Мопс
Публикувано: 01 September 2008 - 02:51 PM
моя близка приятелка има мопсче на година и половина. Казва се Рей и е страхотно кученце (на мен ми е голяма слабост, дори след като аз си взех кането).
Кученцето обаче има проблем и ще се радвам ако някой може да помогне или да ни насочи към правилните хора :blink:
И така, няколко пъти Рей без видима причина припада и си гълта езика. Един път се случи докато аз го гледах-просто се вдърви за около минута, след което стана и нищо му нямаше. Водиха го на вет, взеха му кръв и всички показатели са добре. Казват, че е на психична основа и му изписаха хапчета. Сега малко се притесняваме и не искаме да даваме хапчетата...дали има вероятност да е нещо друго???
Благодаря предварително

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 08 September 2008 - 09:32 AM
Цитат
Представям ви Чък Айзенхауер Норис Първи, за по-кратко Кюфтето ;)
Привет на Чъки-сладкото кюфталаче ;) добре дошли в този форум!Може ли малко инфо за това съкровище от къде е на колко месеца е със или без родословие е и какви пакости обича да върши?
Публикувано: 08 September 2008 - 11:56 AM
Цитат
засега се е концентрирал върху гризането ще видим занапред...
Ако сте го взели от борса или агенция може и да се разминете с родословието :'(
Много ми е мъчно-Що бе хора преди да си вземете кученце не седнете и не се разровите в нета да видите че и тук в България има достатъчно добри развъдници!Дано да се лъжа но най вероятно кученцето ви идва от ферма за кучета,най вероятно тези които са ви го доставили са ви уверели че кученцето идва едва ли не от най престижния развъдник и че има всички документи а накрая истината се оказва съвсем друга и зловеща.
Силно се надявам и ви пожелавам мопсчо да ви е живичък и здравичък и много да му се радвате и обичате! ;)
Публикувано: 10 September 2008 - 03:16 PM
Цитат
Виж сега, проблемът е, че двата сайта не се обичат по ред известни и няколко неизвестни на мен причини. Та, нито тук, нито там администраторите не дават да се слагат контакти или адреси на развъдчици на мопс. Аз разбира се посъветвах да не хрантутят в никакъв случай зоомагазини, върпеки, че има вече и хубави, но продължавам да твърдя, че те кучета и големи животни не трявба да продават на място, та посъветвах ги да си вземат мопс от развъдник в българия, а не от чичо, леля или там който се сетиш дето си разпложда мопса взет от неизвестно и за самия мопс място, най-малкото защото ще могат да попитат развъдчика си за всичко, а не да чакат помощ от форуми, където пишат доста незапознати хора, не всички разбира се. Но, да не влизам в диспут задочен с хората, които не са си взели мопс от развъдник. Така че влез ти в сайта и им напиши на лично съобщение ако искат мопс от теб, Светла или баскервил, поне вие сте ми известни тук с хубавите си мопсове, които се и продават към този момент.
Публикувано: 10 September 2008 - 06:46 PM
Цитат
Цитат
Виж сега, проблемът е, че двата сайта не се обичат по ред известни и няколко неизвестни на мен причини. Та, нито тук, нито там администраторите не дават да се слагат контакти или адреси на развъдчици на мопс. Аз разбира се посъветвах да не хрантутят в никакъв случай зоомагазини, върпеки, че има вече и хубави, но продължавам да твърдя, че те кучета и големи животни не трявба да продават на място, та посъветвах ги да си вземат мопс от развъдник в българия, а не от чичо, леля или там който се сетиш дето си разпложда мопса взет от неизвестно и за самия мопс място, най-малкото защото ще могат да попитат развъдчика си за всичко, а не да чакат помощ от форуми, където пишат доста незапознати хора, не всички разбира се. Но, да не влизам в диспут задочен с хората, които не са си взели мопс от развъдник. Така че влез ти в сайта и им напиши на лично съобщение ако искат мопс от теб, Светла или баскервил, поне вие сте ми известни тук с хубавите си мопсове, които се и продават към този момент.
Благодаря за високата оценка за ку4ето ми. Оба4е то4но заради това, което спомена по-горе аз няма да вляза в другия форум. Не е хубаво да се делим така, нооо... Факт. Който търси-намира. Дано хората да проу4ат добре, преди да си вземат мопс4е. :wub:
Публикувано: 10 September 2008 - 07:23 PM
Публикувано: 10 September 2008 - 07:46 PM
Публикувано: 10 September 2008 - 08:22 PM
Цитат
и най-вече любовта към будчето - ти, аз - към акселът :wub:
Публикувано: 11 September 2008 - 10:25 AM
Цитат
Ами аз мисля да изчакам един-два месеца даже може и повече , защото Лъки е доста див и ако и второто е като него мисля , че няма да успеем да се справим с укротяването им :rolleyes: решила съм да изчакаме малко да поолегне той и тогава да му търсим компания :blink: :blink: иначе за пола още не съм сигурна , но май ми се иска да си вземем едно женско - да си имаме поне едно и от двете :yahoo: другото нещо , за което се чудя е цветът на мопсчето - напоследък доста ми харесват черните мопсове :wub: :wub:
Публикувано: 11 September 2008 - 05:31 PM