Мопс
Публикувано: 10 April 2006 - 09:55 AM
{baby_love},
кога е срещата?
Ние по принцип обичаме да пътуваме b) в смисъл Ралф се чувства много комфортно в кола, защото навън все още не знам как ще се чувства l) l) l) но като ходим при чичо доктор е много горд, че пътува l)
Публикувано: 10 April 2006 - 11:47 AM
А срещата може да е и тази събота ......когато вие имате желание b) Арни , Рита и Йори
са винаги готови за мопс купон :) а бтв Йори е май е с 1 месец по-голям от Ралфи и все още разходките за него са нещо много странно , но когато е с как Рита и бате Арни е много доволен и голяма игра пада b) l)
Публикувано: 10 April 2006 - 07:36 PM
Криси ние в сряда сме си в София така че събота или неделя ще си направим пак среща ,този път ще разчитаме на по голямо присъствие,надявам се и другите приятелчета да дойдат w) идеята за Търново също е супер ,но може би по натам super best
Поздрави от нас и много целувки b)

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 10 April 2006 - 07:57 PM
Цитат
И от нас много целувки b) :

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 April 2006 - 08:05 PM
Цитат
Хей Меги здрасти пиле,най-после се разписа тука,супер!Как са Боци и малката?Щуреят ли много?
Целувки от нас с Вита.
rungrey
Публикувано: 10 April 2006 - 08:08 PM
Цитат
Eхо, Меги r) здрасти и от мен 1super Много целувки на мопсовете Боци и Туся и да не забравим и хъскито ни Реди w) Пиши по често тук
Публикувано: 10 April 2006 - 08:30 PM
Цитат
На Отело не му стигна вечерята и реши да изяде за десерт една жълта играчка-таралеж b) :

Докато снимах Отело, Дейзи чакаше и питаше:-Ще ме гушнеш ли най-после?:

Много готина двойка, много добри и любвеобилни! w)
п.п. Надявах се и Ради да влезне пак - да ги види!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 10 April 2006 - 10:21 PM
Цитат
Цитат
На Отело не му стигна вечерята и реши да изяде за десерт една жълта играчка-таралеж b) :!
l) l) l) наистина са много сладки двамата. ние Ото не сме го виждали, но Ради много ни е разказвала за него, а пък Дейзи е невероятна! Тайра яобожава вече w) w) w)
чудесно е , че така добре се грижите за Отело и Дейзи сега 1super nok d) сигурна съм, че Радост също ще е доволна b)
поздрави от нас!!! victoryVVV
Публикувано: 10 April 2006 - 10:59 PM
Цитат
Това е най- типичното за мопситата, винаги това питат l) l) l)
В момента, в който седнеш някъде - Дейзи се озовава в скута ти b) Ако не може да те стигне - драска с лапи, за да я вдигнеш. Проблема е, че и Отело като види, идва и се намества и той!
Иначе ме учудва енергичността на мопса и много ми допада невероятно дружелюбния им характер! Тотално благоразположение към всички. И все пак се прави на пазач, когато някой тропне от вън - опитва се да лае. Казвам "опитва", защото звукът само наподобява лай. l)

Публикувано: 11 April 2006 - 06:27 PM
Цитат
Целувки и много поздрави
до скоро r)
Много се радвам, че намина! На това се надявах! Утре ще ги намачкаш - ако бяха деца - щях да им сложа шапчици и да им дам свирки - да те изненадаме b)

Публикувано: 12 April 2006 - 08:18 AM
Цитат
Арни за 1ви път го чух да "лае" на 5 месеца и все още лае много рядко 2-3 пъти за месец, а Йори от 2рия месец започна и сега не млъква .....Проявява характер oleeee
Но "лаенето" на мопситата се изразява във ясното изговаряне на тези две букви "А, Ф" b) b) dribble