Цитат
А извинявам се тогава ,но ние като се разхождаме и аз винаги го дигам при появата на пинчер,незнам но мен ме е страх от тях,а пък си мисля,че някой беше писал,че не се разберат двете породи.
Светле ти си много по умна от господина,така че просто му пропускай поста като го видиш,че е писал.Аз изобщо не се затормозявам вече да го чета.
Айде лека и умната..........ние вече спим :wub: :wub: :wub:
Пък наша шкембаланка кучетата от всички породи я харесват, досега само веднъж сме имали проблем и то с огромно куче. Може би защото е дама /макар, според мен да не е редно за една дама да прави хиляда обиколки около ергените, да ги хапе по устата, да ги тегли по опашките и др. подобни; авторитет трябва да пази, ама ха!/.
Чета, чета и си мисля- ние сме си купили кучета, за да ги обичаме, пък и за да ни обичат и те. За да смъкваме напрежението като ги разхождаме, за да има причина да се смеем на щуротиите им, за да плачем за болките им, за да ни се "възхищават" по улиците като ни видят с малките топчовци ;), за да ги галим по гладката козина и дебелите шкембаци...Причини бол ;D
Искали сме ги. Търсили сме ги. Разучили сме пазара. И сме направили своя избор доброволно.
Това значи, че сме ги харесали. И тях, и родителите им, и начина, по който са били гледани. В противен случай щяхме да изберем друго място да си ги вземем.
Ясно е, че всеки тук е залепнал за кучето си и не би го сменил за нищо на света :blink:. Затова да си благодарим взаимно- ние, на тези, които са развили породата и са направили възможно за нас да си имаме по един /поне по един/ неин представител и те на нас, защото ги подкрепяме.