Мопс
Публикувано: 01 March 2008 - 12:12 AM
Цитат
нали е вече 1 март марги има рожден ден БАМБИ :yahoo:
А-а-а-а- така ли... аз ще използвам времето докато дойде и при мен 12.00 и тогава. При мен още ти си рожденичката :P.. (да намеря картинки трябва... виж ти колко хубаво си се подготвила....) :yahoo: :P :yahoo:
Публикувано: 01 March 2008 - 12:38 AM
Бамби твоя рожден ден е минал.............................дори ти знам и датата бе мила(оф изтекоха ми очите докато го открия)хи-хи-хи-хи-хи :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub:Заспа ли БАМБИ.Голфи спи като къпан дари и сънува и сред малко май ще му падне дупето от креватчето му.Сега се сетих та да ви кажа,нашия или главата му виси извън креватчето или дупето,а е много широко. ;D ;D ;D
Публикувано: 01 March 2008 - 12:52 AM
Цитат
Бамби твоя рожден ден е минал.............................дори ти знам и датата бе мила(оф изтекоха ми очите докато го открия)хи-хи-хи-хи-хи :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub:Заспа ли БАМБИ.Голфи спи като къпан дари и сънува и сред малко май ще му падне дупето от креватчето му.Сега се сетих та да ви кажа,нашия или главата му виси извън креватчето или дупето,а е много широко. ;D ;D ;D
Не спя... работя ... мъничко... допълнително... нали знаеш.... винаги има къде да се прахосат още парички ... така че... Ама си проверявам периодично :P :P
Иначе тук в момента е 11.57 - 3 минути преди рождения ден на Маргото...
А рождения ден ми е на 23 януари... да беше питала директно... казвам без бой :P :yahoo: :P
Публикувано: 01 March 2008 - 11:33 AM
За моя най добра приятелка МАРГАРИТА!
Пожелавам ти всичко ,всичко ,всичко и най ,най ,най.Да си жива и здрава и да ме търпиш още сто години. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Пожелавам ти всичко ,всичко ,всичко и най ,най ,най.Да си жива и здрава и да ме търпиш още сто години. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 March 2008 - 02:14 PM
Цитат
[move]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГЕРИ [/move]

п.п. малко на патерици пожеланието, но ще ме извиниш, сега видях :blink:
Току що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.
:wub:
п.п. малко на патерици пожеланието, но ще ме извиниш, сега видях :blink:
Благодаря ти Евчо за красивите пожелания,и на тебе ти желая да не се отървеш от здраве и това което го чакаш да ти носи много,много щастие и радост(молкото мопче имах впредвид) :drugarche: :wub: ;) ;)
Публикувано: 01 March 2008 - 03:01 PM
Благодаря приятели за топлите думи.Толкова много се радвам за пожеланията.Ще пийна по едно за всички. :kotence: :wub: :wub: :wub:
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете бели и червени-румени засмени.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете бели и червени-румени засмени.
Публикувано: 02 March 2008 - 11:04 AM
Публикувано: 02 March 2008 - 02:57 PM
Цитат
Цитат
Къде исчезнаха всички, ау.............................
Всички сигурно се излежават, а Марги пък може да разчиства след вчерашния купон ;D
Публикувано: 02 March 2008 - 03:07 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Къде исчезнаха всички, ау.............................
Всички сигурно се излежават, а Марги пък може да разчиства след вчерашния купон ;D
Е позволено ти е, поне сега имаш оправдание пред домашните възползвай се и си почини, че докато се изпари алкохола лоша работа ;D :wub: :wub: