Мопс
Публикувано: 19 November 2006 - 07:46 PM
Цитат
на кого беше черното мопси?а как се казва? w)
Черното мопсче са казва Макс Ден Жофруа Отважний.
Прикачени файлове
-
mops_006.jpg (79.88K)
Брой сваляния: 98
Публикувано: 20 November 2006 - 08:51 AM
Вчера не бях на изложбата,но доверих моите кучета на много добра моя приятелка.Голямо БЛАГОДАРЯ на Марга че така достойно представи моите кучета. bravoS bravoS bravoS Ще черпя. BEER BEER BEER
Искам да искажа благодарност на Радост за нейната топлина и подкрепа оказана на Бентли. bravoS
Много Ви благодаря момичета,за мен означава много, да знам че има такива като Вас и че има на кой да расчитам.
Честито на Българската група на мопсове за достойното представяне. 1super
Публикувано: 20 November 2006 - 10:18 AM
Цитат
Вчера не бях на изложбата,но доверих моите кучета на много добра моя приятелка.Голямо БЛАГОДАРЯ на Марга че така достойно представи моите кучета. bravoS bravoS bravoS Ще черпя. BEER BEER BEER
Искам да искажа благодарност на Радост за нейната топлина и подкрепа оказана на Бентли. bravoS
Много Ви благодаря момичета,за мен означава много, да знам че има такива като Вас и че има на кой да расчитам.
Честито на Българската група на мопсове за достойното представяне. 1super
Светла,за мен беше удоволствие да представя тези прекрасни кучета,които по нищо не отстъпват на чуждестранните,даже ги бихме,а също знам,че на теб винаги може да се разчита.Радост наистина беше плътно до мен и с риск на нея да и бъде студено зави със своя шал Бентли и го топлеше в прегръдките си докато Жофруа дефилираше.Така,че мопсдружината винаги трябва така да се подкрепяме. 1super
Прикачени файлове
-
post_29_1142499858.jpg (117.56K)
Брой сваляния: 87
Публикувано: 20 November 2006 - 02:06 PM
Макси..хубаво име има тоя черньо!!!моето коте се казва Макс!!! b) w)
голямо сладурче е това бебе... w) ох.миличкото сладурче!!!вие така ли си ги водите или това е просто за снимката!? w) w) w) bl)
аз моя дзвер ако го сложя такаи няма да се прибера жива!!! b) b) b) (нищо че е пинчи) b)
в събото се разхождах с Прити по Главната и един мъж беше гушнал едно мопси,бебе ама сигурно на около 40-50 дни беше!!много беше сладичко!! w)
Публикувано: 20 November 2006 - 03:10 PM
А иначе беше голям кеф да го гушкам Бентли ,много нежно същество е w)

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 20 November 2006 - 03:15 PM
Прикачени файлове
-
Resize_of_PICT2521.JPG (61.47K)
Брой сваляния: 63

Публикувано: 20 November 2006 - 03:17 PM
Прикачени файлове
-
Resize_of_PICT2523.JPG (81.86K)
Брой сваляния: 61

Публикувано: 20 November 2006 - 03:23 PM
Прикачени файлове
-
Resize_of_PICT2583.JPG (77.83K)
Брой сваляния: 69

Публикувано: 20 November 2006 - 05:20 PM
Цитат
Да,това е чешко куче,което участва в клас шампиони, казва се GRAND PUG ARCITA.Той е шампион на Чехия и на други държави-Int.Multi.CH.Има американска кръв.Наистина е хубав мопс.Но след него все пак беше Жофруа.Там беше и не без известния мопс от Русия Monpasie Furor,но той остана след нашия Жофруа,което не може да не ни радва.След тази изложба смело мога да кажа,че нашите мопсове не отстъпват по нищо на чуждите,които ходят по много международни изложби.За мен радостното е,че нашия клуб работи в правилна посока относно развъждането и надявам се скоро да имаме още добре класирали се кучета,а защо не и интер шампиони.
Прикачени файлове
-
pugani.gif (124.76K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 20 November 2006 - 06:57 PM
Цитат
Радост!
Наистина много красив мопс! Нямам коментар. 1super
С котките ,аз два дена ходих на Бест и моята два дена печели при женските.Много съм доволна от представянето ми там. w)
Пак много те благодаря за Бентли. w) w) w)
Публикувано: 20 November 2006 - 09:38 PM
Марги, какво става с бебетата? растат ли? имат ли вече кандидати за собственици?
разкажи ни повече за тях и ще се радваме да ги видим, ако вече си успяла да ги снимаш d) w)
поздрави на всички от нас с Тайра! bravoS d)
Публикувано: 20 November 2006 - 10:55 PM
Цитат
Марги, какво става с бебетата? растат ли? имат ли вече кандидати за собственици?
разкажи ни повече за тях и ще се радваме да ги видим, ако вече си успяла да ги снимаш d) w)
поздрави на всички от нас с Тайра! bravoS d)
ADK здравейте!Поизгубихте се малко.Бебетата растат.Вече са на 20 дена.Много са сладки.Вече гледат и се мъчат да ходят.Толкова са смешни.Кандидат стопани има.Те само да порастнат достатачно.Снимки все още не съм направила,но ще гледам да направя.
Прикачени файлове
-
pug.gif (6.34K)
Брой сваляния: 58