кинолог като вас.. мога да споделя тук още много неща които сте казала и които противоречат на твърдението Ви че искате най-доброот за кучетата си и колко добре се грижите за тях :) като например как старателно "почиствате" гънките им и т.н., но няма да го направя! Защото не съм интригант! ;) Вие явно не разбрахте че не ме интересувате изобщо :) света не се върти около вас. А относно "другия" сайт, вече сме известни дори в Русия ;) Имаме близо 600 потребители от 60 страни, които са много доволни от сайта и от държанието на екипа ни, нещо с което Вие няма да може да се похвалите никога! Ето това е вече истинската тръпка! Да получаваш през ден писма в който ти благодарят за съветите и вниманието което си им обърнал! Сега разбирам от какво се страхувате и откъде идва тази параноя, от това че Вие никога няма да изпитате тази тръпка! Лично аз Ви съчуствам, макар че не го заслужавате  :->)

Да минават пред приятели , защото доста от тях храниха своите кучета с въпросната храна.Защото като намерих нещо хубаво ,а тази храна е наистина хубава я давах и на приятели които имат кучета.Колко сте известни в Русия само вие можете да кажете, това си е вашите заслуги и мен това не ме интересува.И точно от вас никога няма да имам СТРАХ.Смешни сте,ако смятате ,че че имам страх от такива ....... като вас.Кой ви познава в Русия? С къкво до ви познават в Русия? Толкова те познават в Русия ,защо тогава не си купил куче от там ,а пратил баща си ,защото дори сигурно и пари нямаш ,татко плаща ,той така каза.Можеш само да ме обиждаш тук в форума ,само това можеш .А за другото ,тати купи ми кученце.....

Ще купя куче госпожо, лично аз ще си докарам Янка (може би се сещате за коя Янка става дума ;)) от братска Русия като му дойде времето ;) А страхът Ви си личи от параноята Ви. А и Белла не е моя, а на брат ми :) но нищо не ми пречи да си го чуствам мое това "цигане" и всеки път когато се прибирам да си му се радвам ;) А относно обидите, не мисля че съм Ви обидил нищо, по скоро стана обратното.

За разлика от теб ,аз винаги си внасям нова Руска кръв от Русия.Руснаци си вкарат куче от Франция , Роял фейс Шон вече е тук.Внесат кръвта на Дио ди Джио от Италия ,аз вече съм я вкарала,за да имае ние Българите,с какво да работиме.Има само три кръвни лини които не съм докарала,но и тях ще внеса ,аз не спирам и не ми трябвя тати ,да ми даде парите.
А ти си вкарай Янка ,ако искаш и две Янки. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Моята слабост е Западна Европа ,там съм никоя,но за Русия - много трай.
Но вече и тук в форума има хора които си внесоха от Западна Европа и  ще използваме разумно тази кръв,но за такива като теб ,това нищо не значи и не разбираш от това .Внеси си Янка и  ТоЯнка. ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3484 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 March 2008 - 06:36 PM

Цитат

bushkata, да-това е козмети4ен продукт за по4истване на уши и гънки. Аз така си го нари4ам, защото ми прили4а на такова! :blink: Това ни препоръ4аха ветеринарните ни лекари. Важното е, 4е има ефект!  ;)
:palec:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3485 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:42 PM

Цитат

Моето зайче почина не заради лекарите в Анимо а от генетичнa грешка в сношението, имаше сериозни здравословни проблеми които доведоха до парализиране на задните крачета. Никога не съм пестял пари когато мое животно е било болно!!! Дори и малките които роди редовни водих на прегледи макар и лекарите в Анимо да казваха че са обречени!! Може би поради тяхна вина почина друго зайче което не беше мое, то имаше проблеми с матката, и не споменаха че ако не се махне скоро то ще умре, него дори д-р Попов го беше гледал и не хвана възпалението й, но това е друга тема. Аз съм на мнение че ветеринарите в БГ не разбират от зайци, грешката ни беше че не го заведохме на "селски" ветеринар, човек с много по голям опит със зайците от "градските си колеги". Аз не твърдя кой има и кой няма заслуги за развъждането на породата в БГ, най-малкото защото незнам а и не ме интересува аз не съм развъдчик и засега нямам и такива намерения, но за в бъдеще кой знае ;)

Горкия ,все някой ти е виновен, лоша Конова, лош д-р Попов, лоши лекари в Анимо.Безобразие.Тотално Безобразие.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3486 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:45 PM

Цитат

г-жо Конова, дадохте ни кучето само с 1 ваксинация, а на тази възраст то трябваше да има 2 колегата на д-р Попов ще го потвърди :)
Не се ядосвайте толкова много че ще Ви излезнат бръчки! Белла не се продава дори за милиони ЕУРО, пари си имаме предостатъчно, така че не можем да Ви удовлетворим молбата.

Вече ме ядосахте , нали нямаше първа вакцина ,а сега ох нямаше втора!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3487 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:49 PM

Извинявайте, 4е се намесвам, но не мислите ли, 4е ве4е е крайно време да престанете??? Хайде стига ве4е! Цял ден вместо да си говорим за хубави неща се ръ4каме... :huh:  :'(
User's Signature

Качена снимка

#3488 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 06:59 PM

Цитат

Скъпа госпожо, написах 1 като "една" а не като първа, моля когато нещо не Ви е ясно питайте, с радост ще внеса просветление в размислите Ви ;)

Аз ви продадох кучето според вакцинация и ви уточних кога трябва да отийдете на следващата.Ако става дума за зайци не разбирам ,но кучета ,моля ,моля .........
Когато наближава вакцинация и ми взимат кучето ,само тогава препоръчвам да се изчака ,защото трябва да се избегне стреса от пътуване.Никога не можеш да кажеш кога ще дойде ,човека за твоето бебе, да речеме ,че аз трябва да сложа втора вакцина след три дена ,вие идвате и искате да го вземете на втория ден ,аз няма да сложа и не защото нямам пари ,както иска да докаже Килл- оп , а защото искам кученце да мине стреса от преместването и тогава да му се сложи поредната вакцина.
Всички които знаят : преместването - стрес. Вас да ви сложиме в друга среда ,изведнъж ,но за Kill-op, това няма значение, той знае всичко ,нали практикувал с горките ЗАЙЦИ.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3489 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:02 PM

Цитат

Скъпа госпожо, написах 1 като "една" а не като първа, моля когато нещо не Ви е ясно питайте, с радост ще внеса просветление в размислите Ви ;)

Само да питам с тези титли: Юный Чемпион России, Чемпион России, РКФ, 2 Чемпион НКП Мопс, ПК НКП Мопс, Абсолютный Чемпион НКП Мопс, Гранд Чемпион России,
това куче добро ли е, на външен вид изглежда перфектно ;) дано тате да ми даде достатъчно ЕУРО за да си го купя :) или пък ще събирам от закуски...

Защо мили мой не погледнеш ,какви титули има моя Рет Батлер???? И когато твоето куче спечели Евразия ,ще говорим.Но има едно голямо но, Моя Жофруа Отважний ,а не Ред Баттлер би на последната изложба гърци и испанци. Това е положението ,великия развъждач на зайци!
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3490 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:03 PM

Цитат

Цитат

Извинявайте, 4е се намесвам, но не мислите ли, 4е ве4е е крайно време да престанете??? Хайде стига ве4е! Цял ден вместо да си говорим за хубави неща се ръ4каме... :huh:  :'(

Ева, много се извинявам, че всички са принудени да четат такива простотии, но гпоспожата е яхнала метлата и ме обижда безобразно много, аз само се защитавам. И от уважение към вас (страничните наблюдатели) ще се оттегля за тази. Лека вечер и всичко хубаво Ви желая!

Ти не се защитаваш, ти искаш да наложиш своето мнение,ама няма да стане.И вместо да ме плюеш ,искай съвет ,поне от Русия разбирам и знам къкво имат и къкво нямат.Успех Зайчето!
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3491 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:09 PM

До моите приятели.Много ви моля да ме простите за днешното ми поведение.Просто не можах да се издържа,когато ме обиждат зайковци. :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3492 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:32 PM

И за да възвърнем ДОБРИЯ ТОН  във форума ни, ви пращаме една прясна-прясна снимка на двете братчета - Джони и Ред :wub: :wub: :wub:

#3493 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:33 PM

Цитат

И за да възвърнем ДОБРИЯ ТОН  във форума ни, ви пращаме една прясна-прясна снимка на двете братчета - Джони и Ред :wub: :wub: :wub:

Кой е от ляво?
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3494 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:38 PM

В ляво е Ред, в дясно Джони. ;)

#3495 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:38 PM

Цитат

На мен ми харесва с поголяма глава, кой е той? :blink:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3496 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:41 PM

С по-голямата глава е Джонката. Ама и двамата са еднакво луди. Мъжките са по-големи калпазани от женските.  ;D Макар че като се замисля, и Тайра като бебе беше същата.

#3497 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:46 PM

Цитат

С по-голямата глава е Джонката. Ама и двамата са еднакво луди. Мъжките са по-големи калпазани от женските.  ;D Макар че като се замисля, и Тайра като бебе беше същата.

Значи на мен ми харесва  Джонката. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Харесвам мопсове които имат глави ,при добър съдията това са доста точки. :blink:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3498 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:47 PM

А ние към кои спадаме?  ;D
User's Signature

Качена снимка

#3499 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:49 PM

Цитат

А ние към кои спадаме?  ;D

Хихихих ;D ;D ;D Ева, вие съе към ОТЛИЧНИЦИТЕ, как :wub:

#3500 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 07:53 PM

Здравейте ,
И като развъдчик и като FCI съдия считам , че всичко написано дотук , по повод на г-жа Конова не отговаря на истината, тъй като познавам дейността и като развъдчик . От самото и започване с породата Мопс внася , отглежда и развъжда винаги качествени екземпляри . ЗА нея кучетата са нейните  живот и душа , винаги перфктно обяснява кактрябва да се отглеждат и представят на изложби . Самата тя е прекрасен хендлер . На никого досега не е пропуснала да окаже помощ и съдействие . Тя е един от малкото хора , които вместо да купят нещо за себе си , купуват за кучетата . По повод на нейните кучета - те са много качествени кото екземпляри - и внесените и произведените от нея .
  Когато предстои пътуване НИКОГА КУЧЕТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА ОТ ЕДИН ДО ТРИ ДЕНА ПРЕДИ ПЪТУВАНЕТО . Лично съм молила г-жа Конова да се погрижи за мои кучета при пътуване за изложби , когато съм била възпрепятствана и никога не е имало проблем . Считам обвиненията ви за нестойностни и по - добре пишете съобщения , които могат да бъдат полезни за всички читатели на форума и любители на породата .
User's Signature

Golden Nicol kennel

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема