Мопс
Публикувано: 26 March 2008 - 01:15 PM
Цитат
многу са сладки...искам да питам колко горе-долу струва едно мопсче?
Чери ти последно какво куче искаш да си вземеш пинчер или мопс помисли защото виждам че освен в наща тема си писала и в темата на пинчерите двете породи са корено различни и да знаеш че мопса е няколко пъти по скъп от пинчера особено ако държиш да има родословие!
Публикувано: 26 March 2008 - 03:03 PM
Цитат
ДЖИ ДЖИ е станала голяма красавица ще идвате ли в Пловдив на изложбата?
;) Да в събота сме там !!! :yahoo:
Публикувано: 26 March 2008 - 06:02 PM
Цитат
Цитат
Здравейте ,няма ли тук почитатели на породата мопс ,странно е защото тя заслужава внимание
Здравей!
Разкажи ни за твоето куче от къде си го взела,мъжко,женско,снимки сподели ни повечко неща. :wub:
Публикувано: 26 March 2008 - 09:53 PM
Здравейте на всички! Моля тези, които имат по-голям опит с породата мопс, да ми обяснят дали е възможно неин представител да не бъде толкова добричък. Току-що се оплаках на Ева, че Буда е неудържим, така ме тегли, с такава сила, че ще ме събори на земята. Хапе ме, лае ме понякога, даже ме и напада /разбира се, това го казвам в добрия смисъл на думата/. Аз живея с представата, че по-добро куче от мопса няма, че е много спокоен, а наш Буда прави с мен каквото си иска. Не иска да се прибира, дърпа се , запъва се на едно място. Откъде такава сила в едно дребно кученце?
Публикувано: 26 March 2008 - 10:27 PM
Цитат
Светле, Марги, да не би аз да греша нещо в отглеждането на Буда или пък той да ми прави така напук, защото го гледам аз, а не Ева. Евчето казва, че Буда така не се е дърпал преди.
Публикувано: 26 March 2008 - 10:40 PM
Марги, аз се опитвам да не го лигавя. Обаче, знаеш ли, може наистина да е влюбен. Знам какво е станало на последната мопска среща. Оттогава Буда не се храни добре. Първите два дни даже не поглеждаше храната. Това се случва за първи път. Той не страда от липса на апетит. После Евчето му смени храната. Слагахме миксирано от новата и старата храна, той трудно прояде. Сега определено е с намален апетит, но това е добре за него, малко ще свали. Много е здрав и буен. Евчето като си беше вкъщи, мене много не ме поглеждаше, това е съвсем нормално.
Публикувано: 26 March 2008 - 10:54 PM
Цитат
Между другото, и аз мисля, че нещо го вълнува, но не разбирам какво.