Мопс
Публикувано: 28 January 2008 - 12:35 PM
Цитат
И бих препоръчала да не се лепи ,как то препоръчва Kill-op ,защото не добре го показват и някой ще направи гаф.Обърнете внимание на първия и втория етап как се събира ухото и по кой начин!!! Не просто по стрелкички,това е за техния форум.В нашия ,ще лепиме както трябва. ;)
Публикувано: 28 January 2008 - 02:07 PM
Публикувано: 28 January 2008 - 02:17 PM
Публикувано: 28 January 2008 - 02:29 PM
Все пак уважавай мнението на професионалиста (знаеш че тук това са 2-ма души: svetamops и md fon Bаskervil)...
Знаеш, че за всеки от нас, техните съвети са изключително ценни(аз кученцето си съм го
отгледала благодарение на този форум и тях).
Ще е изключително неприятно за всички, ако започнем да се джафкаме за глупости.
Нека да си спазим добрия тон и да се радваме на малките щъкащи черномуцунки...
Публикувано: 28 January 2008 - 02:39 PM
Какъв е проблема... че не ходим да четем вашия форум ли... Ами добре аз като графичен дизайнер за уеб ще Ви кажа, че навигацията му е ужасна, а във форума се регистрирам за 3-ти път и изобщо не ще да ме пуска. А и отделна регистрация за сайта и за форума иска...
При такъв юзърънфрендли форум, аз какво да правя... Айде дано да сте ме разбрали...
Нямаше нужда, нито от лични нападки, нито от груби думи (добре, че модераторите са бързи), в крайна сметка, като не ви харесва този форум... просто не го посещавайте...
Да не казвам и колко е грубо и невъзпитано да идвате тук и да рекламирате друг форум...
Публикувано: 28 January 2008 - 02:46 PM
Цитат
Цитат
Цитат
И бих препоръчала да не се лепи ,как то препоръчва Kill-op ,защото не добре го показват и някой ще направи гаф.Обърнете внимание на първия и втория етап как се събира ухото и по кой начин!!! Не просто по стрелкички,това е за техния форум.В нашия ,ще лепиме както трябва. ;)
Едно уточнение само: статията е на сайта, не на форума!!! Ако не знаете каква е разликата между сайт и форум, кажете и ще Ви обясним ;) все пак човек се учи докато е жив нали B)Не виждам с какво е неясно "лепенето" на ушите във въпросната статия :)
Може би трябва да го направим в 25 стъпки за да стане по ясно. Все пак навреме се сетихте да обясните на хората които не са професионалисти :yahoo: дано на Вашия сайт който се забави значително да са обяснени по-добре нещата. Много сме радостни, че въпреки непрестанното плюене и отричане на сайта Мопс Бг, го посещавате често, явно все с нещо Ви привличаме интереса нали :namigam:
В Вашата статия освен стрелкички ,аз не виждам да има нещо друго за да улесни хората и да могат да го направят правилно.Аз ако трябва не 25 ,а 125 стъпки ще направя ,за да мога да помогна. :blink:
Това ,че не съм отговорила веднага ,не означава ,че няма да отговоря,за разлика от Вас си имам и друга работа. ;)
За сайта ,това не е Ваша работа ,когато стане тогава.На нас и в този форум ни е много добре.Аз много харесвам Дог.Бг.
Когато Adk има повече свободно време, ще направи сайта.Сега е най важно за него да си отгледа прекрасните бебоци.И дори като имаме сайт ,ние ще ползваме този форум. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 28 January 2008 - 02:56 PM
Цитат
Какъв е проблема... че не ходим да четем вашия форум ли... Ами добре аз като графичен дизайнер за уеб ще Ви кажа, че навигацията му е ужасна, а във форума се регистрирам за 3-ти път и изобщо не ще да ме пуска. А и отделна регистрация за сайта и за форума иска...
При такъв юзърънфрендли форум, аз какво да правя... Айде дано да сте ме разбрали...
Нямаше нужда, нито от лични нападки, нито от груби думи (добре, че модераторите са бързи), в крайна сметка, като не ви харесва този форум... просто не го посещавайте...
Да не казвам и колко е грубо и невъзпитано да идвате тук и да рекламирате друг форум...
Много благодаря за подкрепата и разбирането. :wub:
Аз наистина вчера бях много заета ,затова веднага не отговорих и не качих снимките за лепененто на ушите.
Публикувано: 28 January 2008 - 03:01 PM
Цитат
и не разбирам защо трябва все да говори за Мопс БГ като за втора ръка сайт?! Ние не развиваме бизнес с мопсове и може би затова не сме толкова добре запознати с отглеждането на породата (макар лично аз да не споделям много от вижданията й спрямо някой неща, около отглеждането на кучетата). Ние сме просто група любители, които бяха ослепени от красотата на породата и решиха да направят сайт, който да предоставя информация (която беше доста оскъдна на български език). Макар и професионалист, госпожата която е на възраст, в която човек трябва да е малко по сдържан и да се държи както подобава на възрастен човек, тя пуска нападки който отговарят на някое хлапе на има-няма 13 години :) Все "другия" сайт, "другия форум"... аз смело мога да кажа, че около 50% от потребителите тук са и наши потребители :) макар и да не се включват в разискването на проблемите и т.н. Тя и тях ли така ги "храни" както храни нас B)
Аз ,съм толкова лоша и вероятно и на теб не съм помагала, затова ако обичаш върни ми литературата за мопсове ,която съм ви дала.Аз не пиша в вашия форум и нямам такова намерение,не казвам ,че вашия форум е лош,просто аз пак подчертавам ,че си харесвам нашия форум тук.
Публикувано: 28 January 2008 - 03:03 PM
Цитат
Мопсодеца растат, ние стареем. ;D
Не забравяй да подсетиш Маргата ,да те запиши за изложбата,ти ми каза ,че искаш. :wub:
Публикувано: 28 January 2008 - 03:10 PM
Цитат
Много благодарим ;)
Бебетата вече се чувстват специално поздравени и са много, много щастливи - наслаждават се на една огромна възглавница, на която се натискат едно до друго и са заети да се протягат и да се обръщат от едната страна на другата :wub:
Публикувано: 28 January 2008 - 03:17 PM
По въпроса за изложбата имам огромно желание да участваме обаче май доколкото разбрах ще е САСIB а те нали се допускат на тази изложба над 6месечни кученца или аз се бъркам,ако е така моля поправете ме!
Публикувано: 28 January 2008 - 03:26 PM
Без да обиждам никой, искам да подчертая, че Светла наистина е показала по-човешки как става т.нар. "залепване" - така че всеки да може да го схване. няма нищо лошо, че е дала допълнителна информация, не виждам защо са тия нападки. на нас лично тя ни е помагала десетки пъти със съвети и морална подкрепа (както и Маргарита), за да се грижим както трябва за мопса си. разбира се, всеки има какво да добави от собствения си опит, но това не бива да става причина за конфронтации, дори напротив.
все пак този форум си е наш и ще бъде такъв, какъвто го направим!
за другия сайт mops-bg.com до момента не бях чувала, но ще вляза да го разгледам.
все пак, хубаво е, че породата има толкова фенове. ако на някой обаче не му допада нашата компания тук, не е длъжен да посещава точно този форум.
поздрави на всички! :wub: