Цитат
Аз обаче не искам да изпращам чак такива снимки,че да докакзвам каквото и да е .Снимките най-много могат да излъжат.Не искам нито лъжовно да се подмазвам,нито да коленича със задни мисли.Не искам да лицемернича и мазно да се усмихвам.Искам да се чуем,да се видим-ако трябва тя да дойде и да прецени.Смятам,че всички ВИЕ сте достатъчно отговорни,щом сте достигнали досегашното си положение в отглеждането и развъждането. Ако смятате,че още не можете да изпратите препоръки/защото отскоро съм с вас/,то не го правете.
Аз се намирам за ГОТОВ да поема отговорността за френчитата !!!
Ако досаждам- Сори.
Иво съжалявам че човешкият приятелски съвет който ти дадох ти си възприел като мазнене със задни мисли и че трабвало да се доказваш и подмазваш СЪЖАЛЯВАМ ИЗОБЩО ЧЕ СЕ НАМЕСИХ!
да споделя нещо с теб когато аз отидох до Светла да си взема кученце предварително бях много внимателно проучила всички развъдници за мопс и тъй като нейните мъници бяха много мънички тя ми препоръча да отида при Марги а като отидох при нея аз си тръгнах с Грег от там от този момент на татък бях под постоянно наблюдение на Маргарита звъняхме си почти всеки ден та понякога дори и по няколко пъти на ден тя се притесняваше за едно единствено кученце взето от мен а какво остава да говорим ако вземеш цяло кучило с цел развъдна дейност!А това за снимките и писмото ти го написах за да покажеш на М.че обичаш животните повече от парите!
Сори но си ме разбрал погрешно!