Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3601 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2008 - 10:10 PM

Цитат

Бях обещала малко (картички) от специалните ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
предварително се извинявам за качеството на някои от тях ама е много трудно да хванеш една звезда в кадър :o :o :oАУУУУУУ колко лицемерно звучи от моя страна пък не съм и скромна на всичкото отгоре ;D ;D ;D ;D ;D

Става все по красив и по хубав.Цвета и тялото са супер. :blink: :blink:
Кога ще ходиме при Хлебаров да тренираме?
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3602 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 10:39 PM

БРАВО, АНИИИ!!!! :->)
ЖЕСТОКИ СНИМКИ! :yahoo: :yahoo:
ГЕРЪРИ Е СЛАДУР ГОЛЯМ :wub: :wub: :wub:

#3603 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 10:40 PM

Исках да кажа ГРЕГЪРИ - извинете ме за правописа :o вече ми се спи :ribok: :ribok: :ribok: :ribok:

#3604 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 11:26 PM

Цитат

Цитат

Бях обещала малко (картички) от специалните ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
предварително се извинявам за качеството на някои от тях ама е много трудно да хванеш една звезда в кадър :o :o :oАУУУУУУ колко лицемерно звучи от моя страна пък не съм и скромна на всичкото отгоре ;D ;D ;D ;D ;D

Става все по красив и по хубав.Цвета и тялото са супер. :blink: :blink:
Кога ще ходиме при Хлебаров да тренираме?

Светле ще му звънна в понеделник да го питам и ще ти звъна :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3605 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 11:40 PM

Цитат

БРАВО, АНИИИ!!!! :->)
ЖЕСТОКИ СНИМКИ! :yahoo: :yahoo:
ГЕРЪРИ Е СЛАДУР ГОЛЯМ :wub: :wub: :wub:

Мерси да ви се оплача колкото и да се опитвам да го хвана тоя малкия в кадър все не успявам на всичкото отгоре сега съм без фотоапарат и правя снимките с телефона.
Ама Гиго е надебелял нали, знаете ли ква е подвижна пържолинка  ;D
между другото много лесно се отървахме от натрапчивата миризма на спарени войнишки партенки,питате как елементарно Уотсън ;D изкъпахме се,не знам при вас -визирам всички но при нас нещата с къпането стоят така не мога да го искарам от банята като росалка е аз защото го къпя с подвижна душ слушалка и докато го сапонисвам тоз малкия образ се опитва да захапе водата щото когато струята е по силна и слушалката е оставена на дъното на ваната се получава шадраван който Гиго се опитва да пресоши ;D много обича да се чипкаме!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3606 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 11:49 PM

Ани,Грег е супер.Сега е в добра форма.Да е жив  и здрав. :prase: :kotence:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3607 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 March 2008 - 12:14 AM

Хвани лапата ми! Аз ще те измъкна от тук!   ;D

Ох, че кеф!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3608 Потребителят е офлайн   Dragoness Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 03:17 AM

Без да питам дали мога, направо казвам - от мен и от моя развъдник няма да излезе кученце без препоръки за новият стопанин...
Няма да се намесвам в тема, щото нали съм френчи, ама стигнах до 237 стр и ме хванаха лудите...
Поздрави на всички мацки и приятелки,
М & френчи ИП & ИКС
User's Signature

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions

#3609 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 10:57 AM

Цитат

Цитат

Добър вечер на всички.
   Искам да пожелая на всички жени от форума,които са тук с приятелски чувства:
   :wub: :wub: :wub: :wub:ЧЕСТИТ 8ми МАРТ :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
   ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОСНОВНО ЖИВОТ,ЗДРАВЕ,МНОГО ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВОТО  И СБЪДНАТИ МЕЧТИ !!!

Да не ви прекъсвам "темата".....
              ПРИЯТНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ !!! :wub: :wub:

А не така по терлици да се изнизваш,ти какво вчера почна преговорите за френчитата и кво днеска ни зарязваш не така много моля ,я ти като мъж вземи да налееш малко разум в тез женски глави тук че с тези писания не само гняв на обикновените заядливци ами току виж някоя организация за защита на животните ще ни подгони за сексуален кучешки тормоз! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Наистина много ги харесах/френските булдочета/,но май няма кой да ми продаде кученца.Явно влизаш в темата на фр.булдог,защото ми писаха за връзки с нашата тема ! Можеш ли да ме насочиш с нещо и към някого?? Аз няма да ви зарежа никога,просто влязох за кратко на 8ми март,за да ви уважа и да ви честитя празника. Имам работа и няма много време за писане.А и в тази "женска" тема/чурките/...нямах право да се меся... ;D ;D

#3610 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 11:35 AM

Ето мнението на собственик на френски булдози:

Без да питам дали мога, направо казвам - от мен и от моя развъдник няма да излезе кученце без препоръки за новият стопанин...
Няма да се намесвам в тема, щото нали съм френчи, ама стигнах до 237 стр и ме хванаха лудите...
М & френчи ИП & ИКС

АЗ се заинтересува преди ден-два за френски булдочета,защото много ми харесаха,а и толкова приличат на Мопситата.
Откакто видях техни снимки,страшно много ми се заби в главата идея-да си отгледам втора родословна порода,и тя да е френски булдог.
Смятам,че не е проблем да членуваш в два клуба!!! Нали така?!
ОБАЧЕ--- Няма начин май това да стане без ПРЕПОРЪКИ .
Вие бихте ли дали вашите препоръки ?
Ако някой иска да изкаже мнение-да пише на Лични съобщения на собственика.
Ами,толкова за сега...Ако има подкрепа-има,ако не-здраве! :'(

#3611 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 11:45 AM

Цитат

М & френчи ИП & ИКС

АЗ се заинтересува преди ден-два за френски булдочета,защото много ми харесаха,а и толкова приличат на Мопситата.
Откакто видях техни снимки,страшно много ми се заби в главата идея-да си отгледам втора родословна порода,и тя да е френски булдог.

По една голяма случайност  ;D ;D ;D аз се познавам с жената чиито френчита си харесал,първо да ти кажа че е голяма педантка и при нея всичко става по часовник и както трябва а за препоръките да ти кажа първо ще е хубаво да и пратиш снимков материал с обособеното место за отглеждане,да докажеш че си добър и отговорен развъдчик
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3612 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 12:33 PM

Цитат

Цитат

М & френчи ИП & ИКС

По една голяма случайност  ;D ;D ;D аз се познавам с жената чиито френчита си харесал,първо да ти кажа че е голяма педантка и при нея всичко става по часовник и както трябва а за препоръките да ти кажа първо ще е хубаво да и пратиш снимков материал с обособеното место за отглеждане,да докажеш че си добър и отговорен развъдчик

Aaaaa,и тя ли е жена...Е,не знаех,съжалявам,че пиша в мъжки род .
Снимковия материал ми е най-лесен,но как според теб "да докажа",че съм "добър и отговорен развъдчик" ? Условия имам перфектни.Дори на Ранчото/то е на около13-15км. от нас/имам свободни помещения,двор за игра...Но нямам как да докажа другото...Май няма как да стане...Е....

#3613 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 12:39 PM

Снимковия материал ми е най-лесен,но как според теб "да докажа",че съм "добър и отговорен развъдчик" ? Условия имам перфектни.Дори на Ранчото/то е на около13-15км. от нас/имам свободни помещения,двор за игра...Но нямам как да докажа другото...Май няма как да стане...Е....

[/quote]

Как така няма да стане :'(, хайде бе хора дайте да помогнем на Иво, аз няма по какъв начин :-, но измислете нещо Вие.

#3614 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 12:56 PM

[quote author=ev4o link=topic=2466.msg359977#msg359977 date=1205059174]

[/quote]

Как така няма да стане :'(, хайде бе хора дайте да помогнем на Иво, аз няма по какъв начин :-, но измислете нещо Вие.
[/quote]
Мнооооооого ти благодаря за застъпничеството и подкрепата!!!Снощи до късно май сте си писали и днес всички спят.И аз съм имал малки кученца-ротвайлерчета.

#3615 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 01:05 PM

Те всички освен че спят сигурно и реанимират, аз бях на работа и затова съм толкоз ранобудна ;D Ротвайлерчетата са страхотни, а и както каза по напред доста си израждал, мисля че ставаш за отличен стопанин и развъдчик, вярвам че г-жа Конова и hubavajena6 ще ударят по едно рамо :yahoo: А и като гледам на снимките, как се разхождат малките сладури и каква храна си им купил за папкане, няма как да не се добереш до френчитата, успех :->) :->) :->)

П.П. Не слагам Марги, защото доколкото разбрах не си имал контакт с нея, но и тя вижда от снимките колко са радостни малчовците :blink:

#3616 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 01:07 PM

:blink:Грегъри, напълно прилича на филмова звезда  :wub:, но и той май като всички звезди нещо не долюбва снимките и папараците ;D

#3617 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 01:18 PM

:blink:Aaaaaa,ev4o знаеме се с Иво.Видяхме се,когато дойде за мопсчетата.Жената с френските булдочета е много сериозна и си разбира от работата.Познаваме се от много години и сме много добри познати. :P
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3618 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 01:19 PM

Иво не се притеснявай спокойно можеш да и пишеш на лични и да и поискаш имейл адреса след което на него да и испратиш снимков материал с обособените местенца за кучовците и безопасния двор в който те ще тичат на воля :wub: аз извинявай че пак се повтарям но тя е педантка в грижите и отглеждането да не ти говоря че всяка вечер стои милата будна до 12-1 часа вечерта за да може за последен път за този ден да ги искара да чишкат и акат,а не като повечето хора да ги затвори в клетката и толкоз!
Хубаво ще е -знам че сега сте много заети с грижите за малките топчовци но ще е хубаво да снимаш домучадието и кучешко и човешко заедно в моментите на луда игра на двора за да добие все пак някаква представа за теб и заотношението и любовта ти към животинките,а когато и всичко това бъде подплатено с едно мило писмо -не любовно ;D-не показвай това на жена ти че може да ми се расърди ;D-да й обясниш чисто човешки че от малък това те влече-говоря за развъдната дейност,и сега с годините опита ти е станал доста по голям макар че и един живот не стига човек да се учи когато има желание, та освен знанията и опита ти вече си намерил и подходящото място за да доразвиеш всичко това!
Не се отказвай толкова лесно от желанието си за френчита не отстъпвай,ако наистина имаш желание ще се бориш до край,на всичкото отгоре тия двете вагабонтчета които ти си харесал идват от много далече почти от другия край на планетата-Австралия на всичкото отгоре са и шампиони но за това второто вече вината е само и изцяло на всеотдайната им собственичка!
Забравих да ти кажа защо и тя като нас ЛИЦЕМЕРНИТЕ ДАМИ се държи уж-лицемерно-ами била е съдия,така че сега може би ти се проясни защо иска препоръки за тебе!Просто тя както всички нас обича своите любимци :wub: :wub: :wub:
Извинявам се на всички че занимавам нашата тема с тези уточнения но по този начин исках да разясня  написаното от Драгонес за да не си направи някой погрешни изводи за собственика на френчитата,а и целта ми беше чрез написаното от мен поне малко да разберете що за човек е М. и съответно който иска да даде препоръки на нея за Иво да добие бегла представа щто за човик е тя!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА!
П.с Иво да знаеш че ако си вземеш и френчита има не голяма но все пак има вероятност някой път френчитата да се сбият с мопситата и то не за територия а за надмощие един вид -я ела да си мерим пишовците да видим на кой е по голям-но пак казвам това е само по някога ама ти го имай това на предвид защото ако не дай си боже се сбият което е пак казвам е малко вероятно някой може сериозно да пострада-при мопса очите при френчито ушите.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3619 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 01:23 PM

Цитат

:blink:Aaaaaa,ev4o знаеме се с Иво.Видяхме се,когато дойде за мопсчетата.Жената с френските булдочета е много сериозна и си разбира от работата.Познаваме се от много години и сме много добри познати. :P

Аааааааааааа, аз си мислех, че не се познавате и затова не те написах :o А за жената с френчитата съм сигурна, че е сериозна, след като иска и препоръки. Мен още ме е яд за първото потомство на пинчерката ми, от което е останало само едно кутре, другите умряха и то по нелеп начин от кадърност на стопаните, но затова не ми се говори, че ми става пак гадно :'(

#3620 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 01:26 PM

Иво забравих да ти кажа че тя не обича да пише говоря за нета,като й пишеш на лични направо я помоли за номерата на телефоните там вече няма проблем ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема