Мопс
Публикувано: 21 May 2007 - 04:24 PM
Скъпи, приятелки и приятели на прекрасните мопсове. Използвам възможността да поканя Вас и Вашите страхотни любимци на голямата изложба САС в Пазарджик на 25.МАЙ от10.00.ч. в градския парк Острова. Следват цацибите в Пазарджик и Асеновград съответно на 26 и 27 МАЙ. Създадена е отлична организация и се надявам да прекарате един незабравим уикенд със своите любимци, приятели и колеги. Искрено Ваш С.Попов. 1super

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 May 2007 - 08:44 PM
Цитат
Здравейте!
До скоро само четях в мопс темата и се запознавах с породата чрез вашите постове, но от скоро и аз имам едно такова чудо вкъщи и мисля че е време да се представим на света. И какво по хубаво от един бърз сутрешен портрет, точно след закуска. Ето го и него :

До скоро само четях в мопс темата и се запознавах с породата чрез вашите постове, но от скоро и аз имам едно такова чудо вкъщи и мисля че е време да се представим на света. И какво по хубаво от един бърз сутрешен портрет, точно след закуска. Ето го и него :

Супер си!!!!!!!!!!! r) r) r) b) b) b)
Публикувано: 24 May 2007 - 06:04 PM
Здравейте!
Разходката зад Хилтън беше супер! Трябва пак да се съберем! Но ние сме абитуриенти тази седмица, така 4е ще можем следващата. Малката Белла е страхотна! Влубена съм в нея! w) Мнхого целувки на вси4ки мопс4ета! И весели празници! cheers
Разходката зад Хилтън беше супер! Трябва пак да се съберем! Но ние сме абитуриенти тази седмица, така 4е ще можем следващата. Малката Белла е страхотна! Влубена съм в нея! w) Мнхого целувки на вси4ки мопс4ета! И весели празници! cheers
Публикувано: 25 May 2007 - 02:45 PM
Здравейте на всички мопсчета и от нас. Ние сме от Русе и ако има и други ще се радваме да се запознаем.
Наскоро Ви открихме,и много се радваме че Ви има. Утре нашето мопсче Лотти има ден-става на 5 месеца.
Ето я и нея.
Наскоро Ви открихме,и много се радваме че Ви има. Утре нашето мопсче Лотти има ден-става на 5 месеца.
Ето я и нея.
Прикачени файлове
-
DSC00126.JPG (270.59K)
Брой сваляния: 60
Публикувано: 29 May 2007 - 08:10 PM
Здравейте на всички приятели, с които не сме се виждали и чували отдавна! victoryVVV
Поздрави от нас и от Тайра, която между другото, продължава да пътешества.
ето една нейна снимка от Мелник, където стръмните и каменисти улици й дойдоха малко в повече цял ден - за една изискана дама като нея r) d) w)
Поздрави от нас и от Тайра, която между другото, продължава да пътешества.
ето една нейна снимка от Мелник, където стръмните и каменисти улици й дойдоха малко в повече цял ден - за една изискана дама като нея r) d) w)
Прикачени файлове
-
tyra.jpg (72.04K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 31 May 2007 - 07:09 PM
Ето една снимка на Шанди, който винаги пристига 1ви.
Прикачени файлове
-
Picture_0381.jpg (51.72K)
Брой сваляния: 61
Публикувано: 31 May 2007 - 07:13 PM
Шанди и братовчеда Бруно
Прикачени файлове
-
Picture_0061.jpg (59.41K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 31 May 2007 - 08:26 PM
Eto go i Shandy kato po-maluk.