Мопс
Публикувано: 30 March 2006 - 07:55 AM
Публикувано: 30 March 2006 - 08:05 AM
Цитат
запази спокойствие! r)
доколкото знам кучетата трябва да бъдат оставени насаме да си се справят на спокойствие. всичко ще е наред, не се притеснявай cheers d) d)
Публикувано: 31 March 2006 - 03:32 PM
Цитат
Заповядай една позната ми го даде ....
дано успееш да си вземеш родословие
0887308896
Публикувано: 01 April 2006 - 08:13 PM
тъкмо сега ще уцелите хубаво време за първата разходка. нашата беше през зимата , на снега и на Тайра много, много не й хареса d) сега обаче на тревичката- не спира да тича l)
Ради и аз съм нетърпелива как мина изложбата, чакаме новини. поздрави на теб и Дейзи и на всички мопсита тук във форума! victoryVVV d) d) w)
Публикувано: 02 April 2006 - 08:59 PM
Цитат
на Ралф със сигурност ще му хареса, но аз нямам никаква идея какво да правя на тези разходки oleeee
Колко пъти трябва да го разхождам, по колко време и т.н. въобще не ми е ясно.
Помагай! r) r) r)
е в началото малко странно ще се чувствате и двамата сигурно r) d)
за първата разходка избери хубав слънчев ден, заведи го на някое спокойно място с тревичка и дръвчета, където няма да има много хора, които да му се мятат с възклицания от сорта на : "ИИииииих, какво е сладинкоооо..." l) само ще го уплашат.
препоръчвам ти да го занесеш на ръце до мястото, където искаш да се разхождате, защото за него първото излизане ще бъде стресово. вземи му любима играчка и гранулки и като свърши работата го похвали и му дай лакомство 1super
Тайра например като я изведохме за първи път лудна- беше й студено, беше я страх и не се отлепи от крака ми. не искаше да върви и се изака точно пред вратата на блока.... angelpik сега обаче да я видиш как тича! d) w)
така че- ще се справите и вие victoryVVV в началото по-кратички разходки по 15-20 минути, докато свикне, а после- колкото повече време се разхождате, толкова по-добре ;)
хубаво е да го извеждаш веднага след ядене навън за да свикне да върши работата там. или поне сутрин и вечер.
успех victoryVVV victoryVVV victoryVVV
Публикувано: 04 April 2006 - 12:10 AM
Питате за изложбата r) ами всичко мина чудесно ,времето беше супер и изложбата не беше зле ,имаше и други мопсита w) ще чакаме dog.bg да качи снимки super best а иначе ние получихме отлична оценка и първенец в Junior клас super best super best имаше и един страхотен черен мопс от Русия а и много други красиви кучета ,надявам се и с някой от вас да се виждаме по изложби r) че сами ни е скучно
А ето как Дейзи се разхожда в топлото време w)
Прикачени файлове
-
PICT2379resize.jpg (107.74K)
Брой сваляния: 94

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 04 April 2006 - 12:13 AM
Прикачени файлове
-
PICT2385resize.jpg (123.55K)
Брой сваляния: 93

Публикувано: 04 April 2006 - 08:57 AM
Прикачени файлове
-
2_resize.jpg (141.43K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 04 April 2006 - 09:17 AM
миналия уикенд запознахме Тайра с една друга мопска - Моли. тя е на година и половина и е от котило на Литови. беше много сладка и дебеличка обаче хич не искаше да си играе с нашия бебешор и Тайра остана разочарована малко s)
за сметка на това обаче успя да си поиграе с хъскито на родителите ми- Инди и бяха много забавна гледка как скачат и тичат заедно /Ради, нещо като Дейзи и Отело в ръстово съотношение l) /
така чеееее- казвайте кога ви е удобно и да се видим най-накрая r) d)
снимките ви са много сладки- на Дейзи, Отело и Арни и Рита b) чакаме още интересни кадри! cheers
Публикувано: 04 April 2006 - 09:25 AM

Публикувано: 04 April 2006 - 09:57 AM
Прикачени файлове
-
1_resize.jpg (101.64K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 04 April 2006 - 10:01 AM
Прикачени файлове
-
3_resize.jpg (134.21K)
Брой сваляния: 69