bushkata, в Apr 22 2009, 08:38 PM, написа:
Ето една камара снимки: от рода "я да видя какво има в плика", "хвани ме дее...", "ти се прибираш? е, аз оставам навън...":
Това куче го знам, обаче. И районът ми е познат, прекарала съм там има-нема 35 години. По блока го познах. Колко кучета съм хранила там и още храня, там си има дори стройна организация за тяхното изхранване, давала съм и кеш многократно ....
Онзи ден, на връх Великден, през деня, ме бяха закарали с кола да си взема нещо от стаята, и го видях. Изключително дружелюбно същество. Нямах какво да му дам, освен парче козунак, което носех от великденския обед. Макар че е вредно, знам. Изяде го с голямо удоволствие.
В този район кучета не се гонят, Екоравновесие не влиза, по споразумение, но наистина има много едри кучета, които са там стопани и гонят всичко живо. Беше неработен ден, много тихо, то беше самичко и тичаше по ливадата.
Милото, не очаквах да го видя след три дни на снимка. Впечатли ме като порода. Не съм кучкарка, но мисля, че е младо, слабо е, без да му се броят ребрата.
Охх, дано му излезе късметя!!!!