Мопс
Публикувано: 13 March 2008 - 02:22 PM
Публикувано: 13 March 2008 - 02:26 PM
Публикувано: 13 March 2008 - 02:34 PM
Знам си аз че ще ме изловиш ти ама а де иначе като се къпем не мокрим изобщо главата и ушите къпя го в предварително затоплена баня и после се сушим със сешоара,да ти кажа сега вече ще се налага да го къпя много,много по рядко защото при нас в Пнчарево вече няма кал и няма да се хлепонтри като прасенце в калчища аз предимно заради това си позволявах да го изкъпя.
Публикувано: 13 March 2008 - 03:28 PM
Цитат
Лоти е на 1 год и 2 месеца и тежи 6,4 кг. Много игрива и послушна. Бързо се научи на хигиенни навици,
храни се добре,обезпаразитяваме я всеки месец, ваксинирана е с всички ваксини до 1 год.
От София от собственик на женски мопс по обява я купихме,беще на 45 дни, нямаме родословие...но майка и беше невероятна, а Лоти е още по-невероятна.
...Аааа и също дали някой знае нещо за Джуджа- все ни питат хора в нашия парк( Русенския де), дали не сме Джуджа...
Приликата с ДжиДжи е поразителна , но тя е в Ямбол стана на 5 месеца и е малко над 5 кг.
Публикувано: 13 March 2008 - 06:50 PM
Цитат
Публикувано: 13 March 2008 - 06:57 PM
Цитат
Аз не съм много компетентна също,но ми пратиха линк в който има доста полезно инфо.
Красавицата ти според мен си е добре,като се храни няма място за притеснение.
Искам да питам нещо което ме притеснява,когато ака малкия(аз съм много голяма паника да знаете,може и да ми се смеете ама съм такава)му се вижда едно червено,аз си мисля,че е вътрешното черавце,и като е готов"това нещо" се прибира.Въпроса ми е редно ли е това?Дали на вашите мопчета го има това?Знам,че не сте вет.кабинет,но мненията ви ще са ми от голяма полза.Благодаря предварително.
Ето линка http://mops.dir.bg/_...f2d014887968961
може и да сте го чели но аз искам да го споделя с вас :wub:
Публикувано: 13 March 2008 - 09:42 PM
Цитат
Нашия лекар е Коджабашев , но не ни е казал за тези мопсове. Ние се разхождаме в парка на Младежта,но сме срещали само един мопс мъжки,но беше по-голям от нас на 3г. и не ни обърна голямо внимание.Беше миналото лято и от тогава не сме се виждали.Да направим среща на мопсовете в Русе тази неделя в 16.00 в парка до вазата ние ще бъдем там който желае да се запознаем да дойде .Ще чакаме. :blink:
Публикувано: 14 March 2008 - 05:29 PM
Цитат
Цитат
Нашия лекар е Коджабашев , но не ни е казал за тези мопсове. Ние се разхождаме в парка на Младежта,но сме срещали само един мопс мъжки,но беше по-голям от нас на 3г. и не ни обърна голямо внимание.Беше миналото лято и от тогава не сме се виждали.Да направим среща на мопсовете в Русе тази неделя в 16.00 в парка до вазата ние ще бъдем там който желае да се запознаем да дойде .Ще чакаме. :blink:
Публикувано: 14 March 2008 - 06:32 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 06:52 PM
Цитат
Аз ще дойда да те видя.Домъчня ми за теб. :wub:
Тамън може и да взема някое от новите ми момичета.В неделя пристигат ,живот и здраве. :blink:
Публикувано: 14 March 2008 - 07:09 PM
И ние ще дойдем /естествено/, вече казах на Астра магическата дума "Буда" и тя подскача на вратата ;D, ама така е като най- хубавите и разходки като малка бяха все с него.
Виждам ново момиченце във форума, почти колкото нашата хубавица е май- ние сме на 1,6 години и тежим 10,500 килца :prase:.
Ама и отиват, нали? ;)
Публикувано: 14 March 2008 - 09:17 PM
Цитат
Публикувано: 14 March 2008 - 09:32 PM
Цитат
Цитат
Ще те излекувам набързо. Идваш с нас, няма да се отделяш от колектива на мопсита. :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 14 March 2008 - 09:58 PM
сори моя грешка ;)
Бубис здравей извинявай че вчера не ви пуснах информацията но затова сега съм на разположение и ви я давам-
Armonie Naturali
Козметична линиа съставена от 100% натурални съставки
Шампоан от нимово масло
Съставки-нимово масло,масло от чаено дърво,зелена глина,соеви протеини,рициново масло,растителен колаген
Действие-съставките в шампоана са безопасни при употреба върху ухапвания от бълхи и кърлежи.Има нормализиращо и почистващо действие.Соевите протеини,рициновото масло и растителния колаген
възтановяват ,овлажняват,стабилизират косъма и по този начин се възвръща естествения и здрав вид на кожата и козината!
Произход-Тези продукти са създадени в изследователската лаборатория на д-р Джан Франко Фуриа,който е един от най добрите италиански експерти в областта на козметичните билкови продукти за котки и кучета които са с гаранция за ефикастност и лечебно действие!
леле скъсах се от писане дано съм била полезна! :blink: