Мопс
Публикувано: 27 January 2008 - 05:14 PM
Мисля си, че при кожен проблем ... това е достатъчно...
За проблем като нашия (онова лудо бобче) вече се прави биопсия...ама на вас тя не ви е необходима.
(Да питам... да не сте ходили в Обединена ветеринарна клиника случайно)
Публикувано: 27 January 2008 - 05:25 PM
Цитат
Вижте какво му открихме на малкия "негодник" днес, малко над окото, козината не е опадала, даже доста трудно го снимахме. Някой има ли представа за какво става въпрос, зачервено с леко залющване е.
п.с. вече го водихме на ветеринар, на едното място ни дадоха куп мазила с предположението че са гъбички, на другото ще го гледат утре и ще му направят изследвания за демо-пфу-пфу, което мислим че не е...

Здравей!
Не ми прилича на демодекс. А как стоят при вас нещата с анална жлеза? Когато се запушва ,може да се получат и кожни проблеми.
Публикувано: 27 January 2008 - 06:09 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 06:35 PM
(първата клиника, която търсих като стана така със Самуилката беше там, защото беше на връх Коледа... и лекаря го прострига безобразно... и му даде цапала за цирей :angry: :angry: :angry: без да вземе каквато и да е проба и каза, че това завинаги ще си остане така :o :o :o)
Дано да се е ударил някъде... аз си мислех също, а дали е възможно нещо да го е ухапало.. паяче... нещо такова...?
Публикувано: 27 January 2008 - 07:12 PM
Цитат
Цитат
Джи-Джи много е хубава,но трябва да и залепите малко ушите, за да легнат добре странично. :blink:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:44 PM
Цитат
Наистина за кожни заболявания трябва да се вземе проба от кожата, както обясни и Bambalina. резултатите излизат до няколко часа обикновено.
дано да не е демодекоза, но дори и да е - няма страшно! лекува се и минава. няма да се притеснявате.
Публикувано: 27 January 2008 - 11:48 PM
А аз много се чуда дали и аз да не използвам такова нещо, защото едното ухо при нас понякога застава по друг начин... т.нар. тип розичка, а другото отзад не е сгънато... та и аз се чудя дали да не го лепна...
Публикувано: 28 January 2008 - 09:30 AM
Цитат
Йее-е-е-е, УРААААААААААА
Още един прекрасен мопс в нашата "къщичка". Гергана М. мога само да те поздравя за разумния избор.
Пожелавам ти много много щастие с мъничето.... И да пускаш повече снимки....
Мисля, че не само аз ще им се радвам... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 28 January 2008 - 09:33 AM
Здравейте БЛАГОДАРЯ на всички за полезната информация най вече на Бамбалина ето ни и нас Голфи МД фон Баскервил.Съжалявам за лошото качество на снимката,но обещавам да има по хубави.
Здравейте, Гергана и добре дошла ;)
Голфи е супер сладък! :wub: разкажете ни повече за него - от кога е при вас, на колко месеца е, какъв е характера му и т.н. разбира се, ще се радваме да видим още негови снимки :yahoo:
поздрави на всички мопсита и успешна седмица :drugarche:
Публикувано: 28 January 2008 - 10:18 AM
Цитат
Да ви е честит, голям сладур е, да е жив и здрав! Мога само да те поздравя ако наистина е послушен, нашият е бесен и в червата както се казва, но и такъв си го обичаме :sos:
Публикувано: 28 January 2008 - 11:34 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Джи-Джи много е хубава,но трябва да и залепите малко ушите, за да легнат добре странично. :blink:
Почваме да лепиме.Етап първи.