Мопс
Публикувано: 08 March 2008 - 12:40 PM
Публикувано: 08 March 2008 - 12:41 PM
Цитат
Цитат
Ани,
подкрепяме те с 2 ръце за написаното! и аз ще пиша на модератора да ги банне, ако тези хора продължават да ни заспипват форума с глупостите си.
имам предложение към всички тук:
НЕКА ПРОСТО ДА СПРЕМ ДА ОТГОВАРЯМЕ НА ПРОСТОТИИТЕ НА ПРИШЪЛЦИТЕ!
ИГНОРИРАЙТЕ ГИ НАПЪЛНО, НЕ ИМ ПИШЕТЕ, НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ПОСТОВЕТЕ ИМ!
АКО ПРОДЪЛЖАТ В СЪЩИЯ ДУХ ЩЕ ВЗЕМЕМ ПО-КРУТИ МЕРКИ!
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ МОПСИТА :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 08 March 2008 - 12:55 PM
празна бутилка от вино(добре че не съм имала сили може би и желание да си напълня ваната защото сигурно днес щяхте чак от Варна да идвате да ме стопляте с нежни лапички набръчкани муцунки и мека козинка)се оказа че не си спомням почти нищо ;D ;D ;D но за сметка на това надали някой друг освен мен е получавал закуска във празна вана ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D миличкия ми съпруг много си го обичам! :wub: :wub: :wub:на въпроса защо съм оставена да се накисвам във ваната ми беше отговорено по следния начин -в момента в който тотално съм се накиснала и съм решила да изпробвам как се спи във ваната един мой безпрекословен фен ме е последвал до банята видял е какво става и решил да легне доло близо до ваната не за друго защото въпросната такава е много висока и малкия вагабонт не може да я стигне,та да не се отплесквам в излишни разяснения съпругат ми като видял на къде отиват нещата решил да дойде и да ме премести на спалнята оооооббббааачеееее какво станало в момента в който се навел над мен и направил жалък опит да ме дигне едно малко чудовище скочило срещу него и го изплашило с неистовия си лай и така нашественикът бил трайно прогонен!
До тук добре но да се върнем към реалноста историята е истинска до момента в който се върнахме от ресторанта в къщи а продължението което написах е за да развеселя всички ви и се надявам поне малко да съм го сторила!
Опа това със закуската е истина само че ми беше поднесена в мекото топло и лекинко мокро легло ;D ;D ;D(мокрото е от един малък индивид който като подуши праните чаршафи реши че е време да ги препикае ;D ;D ;D така се е усъвършенствал че не го усещам кога се качва на леглото при мен :P) с много любов от милият ми съпруг :wub: :wub: :wub:
Понякога ми се иска наистина да се напия до безпаметност но възможностите ми като къркач са нищожни и се свеждат до две чаши бяло вино!
Извинете че се забавих толкова с отговора но провеждах през това
време и телефони разговори,сигорно сте изписали 5 страници най малко ;D ;D ;D
Публикувано: 08 March 2008 - 01:16 PM
Цитат
Радвам се за теб че си научил/а полезна за теб информация,макар и толкова нищожна и след като в наща тема *мого рядко намираш за себе си такава относно гледането на Мопс*аз си правя заключения че ти знаеш много за мопсовете -браво- следователно в тази тема на този сайт мисля че дори не е необходимо да влизаш!
С риск да те засегна или обидя днес всички добронамерени хора -нарочно не казвам само жени защото макар и малко все пак си имаме и ТАТКОВЦИ тук и не искам да ги игнорирам та мисълта ми е -да пиша докато не я изгубя че всички се поздравихме за празника а и не само днеска ;D или аз съм чела през редовете или май наистина никъде не видях ти да поздравиш дамите в този форум ?Ако съм сгрешила моля за извинение от твоя страна!
За банването тъй като при нас не намираш полезна инфурмация много моля прочети правилата на този сайт и правилата за ползване на форуми и теми а такава полезна инфурмация има на заглавната страница на сайта!
Публикувано: 08 March 2008 - 01:17 PM
Бъдете жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!
Желая на всички здраве на първо място, и много професионални успехи на развъдниците, да ни радвате с нови попълнения и прелестни екземпляри :->)
А това го много харесвам и си позволявам да го споделя с вас :blink:
Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта. :wub:
Публикувано: 08 March 2008 - 01:44 PM
Цитат
празна бутилка от вино(добре че не съм имала сили може би и желание да си напълня ваната защото сигурно днес щяхте чак от Варна да идвате да ме стопляте с нежни лапички набръчкани муцунки и мека козинка)се оказа че не си спомням почти нищо ;D ;D ;D но за сметка на това надали някой друг освен мен е получавал закуска във празна вана ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D миличкия ми съпруг много си го обичам! :wub: :wub: :wub:на въпроса защо съм оставена да се накисвам във ваната ми беше отговорено по следния начин -в момента в който тотално съм се накиснала и съм решила да изпробвам как се спи във ваната един мой безпрекословен фен ме е последвал до банята видял е какво става и решил да легне доло близо до ваната не за друго защото въпросната такава е много висока и малкия вагабонт не може да я стигне,та да не се отплесквам в излишни разяснения съпругат ми като видял на къде отиват нещата решил да дойде и да ме премести на спалнята оооооббббааачеееее какво станало в момента в който се навел над мен и направил жалък опит да ме дигне едно малко чудовище скочило срещу него и го изплашило с неистовия си лай и така нашественикът бил трайно прогонен!
До тук добре но да се върнем към реалноста историята е истинска до момента в който се върнахме от ресторанта в къщи а продължението което написах е за да развеселя всички ви и се надявам поне малко да съм го сторила!
Опа това със закуската е истина само че ми беше поднесена в мекото топло и лекинко мокро легло ;D ;D ;D(мокрото е от един малък индивид който като подуши праните чаршафи реши че е време да ги препикае ;D ;D ;D така се е усъвършенствал че не го усещам кога се качва на леглото при мен :P) с много любов от милият ми съпруг :wub: :wub: :wub:
Понякога ми се иска наистина да се напия до безпаметност но възможностите ми като къркач са нищожни и се свеждат до две чаши бяло вино!
Извинете че се забавих толкова с отговора но провеждах през това
време и телефони разговори,сигорно сте изписали 5 страници най малко ;D ;D ;D
Умирам от кеф и удоволствие да чета ,къкво пишеш.Умееш да вдигнеш настроението на хора.Да си жива и здрава. :wub:
Публикувано: 08 March 2008 - 01:45 PM
Цитат
Бъдете жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!
Желая на всички здраве на първо място, и много професионални успехи на развъдниците, да ни радвате с нови попълнения и прелестни екземпляри :->)
А това го много харесвам и си позволявам да го споделя с вас :blink:
Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта. :wub:
:wub: :wub: :wub:
Публикувано: 08 March 2008 - 01:56 PM
Публикувано: 08 March 2008 - 02:15 PM
Това е от мен засега,други новини нямам, исчезвам да гледам биатлон,от като Дафовска спечели олимпиада ,аз съм луда фенка на този спорт. :wub:
Публикувано: 08 March 2008 - 02:27 PM
Цитат
Това е от мен засега,други новини нямам, исчезвам да гледам биатлон,от като Дафовска спечели олимпиада ,аз съм луда фенка на този спорт. :wub:
Да ти кажа честно там винаги е бил стандарта по-добър от този в България, не съм ходила, но съм слушала за заплатите и т.н.../ти ще ми кажеш ако греша/ Почвам да се замислям за висок, снажен и синеок руснак ;D
П.П. Ако прочете мъжа ми кви ги пиша, ще ме изкара на физзарядка по случай празника ^_^ :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Публикувано: 08 March 2008 - 02:35 PM
И ПОНЕЖЕ КАКТО НЯКОИ ПРИШЪЛЦИ СЕ ИЗКАЗАХА ПРОСТЕТЕ НАПИСАХА ЧЕ ТУК ЦАРИ ЛИЦЕМЕРИЕ ТО АЗ СЕ ОБЯВЯВАМ КРАЛИЦА ЛИЦЕМЕРНА ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
И ДА НЕ СЪМ ВИДЯЛА В ЦАРСКАТА ТЕМА ДА СЕ ПИШЕ ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЗА КУЧОВЦИТЕ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 08 March 2008 - 02:48 PM
Цитат
^_^ ^_^ ^_^ Аз тъкмо исках да си поговорим за "чурките" пак, но явно ще е за крачката :P
Публикувано: 08 March 2008 - 02:56 PM
то в това им е чара на мопситата :wub: Тайра обикновено мирише на плюшена играчка, но понякога ушите й имат странна миризма , особено след почистване ;D
ама какво да ги правим.......нали си ги обичаме :yahoo:
Публикувано: 08 March 2008 - 02:59 PM
Цитат
то в това им е чара на мопситата :wub: Тайра обикновено мирише на плюшена играчка, но понякога ушите й имат странна миризма , особено след почистване ;D
ама какво да ги правим.......нали си ги обичаме :yahoo:
За ушите и аз съм съгласна,че имат миризма,но сега отивам да му душа лапите.Оправихме ние снощи чурката.И мъника ми мирише на плюшена играчка. ;D ;D ;D