Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3561 Потребителят е офлайн   Bebe Astra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2008 - 12:09 PM

Честит празник на всички момичета и жени!
Пожелавам Ви един слънчев и много весел ден! :wub:

Това с изплезеното езиче Аксел ли е ? Просто невероятна снимка! :->)

#3562 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 12:26 PM

Айде да ви почерпя по едно виртуално мартини :P
НАЗДРАВЕ!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3563 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 12:37 PM

Цитат

Айде да ви почерпя по едно виртуално мартини :P
НАЗДРАВЕ!

Хахаха, Гери - това е наистина МНОГО СЛАДКО!
мерси за почерпката, само че не мога да си избера - черното, или бялото... ;D
я най-добре и двете ;) :wub:

#3564 Потребителят е офлайн   ilianka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 12:40 PM

Искам само да кажа на hubavajena6 че от вчерашните раздори има добра поука, и тя е че кучетата може да ядат котешка храна но обратното е недопустимо. Ако не беше станал този "раздор" аз лично никога нямаше да знам за този факт, а и по принцип знам точно обратното, но сега ако някой ден малкия палавник закъса за храна знам че може да му давам от гранулките на котката, така че съм благодарна за информацията. Аз не съм злонамерена и не съм искала да ви затварят темата, понеже макар и рядко тук понякога намирам полезна информация за която много благодаря! А за банването, ако искат да ме баннат макар и да незнам какво е това, ще се радвам ако ми обясните на лични за да не занимаваме хората тук.

#3565 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 12:41 PM

Цитат

Цитат

След тази моя дълга плеяда първо искам да поднеса моите най искрени извинения на всички членове на темата лично се чувствам отговорна за вчерашното развитие на нещата като написах сутринта че се надявам (дано днес да сте по активни в писането )изобщо нямах представа до какво ще доведе това :o :o :o ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ НАИСТИНА ИСКРЕНИ ИЗВИНЕНИЯ.

Ани,
подкрепяме те с 2 ръце за написаното! и аз ще пиша на модератора да ги банне, ако тези хора продължават да ни заспипват форума с глупостите си.
имам предложение към всички тук:

НЕКА ПРОСТО ДА СПРЕМ ДА ОТГОВАРЯМЕ НА ПРОСТОТИИТЕ НА ПРИШЪЛЦИТЕ!
ИГНОРИРАЙТЕ ГИ НАПЪЛНО, НЕ ИМ ПИШЕТЕ, НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ПОСТОВЕТЕ ИМ!
АКО ПРОДЪЛЖАТ В СЪЩИЯ ДУХ ЩЕ ВЗЕМЕМ ПО-КРУТИ МЕРКИ!

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ МОПСИТА :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
И АЗ СЪМ ЗА. :zaek:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3566 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 12:55 PM

АКСО и аз нищо не си спомням май имам трайно насадила се в моето съзнание амнезия ;D ;D ;D да не говорим за това че накисването не с а в алкохол започна снощи и има  изгледи да продължи чак утре до ранни зори,та за моето накисване да ви кажа започна снощи като културно масово меруприятие след което в малките часове на изминалия злощастен ден  се видоизмени и се превърна в масов битов алкохолизъм след което на сутринта след като се събудих незнайно защо във ваната прегърнала
празна бутилка от вино(добре че не съм имала сили може би и желание да си напълня ваната защото сигурно днес щяхте чак от Варна да идвате да ме стопляте с нежни лапички набръчкани муцунки и мека козинка)се оказа че не си спомням почти нищо  ;D ;D ;D но за сметка на това надали някой друг освен мен е получавал закуска във празна вана ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D миличкия ми съпруг много си го обичам! :wub: :wub: :wub:на въпроса защо съм оставена да се накисвам във ваната ми беше отговорено по следния начин -в момента в който тотално съм се накиснала и съм решила да изпробвам как се спи във ваната един мой безпрекословен фен ме е последвал до банята видял е какво става и решил да легне доло близо до ваната не за друго защото въпросната такава е много висока и малкия вагабонт не може да я стигне,та да не се отплесквам в излишни разяснения съпругат ми като видял на къде отиват нещата решил да дойде и да ме премести на спалнята оооооббббааачеееее какво станало в момента в който се навел над мен и направил жалък опит да ме дигне едно малко чудовище скочило срещу него и го изплашило с неистовия си лай и така нашественикът бил трайно прогонен!
До тук добре но да се върнем към реалноста историята е истинска до момента в който се върнахме от ресторанта в къщи а продължението което написах е за да развеселя всички ви и се надявам поне малко да съм го сторила!
Опа това със закуската е истина само че ми беше поднесена в мекото топло и лекинко мокро легло ;D ;D ;D(мокрото е от един малък индивид който като подуши праните чаршафи реши че е време да ги препикае ;D ;D ;D така се е усъвършенствал че не го усещам кога се качва на леглото при мен :P) с много любов от милият ми съпруг :wub: :wub: :wub:
Понякога ми се иска наистина да се напия до безпаметност но възможностите ми като къркач са нищожни и се свеждат до две чаши бяло вино!
Извинете че се забавих толкова с отговора но провеждах през това
време и телефони разговори,сигорно сте изписали 5 страници най малко ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3567 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 01:16 PM

Цитат

Искам само да кажа на hubavajena6 че от вчерашните раздори има добра поука, и тя е че кучетата може да ядат котешка храна но обратното е недопустимо. Ако не беше станал този "раздор" аз лично никога нямаше да знам за този факт, а и по принцип знам точно обратното, но сега ако някой ден малкия палавник закъса за храна знам че може да му давам от гранулките на котката, така че съм благодарна за информацията. Аз не съм злонамерена и не съм искала да ви затварят темата, понеже макар и рядко тук понякога намирам полезна информация за която много благодаря! А за банването, ако искат да ме баннат макар и да незнам какво е това, ще се радвам ако ми обясните на лични за да не занимаваме хората тук.

Радвам се за теб че си научил/а полезна за теб информация,макар и толкова нищожна и след като в наща тема *мого рядко намираш за себе си такава относно гледането на Мопс*аз си правя заключения че ти знаеш много за мопсовете -браво- следователно в тази тема на този сайт мисля че дори не е необходимо да влизаш!
С риск да те засегна или обидя днес всички добронамерени хора -нарочно не казвам само жени защото макар и малко все пак си имаме и ТАТКОВЦИ тук и не искам да ги игнорирам та мисълта ми е -да пиша докато не я изгубя че всички се поздравихме за празника а и не само днеска ;D или аз съм чела през редовете или май наистина никъде не видях ти да поздравиш дамите в този форум ?Ако съм сгрешила моля за извинение от твоя страна!
За банването тъй като при нас не намираш полезна инфурмация много моля прочети правилата на този сайт и правилата за ползване на форуми и теми а такава полезна инфурмация има на заглавната страница на сайта!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3568 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 01:17 PM

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ :wub: :wub: :wub:

Бъдете жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!

Желая на всички здраве на първо място, и много професионални успехи на развъдниците, да ни радвате с нови попълнения и прелестни екземпляри :->)

А това го много харесвам и си позволявам да го споделя с вас :blink:

Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта. :wub:

#3569 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 01:27 PM

Евчо много благодаря разказчето което си написала е страхотно.
Много ме трогна!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3570 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 01:44 PM

Цитат

АКСО и аз нищо не си спомням май имам трайно насадила се в моето съзнание амнезия ;D ;D ;D да не говорим за това че накисването не с а в алкохол започна снощи и има  изгледи да продължи чак утре до ранни зори,та за моето накисване да ви кажа започна снощи като културно масово меруприятие след което в малките часове на изминалия злощастен ден  се видоизмени и се превърна в масов битов алкохолизъм след което на сутринта след като се събудих незнайно защо във ваната прегърнала
празна бутилка от вино(добре че не съм имала сили може би и желание да си напълня ваната защото сигурно днес щяхте чак от Варна да идвате да ме стопляте с нежни лапички набръчкани муцунки и мека козинка)се оказа че не си спомням почти нищо  ;D ;D ;D но за сметка на това надали някой друг освен мен е получавал закуска във празна вана ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D миличкия ми съпруг много си го обичам! :wub: :wub: :wub:на въпроса защо съм оставена да се накисвам във ваната ми беше отговорено по следния начин -в момента в който тотално съм се накиснала и съм решила да изпробвам как се спи във ваната един мой безпрекословен фен ме е последвал до банята видял е какво става и решил да легне доло близо до ваната не за друго защото въпросната такава е много висока и малкия вагабонт не може да я стигне,та да не се отплесквам в излишни разяснения съпругат ми като видял на къде отиват нещата решил да дойде и да ме премести на спалнята оооооббббааачеееее какво станало в момента в който се навел над мен и направил жалък опит да ме дигне едно малко чудовище скочило срещу него и го изплашило с неистовия си лай и така нашественикът бил трайно прогонен!
До тук добре но да се върнем към реалноста историята е истинска до момента в който се върнахме от ресторанта в къщи а продължението което написах е за да развеселя всички ви и се надявам поне малко да съм го сторила!
Опа това със закуската е истина само че ми беше поднесена в мекото топло и лекинко мокро легло ;D ;D ;D(мокрото е от един малък индивид който като подуши праните чаршафи реши че е време да ги препикае ;D ;D ;D така се е усъвършенствал че не го усещам кога се качва на леглото при мен :P) с много любов от милият ми съпруг :wub: :wub: :wub:
Понякога ми се иска наистина да се напия до безпаметност но възможностите ми като къркач са нищожни и се свеждат до две чаши бяло вино!
Извинете че се забавих толкова с отговора но провеждах през това
време и телефони разговори,сигорно сте изписали 5 страници най малко ;D ;D ;D

Умирам от кеф и удоволствие да чета ,къкво пишеш.Умееш да вдигнеш настроението на хора.Да си жива и здрава. :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3571 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 01:45 PM

Цитат

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ :wub: :wub: :wub:

Бъдете жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!

Желая на всички здраве на първо място, и много професионални успехи на развъдниците, да ни радвате с нови попълнения и прелестни екземпляри :->)

А това го много харесвам и си позволявам да го споделя с вас :blink:

Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта. :wub:

:wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3572 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 01:56 PM

Днес искам да ви учудя с още едно мое виждане за храненето.Искам да ви призная ,че давам на кучета сурово месо. Купувам телешки шол или плешка ,ако не мазна.И им го давам сурово,това го правя от доста години.Знам ,че сурово месо полезно за кучета.Но говориме само за телешко. :blink:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3573 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 02:15 PM

Забравих да ви раскажа, преди два дена ми идва една приятелка на гости ,която живее в Москва и знаете къкво разбрах от нея.Сега дъщеря и роди детенце и вече на всеко родено дете в Русия им дават по 250000 хил.рубли ,това някаде над сто хиляди долара.Раждаш и получаваш един съртификат на тази сума ,обаче парите можеш да вземеш след като детето навърши три годинки.Тя вика ,че вече на всека крачка само бремени жени. ;D Кога и при нас ще дойде това? Представете как ще се вдигне раждаемоста . ;)А и за заплати ми каза.Дъщеря и работи като фелшер на Бърза помощ , нейната заплата 40000 хиляди.Това близо две хиляди долара.
Това е от мен засега,други новини нямам, исчезвам да гледам биатлон,от като Дафовска спечели олимпиада ,аз съм луда фенка на този спорт. :wub:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3574 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 02:27 PM

Цитат

Забравих да ви раскажа, преди два дена ми идва една приятелка на гости ,която живее в Москва и знаете къкво разбрах от нея.Сега дъщеря и роди детенце и вече на всеко родено дете в Русия им дават по 250000 хил.рубли ,това някаде над сто хиляди долара.Раждаш и получаваш един съртификат на тази сума ,обаче парите можеш да вземеш след като детето навърши три годинки.Тя вика ,че вече на всека крачка само бремени жени. ;D Кога и при нас ще дойде това? Представете как ще се вдигне раждаемоста . ;)А и за заплати ми каза.Дъщеря и работи като фелшер на Бърза помощ , нейната заплата 40000 хиляди.Това близо две хиляди долара.
Това е от мен засега,други новини нямам, исчезвам да гледам биатлон,от като Дафовска спечели олимпиада ,аз съм луда фенка на този спорт. :wub:

Да ти кажа честно там винаги е бил стандарта по-добър от този в България, не съм ходила, но съм слушала за заплатите и т.н.../ти ще ми кажеш ако греша/ Почвам да се замислям за висок, снажен и синеок руснак ;D

П.П. Ако прочете мъжа ми кви ги пиша, ще ме изкара на физзарядка по случай празника ^_^ :Абе, ти чуваш ли ме?!:

#3575 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 02:35 PM

ще пусна (картички)на малкия слушко непослушко ама по късно като ми мине сраднята щото В ТАЗИ ТЕМА СЕ ПУСКАТ КАРТИЧКИ,РАЗМИВА СЕ СМИСЪЛА НА ТЕМАТА,ТРЯБВА ПИСЪРИТЕ ТУК ДА ПИШАТ И ДА СЕ УПЛАКВАТ САМО ОТ КУЧЕШКИ ПРОБЛЕМИ НО НЕ И ЗА НАЧИНИТЕ ПО КОИТО СЕ РЕЩАВАТ ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ВИ РАЗПЪНЕ НА КРЪСТ!
И ПОНЕЖЕ КАКТО НЯКОИ ПРИШЪЛЦИ СЕ ИЗКАЗАХА ПРОСТЕТЕ НАПИСАХА ЧЕ ТУК ЦАРИ ЛИЦЕМЕРИЕ ТО АЗ СЕ ОБЯВЯВАМ КРАЛИЦА ЛИЦЕМЕРНА ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
И ДА НЕ СЪМ ВИДЯЛА В ЦАРСКАТА ТЕМА ДА СЕ ПИШЕ ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЗА КУЧОВЦИТЕ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3576 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 02:40 PM

Светле сега като заговорихте заРусия се сетих за една поговорка на свекърва ми-ПА ВКУС И ЦВЕТ ТАВАРИШ НЕТ!
Така че кучето си лае а кервана си върви!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3577 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 02:45 PM

Голям смях моля ви помагайте :'(лапичките ни миришат като на стар войник неиспраните партенки нормално ли е това или да почвам да се притеснявам, но май малко вода и бебешки шампоан за куче ще свършат работа,какво ще ме посъветвате?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3578 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 02:48 PM

Цитат

Голям смях моля ви помагайте :'(лапичките ни миришат като на стар войник неиспраните партенки нормално ли е това или да почвам да се притеснявам, но май малко вода и бебешки шампоан за куче ще свършат работа,какво ще ме посъветвате?

^_^ ^_^ ^_^ Аз тъкмо исках да си поговорим за "чурките" пак, но явно ще е за крачката :P

#3579 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 02:56 PM

Хахаха, ох, Ани, ще ме умориш от смях днес ;D ;D ;D
то в това им е чара на мопситата :wub: Тайра обикновено мирише на плюшена играчка, но понякога ушите й имат странна миризма , особено след почистване  ;D
ама какво да ги правим.......нали си ги обичаме :yahoo:

#3580 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 02:59 PM

Цитат

Хахаха, ох, Ани, ще ме умориш от смях днес ;D ;D ;D
то в това им е чара на мопситата :wub: Тайра обикновено мирише на плюшена играчка, но понякога ушите й имат странна миризма , особено след почистване  ;D
ама какво да ги правим.......нали си ги обичаме :yahoo:

За ушите и аз съм съгласна,че имат миризма,но сега отивам да му душа лапите.Оправихме ние снощи чурката.И мъника ми мирише на плюшена играчка. ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема