Мопс
Публикувано: 29 April 2008 - 03:06 PM
Цитат
Нали понеже ме изкара расистка,та расистките си пишем на лични че нямаме място при вас големите националисти! ;D
не съм те изкарвал расистка, исках да покажа на Гергана, че се държи тъпо като се нахвърля върху непознати, а за теб нищо не каза. И второ, собственичката на Балканчо е от Варна и не е расист, познавам я.
Публикувано: 29 April 2008 - 03:09 PM
Цитат
Без да се шегувам вече а съвсем човешки да те питам как са очичките на Аксел,мина ли му зачервяването?
Ми май му минаха, след като се капеше капки за очи, но първата опаковка замина ей така, защото да му се сложат капки на Аксел се оказа нечовешки трудна задачка, тъй като виждайки, че нещо се приближава към очите му, полудява и започва да се дърпа все едно е на заколение. Втората опаковка обаче се слага леге артис, тъй като вече знае, че след капките следва наградка :blink:
Публикувано: 30 April 2008 - 10:53 AM
Цитат
как си ани гиго как е :wub:
Здрасти Ив благодаря ти че дойдохте и подкрепихте Гери Боби бебе Дария и мен на изложбата :drugarche:благодаря ти и за възможноста още веднъж да се докосна до вашето малко сладко съкровище-става все по красив и умен-щом даде да му се избърше гънчицата значи имаш напредък в обучението!Пази го от котака!
Гиго сега заслужено си почива,малко зор видя малкия но наистина си заслужи почивката след като и двата дена се представи добре стана първи на породна група и взе първата купа в живота си на бис пупи :->) сега само го лигондря това китайче ;D
Имам за съжаление непрофесионални снимки от изложбата и естествено на награждаването на Гиги се вижда част от повода,едно малко дупе ;D и купата,като ми остане време ще обработя снимките и ще ги пусна в темата! :wub: