ВЕТЕРИНАРНА
Публикувано: 06 January 2009 - 05:54 PM
Цитат
Стъветвам те да звъннеш на ветеринаря ;)
:palec: Най-добре се обади на ветеринаря! Той ще прегледа кучето и ще ти обясни за какво иде реЧ ! ;)
Мисля че е добре да пуснеш една такава тема и във Ветеринарният кабинет ! ;) Те може да ти кажат нещо (знае ли човек) ..

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 06 January 2009 - 06:05 PM
Ами ben2418 е прав пусни тема във Ветеринарният кабинет и кажи на каква възраст е кучето с какво го храниш и тея най-важните неща!
Успех дано не е нещо сериозно :wub:
Ето я и темата ако неможеш да я намериш http://dog.bg/forum/...board,44.0.html
Успех дано не е нещо сериозно :wub:
Ето я и темата ако неможеш да я намериш http://dog.bg/forum/...board,44.0.html
Публикувано: 14 January 2009 - 12:47 PM
За варненци:
Ветеринарен център Ултра Вет, д-р Венци Тодоров, ул.П.Славейков №6, тел. 052 635 505
Един поглед към десктопа на компютъра му е достатъчен да видиш любовта му към ротовете.
@ jikata01, с предния ми рот отидохме в ОВК заради отказ да се храни, след седмица го погребах без да разбера от какво. Не съм компетентна да оценявам знанията и способностите на лекарите там, но предпочитам един човек да се занимава с кучето ми, а не днес един, утре друг (според това кой е на смяна). Най-много ме заболя от факта, че 2 дни след това получих смс, че е време да му подновя годишната ваксина, т.е. въпреки че умря там при тях и го оставих там, никой не се е сетил да го махне от базата данни.
Ветеринарен център Ултра Вет, д-р Венци Тодоров, ул.П.Славейков №6, тел. 052 635 505
Един поглед към десктопа на компютъра му е достатъчен да видиш любовта му към ротовете.
@ jikata01, с предния ми рот отидохме в ОВК заради отказ да се храни, след седмица го погребах без да разбера от какво. Не съм компетентна да оценявам знанията и способностите на лекарите там, но предпочитам един човек да се занимава с кучето ми, а не днес един, утре друг (според това кой е на смяна). Най-много ме заболя от факта, че 2 дни след това получих смс, че е време да му подновя годишната ваксина, т.е. въпреки че умря там при тях и го оставих там, никой не се е сетил да го махне от базата данни.
Публикувано: 14 January 2009 - 01:46 PM
Цитат
За варненци:
Подкрепям мнението Ви за д-р Тодоров!

Rottweilers love to be your No 1 :)
Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!
Публикувано: 16 January 2009 - 07:19 AM
имаме два ротвайлера с разлика от месец.мъжки и женски.на 5.5години са.тръгнахме с женското по доктори и изследвания понеже и се поду задното бутче и на врата също.(сега видях още две)оказа се рак.и черния дроб е засегнат -много много голям.от биопсията на бутчето не можеше да се определи къде е първично огнище.това което ме притеснява че в семейството имаме бременна,а знам че някои чернодобни се предават с вирус.не ми се иска да постъпя така и ще ви попитам-да го приспим ли?
Публикувано: 16 January 2009 - 08:28 AM
Трябва да се посъветвате с вет.лекар.Ако туморите са злокачествени(както предполагам)по-добрия вариант е да го приспите,защото скоро кученцето Ви ще започне да изпитва непоносими болки и за него ще е по-добре да му ги спестите.Знам,че вземането на такова решение е много трудно-изпитала съм го,но все пак е за предпочитане пред това да гледаш кучето ти да умира бавно в ужасни мъки.
Публикувано: 16 January 2009 - 10:45 AM
Предстои ви трудно решение.
Предполагам по отношение на черния дроб, се опасявате от това кучето да развие вирусен хепатит, който да засегне бременната. Няма да се случи.
Що се отнася до приспиването, решението е много трудно, но направете го ако/когато решите, че кучето се мъчи. Взимала съм такова решение. Мисля, че постъпих правилно.
Предполагам по отношение на черния дроб, се опасявате от това кучето да развие вирусен хепатит, който да засегне бременната. Няма да се случи.
Що се отнася до приспиването, решението е много трудно, но направете го ако/когато решите, че кучето се мъчи. Взимала съм такова решение. Мисля, че постъпих правилно.