Мопс
Публикувано: 11 March 2008 - 05:15 PM
Цитат
Ще ти дам! :wub:
Публикувано: 11 March 2008 - 06:31 PM
Публикувано: 11 March 2008 - 06:37 PM
Цитат
Да, проверих, продава се, обявата е махната.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 March 2008 - 08:20 PM
Цитат
Цитат
Светле благодаря ти наистина просто нямам думи да изкажа благодарноста си но поне ще мога да ти я покажа :wub:
Самата клетка ще ми трябва от 20 април до 1 първи май ако наистина през това време няма да ти бъде необходима ще съм ти задължена ако ми я дадеш на заем
Още веднъж предварително едно голямо благодаря! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 11 March 2008 - 09:56 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Светле благодаря ти наистина просто нямам думи да изкажа благодарноста си но поне ще мога да ти я покажа :wub:
Самата клетка ще ми трябва от 20 април до 1 първи май ако наистина през това време няма да ти бъде необходима ще съм ти задължена ако ми я дадеш на заем
Ако искаш взимай и от 20 март , няма проблеми. :wub:
Публикувано: 12 March 2008 - 01:54 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
I az moga ga ti dam, dnes razbarah, che rezervnite mi idvat do 10-ina dni i moje i da sa po- golemi....
Proveri dali kachvat braky porodi, che da ne se karam az s tiah....
Mn :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 12 March 2008 - 08:52 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
I az moga ga ti dam, dnes razbarah, che rezervnite mi idvat do 10-ina dni i moje i da sa po- golemi....
Proveri dali kachvat braky porodi, che da ne se karam az s tiah....
Mn :wub:
Качват но само по едно куче за съжаление :'(
Публикувано: 12 March 2008 - 04:17 PM
Цитат
Нашата уговорка си остава мн :wub:
Няма проблем, но наистина провери дали ще качат "сплескано" куче, много авио компании отказват, да не ти казвам аз през какво минах.... Да не идеш на летището и да стане така, че да не искат да вземат Грег в самолета...

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 12 March 2008 - 04:40 PM
Цитат
Някои може ли да ни помогне с информация откъде да се снабдим с мопсохраната роял канин - за кученца от 2 до 10 месеца. Ако не греша, би трябвало да е "junior". :sedni!:
Няма ли я в магазините? Аз имам договор с Роял Канин и ми карат в къщи.Можете да отийдете на някоя борса там със сигурност има. :blink:
Публикувано: 12 March 2008 - 04:44 PM
Цитат

Момчета с къкви сини нагръдници. :blink:Красота. :blink:Няма ли и някое момиче ,за тяхната компания?
Публикувано: 12 March 2008 - 07:15 PM
Цитат
Някои може ли да ни помогне с информация откъде да се снабдим с мопсохраната роял канин - за кученца от 2 до 10 месеца. Ако не греша, би трябвало да е "junior". :sedni!:
Аз купувам от две места вМладост 1 зад пазара от магазина на клиники Анимо и в центъра в началото на самия женски пазар до лелките с цветята -заради Грегъри заредиха Роял канин мини джуниър,то бяха молби то беше чудо и накрая за да ги убедя да докарат от тази храна заведох Гиго в магазина след вида на малкото калпазанче просто толко мило им стана че нямаше как да ми откажат 3 дена по късно храната беше доставена,така че ако ви е близко можете да си купувате от там!
Между другото само аз си купувам от тази храна там по женския пазар се купува повече храна за котки те даже затова от начало бяха скептично настроени ама ние сами си приполовихме чувала ;D