Мопс
Публикувано: 09 March 2008 - 09:08 PM
На мене ми хареса много Акси в колата,даже аз съм му фаворит още преди да си взема Голфи. :wub: :wub: :wub:на Акси и на всички мопсчета,но не ми е само той фаворит де всички сте красиви,а пък за Грег да не говорим "пържолката" е просто един път.
Публикувано: 09 March 2008 - 11:56 PM
Цитат
Цитат
Аз се намирам за ГОТОВ да поема отговорността за френчитата !!!
Ако досаждам- Сори.
Иво съжалявам че човешкият приятелски съвет който ти дадох ти си възприел като мазнене със задни мисли и че трабвало да се доказваш и подмазваш СЪЖАЛЯВАМ ИЗОБЩО ЧЕ СЕ НАМЕСИХ!
да споделя нещо с теб когато аз отидох до Светла да си взема кученце предварително бях много внимателно проучила всички развъдници за мопс и тъй като нейните мъници бяха много мънички тя ми препоръча да отида при Марги а като отидох при нея аз си тръгнах с Грег от там от този момент на татък бях под постоянно наблюдение на Маргарита звъняхме си почти всеки ден та понякога дори и по няколко пъти на ден тя се притесняваше за едно единствено кученце взето от мен а какво остава да говорим ако вземеш цяло кучило с цел развъдна дейност!А това за снимките и писмото ти го написах за да покажеш на М.че обичаш животните повече от парите!
Сори но си ме разбрал погрешно!
Мисълта ми беше,че всеки може измамнически да покаже нещо на снимка или да се направи на печен,добър...Много ти благодаря за съвета,който ми даде-знам,че е с добра умисъл!!!Благодаря,че се застъпа за мен!Не съм разбрал съвета ти погрешно,просто аз не мога да се правя на друг.Няма перфектен Развъдчик-и аз мога да сгреша...
Според мен прекаленото хвалене е съмнително...Поне аз бих се усъмнил,ако проучвания от мен човек е повече от перфектен!!!
За това оставям на собственичката да реши !!!
Може би не трябваше да искам подкрепа.
Приятна вечер и лека нощ на всички
Публикувано: 10 March 2008 - 02:14 PM
Цитат
Цитат
Нямам коте ;D това е един сайт за колажи с твои лични снимки.писах ти на лични.
Публикувано: 10 March 2008 - 02:54 PM
Това трябваше да е моя поздрав за св.Валентин.Много е яко :yahoo: ;D
Публикувано: 10 March 2008 - 10:59 PM
Единствения полет на който е възможно качването на куче е от София до Амстердам и то моля ви се е възможно качването само на едно единствено куче,така че ако двама пътника се съберат за един и същи полет с кучета ще може да се качи на борда само кучето на което собственика пръв си е закупил билет за съответния полет :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
и за капак ми казаха че кучето се счита като свръх багаж и се заплаща допълнително по 10 евро на килограм плюс килограмите на клетката :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Апропо имам една голяма молба към всички ви понеже за самолетите изискванията за клетките са по строги и естествено се оказа че нашата клетка не става за самолета -причината ами просто решетката на нашата клетка е пластмасова а за самолетите изискват решетката да е метална,молбата ми е ако се намери някой да ми услужи за 10 дена с такава клетка,за съжаление това е първия и последен път наГиго да се вози на самолет просто защото повече няма да ми се налага да патувам сама а пък и само за това пътуване да дам още допълнително 100/160лв за клетка която всъщност след
това пътуване ще ми бъде ненужна,молбата ми е простичка като вече писах ако има някой клетка която няма да му трябва 10 дена аз и Гиго ще бдем благодарни ако я споделите с нас ,естествено се ангажираме да я върнем на собственика чиста неопетнена та дори и пълна с подаръци!
Благодаря на всички предварително! :blink:
Публикувано: 10 March 2008 - 11:31 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 March 2008 - 08:12 AM
Цитат
Буда си има достойни поклоници ;D ;D ;D
Ние преди една седмица се теглихме и беше 4кг.ама вие биете рекордите отвсякаде.
Я по добре ми го донеси в Пловдив ще ти го гледам ;D
или на летището да ги обедиш,че е развален кантара :o
Публикувано: 11 March 2008 - 10:08 AM
Цитат
Хахааа, то4но така! Дерзайте! Определено вървите по нашите стъпки! :blink: Има още доста докато ни стигнете оба4е...-ние тежим завидните 13кг и 400 грама засега! ;D :yahoo: След 3 дни се прибирам!!! :yahoo: Ве4е нямам търпение!! Предлагам мопска среща в събота или неделя. :wub:
Публикувано: 11 March 2008 - 12:32 PM
Цитат
Цитат
Хахааа, то4но така! Дерзайте! Определено вървите по нашите стъпки! :blink: Има още доста докато ни стигнете оба4е...-ние тежим завидните 13кг и 400 грама засега! ;D :yahoo: След 3 дни се прибирам!!! :yahoo: Ве4е нямам търпение!! Предлагам мопска среща в събота или неделя. :wub:
В неделя! :wub:
Публикувано: 11 March 2008 - 02:51 PM
Цитат
Цитат
Не знам за Будчето, но Аксо тежи 10 килца, а е на 11 месеца :P
Публикувано: 11 March 2008 - 02:59 PM