Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#1561 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 August 2007 - 06:34 AM

Oт вчера и Акел има такъв, но ми стана жал за мопсчето когато излая от болка от дебелата игла. s)
User's Signature

Качена снимка

#1562 Потребителят е офлайн   ares_boy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 01:59 PM

Моя Арес се държа много мъжки,въобще не го заболя,или просто се държа мъжки...незнам!
Но със сигурност,ако го загубя мога да го намеря със този чип И НЕ САМО АЗ...мисля че е много добра идея и е в олеснение на хората с кучета!!! w)

#1563 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 06:56 PM

Искам да се похваля !!!!!
Спечелихме R BIS и два пъти най доброто куче в девета група. w)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1564 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 09:49 AM

Поздравления bravoS
Наистина си заслужавате... много сте хубави bravoS

#1565 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 11:54 AM

bravoS Поздрави за Светла и Жофруа!Честито! bgflag
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1566 Потребителят е офлайн   Mopsy Икона

Публикувано: 21 August 2007 - 07:55 PM

Zraveite az sum golqma fenka na porodata mops victoryVVV i mnogo iskam da si vzema edni4ko w) !!! moje li da mi kajete ot kude da si vzema? proverih v edin zoomagazin i tam struva6e 800 lv bl) , ima6e i edna obqva i ku4eto struva6e 700 lv i iskam da vi popitam ot kude moga da si namerq po-evtino primerno do 500 lv? molq vi otgovorete mi za6toto nqmam turpenie da si go vzema b) w) !!!

Моля, пишете на кирилица.
мод

#1567 Потребителят е офлайн   Volkodav Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 04:49 PM

Браво bravoS

#1568 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2007 - 03:25 PM

Цитат

Искам да се похваля !!!!!
Спечелихме R BIS и два пъти най доброто куче в девета група. w)

Браво, Светла! Честито на татко ни Жофруа! bgflag super best
User's Signature

Качена снимка

#1569 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2007 - 01:18 PM

Цитат

Цитат

Кажете нещо за или против чиповете, които се инжектират от лявата страна на врата на кучето и носят информация за собственика, ако случайно се изгуби и попадне в ръцете на добри хора могат да открият собственика на кучето.  bl)

r) Твърдо "Да" за чиповете.Всички цивилизовани страни слагат микрочипове на своите любимци.В България не всички уторизирани органи имат четящо устройство,но то вече е задължително ,така,че е необходимо да се сложи чип,особенно ако се налага кучето да пътува зад граница. 1super

Посетете някои от по-голами те клиники поговорете с тях и ще начите за безполезноста на чиповете сами те те се оплакват за това че са закупили голям брои от тях и липсата на единна система в българия .За това по фороми и др се пише за тяхната ефективност та ако може да се продадат .Вмера се върнах от Холандия минавам през много страни до там и обратно с ДЖУДИ.Нямаме чип но и проблеми не сме имали А колкото до/ Всички цивилизовани страни слагат микрочипове на своите любимци/хубава идея на децата,на любимия,на бащата, на маиката и т.н защо само чипове може и тутаировки табели и всевазможни др А колкото до ако случайно се изгуби и попадне в ръцете на добри хора могат да открият собственика на кучето ПО ДОБРЕ НЕ РАЗЧИТАИ bash
User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ

#1570 Потребителят е офлайн   martinkata Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 04:51 PM

Според ТОЗИ документ от официалната страница на ЕС, идентификацията е задължителна за транспортиране на животно в и извън ЕС. Чип или татуировка са единствените допустими методи.
В някои страни от ЕС вече е задължително по закон, домашния любимец да има чип или татуировка. В други засега е само ако ще излизаш извън страната.
Моето мнение е, че това е бъдещето за идентификация на питомниците ни, че е нещо полезно и добре замислено и рано или късно ще бъде задължително.

#1571 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 07:14 PM

Цитат

Според ТОЗИ документ от официалната страница на ЕС, идентификацията е задължителна за транспортиране на животно в и извън ЕС. Чип или татуировка са единствените допустими методи.
В някои страни от ЕС вече е задължително по закон, домашния любимец да има чип или татуировка. В други засега е само ако ще излизаш извън страната.
Моето мнение е, че това е бъдещето за идентификация на питомниците ни, че е нещо полезно и добре замислено и рано или късно ще бъде задължително.

Напълно Ви подкрепям. 1super
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1572 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2007 - 06:42 PM

Zdraveite! Izvinqvam se za latinicata, no pi6a ot London... Skoro 6te moga da pi6a i na kirilica (nadqvam se). bl) Kak ste vsi4ki? Kak sa mops4etata vi? Na men mi e stra6no mu4no za Bud4eto, no pone znam, 4e si jivee super! Ima si sobstveno staq, po cql den bqga v dvora i spi na dubov parket! b) Stra6en barovec e! ;)
E, tova e ot men zasega!
Pozdravi i celuvki na vsi4ki!
w) w) w)
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#1573 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2007 - 08:14 PM

Цитат

Zdraveite! Izvinqvam se za latinicata, no pi6a ot London... Skoro 6te moga da pi6a i na kirilica (nadqvam se).  bl)  Kak ste vsi4ki? Kak sa mops4etata vi? Na men mi e stra6no mu4no za Bud4eto, no pone znam, 4e si jivee super! Ima si sobstveno staq, po cql den bqga v dvora i spi na dubov parket!  b)  Stra6en barovec e!  ;) 
E, tova e ot men zasega!
w)  w)  w)

Здравей Ева!
Беше ми повреден компютер и не можах да пиша.Много ще ми липсваш и съм сигурна че не само на мен.Чакаме те нашето лъчезарно момиче. w)
Ако има някакви проблеми с Будда докато те няма ,можеш да расчиташ на мен винаги. wink
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1574 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2007 - 08:30 PM

Сидях и мъслих дали да пиша или не.Но реших все пак да ви разкажа ,каква голяма беда ме сполетя днеска.След една несполучлива операция загина едно мое прекрасно бебе.Пиша и не мога да не рева.Това стана към шест часа вечерта и от тогава като видя я паничка я, нещо друго свързано с него ,аз просто не мога да не плача.Това е първото мое бебе което губя, моите приятели ме успокояват ,че като развъдчик трябва да се науча да приемам такива ситуации,но аз просто не мога.Аз го изродих и отгледах и днеска така нелепо умря по време на една уж рутинна операция.Искам да ви кажа само едно ,винаги пазете своите мопсчета от операции,пазете се и гледайте да не стигате до тях.Много, много ми е тежко сега и ми липсва моето Брутче. (love)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1575 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2007 - 08:38 PM

Господи,съжалявам s)
Много обичам тези кучета,макар че нямам куче и ми е много тежко за вас!!!
Аз имах ирландски сетер и той почина от старост,с него преживях живота си,сърцето ми се къса...помня тъжния му поглед,който казваше:
-Отивам си...
Големите му влажни очи,изсъхналото вече носле...неподвижното му телце...той беше повече от ВСИЧКО за мен,когато си отидев,носех жалейка,все едно е загинал човек от семейството-ЗА ТАКЪВ го имах аз!
И след 2 години 3 месеца и 21 дена аз си спомням неговия поглед,радостната му муцунка...и сега като пиша това писмо,буца притиска гърлото ми...
С него си отиде част от мен!
Когато губим нещо скъпо губим част от себе си...аз загубих цялото си сърце и любов!
Винаги ще го помня,и когато си спомням за него ще плача...
Много го обичах,знам какво е да загубиш близък,макар и животно!!!

Моите съболезнования s) s) s)

#1576 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2007 - 09:27 PM

Светла, преди да вземем Аксел имахме зайче Биба, което винаги ще обичаме и никога няма да забравим. Казвам това, защото Аксел пое любовта към животните, която ни караше всеки път да се насълзяват очите ни при поглед към любимите й места и спомена за последните дни. Но след всеки тъжен миг идва нещо позитивно, а имаме и безкрайно красиви спомени от нея! Надяваме се, че това не се отнася само за нас, а и за всеки друг, който е загубил домашен любимец. Съжаляваме за загубата ти. angelpik
User's Signature

Качена снимка

#1577 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2007 - 03:19 PM

Цитат

Сидях и мъслих дали да пиша или не.Но реших все пак да ви разкажа ,каква голяма беда ме сполетя днеска.След една несполучлива операция загина едно мое прекрасно бебе.Пиша и не мога да не рева.Това стана към шест часа вечерта и от тогава като видя я паничка я, нещо друго свързано с него ,аз просто не мога да не плача.Това е първото мое бебе което губя, моите приятели ме успокояват ,че като развъдчик трябва да се науча да приемам такива ситуации,но аз просто не мога.Аз го изродих и отгледах и днеска така нелепо умря по време на една уж рутинна операция.Искам да ви кажа само едно ,винаги пазете своите мопсчета от операции,пазете се и гледайте да не стигате до тях.Много, много ми е тежко сега и ми липсва моето Брутче. (love)

a) Светла,напълно съм солидарна с теб в мъката ти.Знам колко страдаш.Пресен е спомена ми,когато и аз го гушках.Беше толкова сладък и жизнен.Но,това е живота. a)
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1578 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2007 - 03:22 PM

Цитат

Zdraveite! Izvinqvam se za latinicata, no pi6a ot London... Skoro 6te moga da pi6a i na kirilica (nadqvam se). bl) Kak ste vsi4ki? Kak sa mops4etata vi? Na men mi e stra6no mu4no za Bud4eto, no pone znam, 4e si jivee super! Ima si sobstveno staq, po cql den bqga v dvora i spi na dubov parket! b) Stra6en barovec e! ;)
E, tova e ot men zasega!
w) w) w)

Ева,знам колко ще ти липсва Буда,както и ти на него,но поне е в сигурни ръце.Все пак ти имаш мисия в Лондон и наистина трябва да се справиш. 1super
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1579 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2007 - 07:41 PM

Svetle, sujalqvam! Takuv e jivota... Pone si ima6 hubavi spomeni s nego. Misli si, 4e sega toi e na po-dobro mqsto... s)
Dosega ne sum vidqla mops v London... Mai tuk nqma mnogo...
Ina4e Bud4eto e dobre (dnes daje govorih s nego po telefona b) )! A mai skoro, sled 3-4 meseca 6te go puskame na jenska, za6toto edni hora mnogo sa si go haresali i ve4e edva 4akat. Buda edva li 6te ima ne6to protiv... r)
Vie hodite li po izlojbi? Kak sa ku4encata vi?
Cunki ot men! w)
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#1580 Потребителят е офлайн   neron tiberius Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2007 - 11:05 PM

Здравейте скъпи приятели на най-хубавия форум в БГ нета.
Ние отново сме в София. Тук и сега бихме желали да споделим радостта си със Вас.
Той се появи в живота ни преди една година.
Той внесе още повече любов и топлина в сърцата ни.
Той ни накара да се замисляме от време на време за кой полагаме повече грижи за нашето дете или за него. Той има незкончаема жизнена енергия и винаги е готов за беля.
Той постоянно пътува с нас навсякъде, изминава километри и въпреки всичко не се уморява!
Той е този, който оставя малки остри косми по цялата къща, дрехите и сваля праговете на новия паркет, но въпреки всичко го обичаме повече отколкото човек може да обича едно животно.
Не просто животно, а нашият мопс. d)

Днес 6-ти септември 2007 г., този сладък дундаран Нерон Тиберий Германик навършва една година. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕРОНЧЕ! Дано ни радваш колкото се може по-дълго. Обичаме те, Неро!

Павлови BEER BEER

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »