Тара търси нов дом
Публикувано: 24 May 2009 - 05:45 PM
Не зная дали някой чака, така както аз чакам новините за Тара. Надявам се до края на седмицата да ми пишете как е минало всичко? Горкото куче, какво му дойде на главата, дано това е последното му отваряне....
А е толкова хубава и толкова игрива, чудесна е....!Ще има и тя късмет да има достойни осиновители, но....трябва да почакаме още малко...Е, стискам палци всичко да е наред и да мине без проблем.
А е толкова хубава и толкова игрива, чудесна е....!Ще има и тя късмет да има достойни осиновители, но....трябва да почакаме още малко...Е, стискам палци всичко да е наред и да мине без проблем.
Публикувано: 30 June 2009 - 10:04 AM
Ето снимки на Тара в нейният нов дом, както и нейното приятелче в този дом. Всички усилия си заслужават само заради този миг, да видиш едно нежелано и нещастно в България куче, как си играе в двора щастливо и свободно или как лежи в кревата на осиновителите си.
Прикачени снимки
Публикувано: 30 June 2009 - 10:10 AM
SMitreva, в Jun 30 2009, 09:04 AM, написа:
Всички усилия си заслужават само заради този миг, да видиш едно нежелано и нещастно в България куче, как си играе в двора щастливо и свободно или как лежи в кревата на осиновителите си.
100%!!! Страхотни снимки!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу