Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#4841 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 September 2008 - 05:50 PM

Цитат

Днес имахме премеждия. овчарката ми захапа Арчи и се наложи да го шият .не много, но колкото да ни изкара акъла. :'( Наложи ни се да сложим наморник......ха сложете на мопс наморник ;), че иска и мен да ме хапе...... маймуната му с маймуна.Смях през сълзи беше...приличаше на хокеист ;D  Голям разбойник ви казвам голям смелчага....на ОВчАРКА  да се перчи :rolleyes: :o :rolleyes: за радост всичко е наред имаме специална лепенка на задното краче и сега спим като къпани :P

Извинете ме но нещо се обърках защо е било нужно да се сложи наморник на мопса при условие че май овчарката се нуждае от такъв?Или сте имали предвид-защитна фуния която не позволява кучето да ближе раната и да не захапва конците.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4842 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 September 2008 - 05:54 PM

Цитат

Цитат

Ние сега имаме бебета, мила. Ти какво искаш-мъжко или женско?  :wub:

Ами аз мисля да изчакам един-два месеца даже може и повече , защото Лъки е доста див и ако и второто е като него мисля , че няма да успеем да се справим с укротяването им  :rolleyes: решила съм да изчакаме малко да поолегне той и тогава да му търсим компания  :blink:  :blink: иначе за пола още не съм сигурна , но май ми се иска да си вземем едно женско - да си имаме поне едно и от двете  :yahoo: другото нещо , за което се чудя е цветът на мопсчето - напоследък доста ми харесват черните мопсове  :wub: :wub:

Милена ако наистина си сериозна и си решила да си вземеш още едно мопсче можеш да се възползваш нали ти харесват черните,виж в клубни кучила там има чернички и са полу братчета и сестричета на Гиги ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4843 Потребителят е офлайн   milena_ddd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 06:22 PM

Да аз ги видях вече , но ще изчакаме малко тъкмо Лъки да порасне още малко и малко да улегне  ;) другата причина е , че сега сме последна година в университета и първите месеци ще са ни доста натоварени и няма да имаме много време да се грижим за още едно кученце...Лъки вече е научен да ходи до тоалетна навън само сутрин и вечер и също така няма проблем да остава сам за няколко часа , но ако сега вземем малко кученце през по-голямата част от деня ще трябва да е само  ;) ще изчакаме поне 1-2 месеца малко да се успокоят нещата и тогава взимаме още един мопсссс  :blink: :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4844 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 September 2008 - 08:07 PM

Милена да те зарадвам ;Dтова с кротването май скоро няма да го бъде  ;Dособено ако вашият мопс е като нашия-другия месец навършва годинка а аз продължавам да се надявам че куч ще се кротне ;Dама нали знаеш надеждата умира последна,май в момента водя първенството по притежание на най игривия,шантав и палав мопс :P
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4845 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Развъдник ДемиДиор - померан и малък шпиц

Публикувано: 11 September 2008 - 10:42 PM

Цитат

Цитат

Днес имахме премеждия. овчарката ми захапа Арчи и се наложи да го шият .не много, но колкото да ни изкара акъла. :'( Наложи ни се да сложим наморник......ха сложете на мопс наморник ;), че иска и мен да ме хапе...... маймуната му с маймуна.Смях през сълзи беше...приличаше на хокеист ;D  Голям разбойник ви казвам голям смелчага....на ОВчАРКА  да се перчи :rolleyes: :o :rolleyes: за радост всичко е наред имаме специална лепенка на задното краче и сега спим като къпани :P

Извинете ме но нещо се обърках защо е било нужно да се сложи наморник на мопса при условие че май овчарката се нуждае от такъв?Или сте имали предвид-защитна фуния която не позволява кучето да ближе раната и да не захапва конците.

да имах предвид Фуния за да не ме ухапе докато трае манипулацията
User's Signature

Качена снимка

#4846 Потребителят е офлайн   macana Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 11:23 AM

:wub: :->) :yahoo: Здравейте , :))))))) вече мога да се похваля че съм горд собственик на мопсче :))) казва се Чък Айзенхауер Норис I 
:blink: сладур и половина  дано и на вас да ви хареса :)))))))))

http://www.album.bg/...na/albums/45023

#4847 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 11:36 AM

На мен ми харесва! Казвайте бързо откъде го взехте, какъв характер има, и т.н.  :blink:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#4848 Потребителят е офлайн   macana Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 11:47 AM

:rolleyes:
какъв характер ли ....... Лудия Норис му казваме  ;D ;D  ;D щурее нон стоп игрив много и в същото време само гледа как да ни изманипулира да стои гушнат :))))))))) много е сладък ма много , само дето ме притеснява че има наклоности към дъвчене на всичко каквото намери,е вдигнала съм каквото мога като дрехи ,парцали, кабели, обувки  :- какво остана още  ;D :)))) ма е невероятен  :wub: е сигурно всички така казват за техните но за мен си е така :)

#4849 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 07:36 PM

Ехо, здравейте! как сте всички?
поздрави от нашата луда къща и целувки на всички мопсита от ТАЙРА и ДЖОНКАТА :wub: :wub: :wub:

#4850 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 07:39 PM

А между другото - дами мопски,гответе се, защото Джони Ред става ГОЛЕМ УБАВЕЦ, пу-пу-пу, и след някой друг месец ще му търсим съпруга ;D ;D ;D

#4851 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 07:41 PM

Добре дошъл на masana,много сте красиви! ;)

Цитат

поздрави от нашата луда къща и целувки на всички мопсита от ТАЙРА и ДЖОНКАТА :wub: :wub: :wub:

Как сте вие губите се някъде,а защо само от Тайра и Джонката,ами другото момче.Целувки и от Голфи.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4852 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 05:41 PM

Цитат

Ей,вие се появихте.Къде изчезнахте?Дайте нови снимки на Тайра и Джонката.И се включвайте по често. :P
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#4853 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 05:51 PM

adk, здравейте! Как сте? Какво става с Вас?  :blink:

Ние сега се върнахме от разходка с Макс (първият син на Буда) и беше голям майтап. Малкия няма умора. Само подска4а като заек около баща си и се опитва да го заиграе. Нашия тамън се заигра и мина като валяк през него... :rolleyes: Много сладка картинка бяха! Със снимките сме малко назад, ама като "луд умора няма" (визирам Макс) няма как да се снима. Имам няколко и ще гледам да ги ка4а малко по-късно. В момента беб4о е много смешен, защото расте. За моя най-голяма радост има седло на гърба като баща си, макар 4е като цяло е доста по-светъл, бял!!! И има 4ерната маска на Буда!! Уникално сладур4е е! Една застаряваща лелка го ритна, когато беб4о отиде в краката й, за да се радва-беше с едно малко дете (на3-4 години), което викаше на мопсовете "Чиба".  :angry: Как не я оскубах тази ско4убра и аз не знам!  :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Може уикенда да се съберем доста мопс4овци. Светле, без теб, Астра и Амира не излизаме!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4854 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 06:17 PM

Имам един въпрос-до края на тази седмица искам да заведа Буда на лекар, за да му махне зъбния камък. Някой да е правил тази процедура? Можете ли да ме посъветвате къде да го заведа? Ако не, добре 4е е Ани-тя знае вси4ко!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4855 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 06:23 PM

Здравейте, много ни липсвахте всички  :'(
трябва скоро да направим една голяма мопсосреща  ;D :yahoo:

Тайра и Джонката са супер. Рет е вече варненец, морски гларус. всъщност, такъв е от лятото ;D

вие как сте? виждам, че мопситата обират овациите по изложбите :yahoo: няма ли да има скоро в София?

#4856 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 06:27 PM

Ще има, но 4аааак през Ноември, мисля... :blink: Стягайте се за тогава!  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4857 Потребителят е офлайн   Bebe Astra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 10:23 PM

Готови сме за срещата! В четвъртък май няма да вали! Да използваме хубавите дни :blink:!
Еви, дай да съберем Макс и Амира да се запознаят, че в събота трябва да си замине кукличката ни и ще се реве яко :'( Дано да има повече мопсчета и да стане голяма гонитба!

#4858 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 10:30 PM

Ще говоря със стопанката на Макс, 4е тя в Петък заминава на по4ивка в Турция (мацката е на 23). Дано да има възможност да го доведе, а и ве4ерта май ще запиваме в Най клуб.  ;D Родителите й го взимат на вилата по4ти всеки уикенд, та ще видим. Няма да пла4ете-нали отива в добри ръце!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4859 Потребителят е офлайн   Bebe Astra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 10:37 PM

Като я гледам сега как се е гушнала в майка си и с едно огромно ухо до тях- ами ще ми липсва...
Ухото е изсушено свинско, ама толкова е сухо, че го дъвчат вече пети ден  ;D. Купих им го от Славейков.
Дано успее да дойде Макс, ще падне игра, нали са една категория с Амира :yahoo:.

#4860 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 10:46 PM

Да, ама тя е доста по-едра от него, 4естна дума! Ама така трябва-жените да бият мъжете! Нека им!  ;D
User's Signature

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема