Дребно, пинчероподобно кученце зъзне в дъжда Поредния станал ненужен
Публикувано: 30 April 2009 - 11:57 AM
grima, в Apr 29 2009, 06:22 PM, написа:
Аз бих могла да го закарам, но чак в неделя. Моля само, кажете ми дали това е ок и ако да къде и от кого да взема кучето и при кого да го закараме!
Още не зная със сигурност дали ще пътува.
Известно време няма да мога да пиша тук.
Остава връзката по GSM.
Ако имам нова и спешна информация за всички вас ще помоля модератора да пусне съобщение.
Весели и приятни празници от мен!
Публикувано: 30 April 2009 - 01:17 PM
ssiberia, в Apr 30 2009, 12:57 PM, написа:
grima, в Apr 29 2009, 06:22 PM, написа:
Аз бих могла да го закарам, но чак в неделя. Моля само, кажете ми дали това е ок и ако да къде и от кого да взема кучето и при кого да го закараме!
Още не зная със сигурност дали ще пътува.
Известно време няма да мога да пиша тук.
Остава връзката по GSM.
Ако имам нова и спешна информация за всички вас ще помоля модератора да пусне съобщение.
Весели и приятни празници от мен!
Хора, моля ви помогнете ми! Не мога да разбера нищо!
Мога да закарам кучето при Ток4ев в неделя, но не разбирам има ли нужда или не!!!!!

Публикувано: 30 April 2009 - 04:16 PM
Чочо е осиновен отново, от други хора, които имат още едно куче. Той ги бил харесал и те него. Довечера едната жена ми е обещала да ми се обади и да ми каже, как са нещата с новите осиновители. Помолих и за снимки, за да видим как е момчето. Засега е това, което знам.
Публикувано: 30 April 2009 - 05:59 PM
Казвам ви - ще ме гръмнат накрая
Казах на моите кандидати, че ще им закарам кучо в неделя. Ако не го направя, те отпадат като вариант за негови осиновители. Още миналата неделя, когато разбраха, че ще се наложи да чакат още, не бяха особено очаровани, а не дай боже сега да ги карам да чакат отново.
Дано този път Чочо да е намерил своите хора, които ще го обичат и ще се грижат добре за него. Ако пък отново има някакви недоразумения - до неделя чакаме.

Казах на моите кандидати, че ще им закарам кучо в неделя. Ако не го направя, те отпадат като вариант за негови осиновители. Още миналата неделя, когато разбраха, че ще се наложи да чакат още, не бяха особено очаровани, а не дай боже сега да ги карам да чакат отново.
Дано този път Чочо да е намерил своите хора, които ще го обичат и ще се грижат добре за него. Ако пък отново има някакви недоразумения - до неделя чакаме.
Публикувано: 30 April 2009 - 07:17 PM
tok4ev, в Apr 30 2009, 05:59 PM, написа:
Казвам ви - ще ме гръмнат накрая

Ток4ев и ние сме шахмат!

Просто незнам какво да кажа - силно се надявам този път всичко да е наред и все пак кученцето намери своя дом тук.
Това ни оства - да изчакаме...
Публикувано: 30 April 2009 - 09:16 PM
Само ми е интересно, как (според писанията тук във форума) след като даващите се разбраха с Точкев, че ще му дадат кучето, след това го дават на други хора, а Точкев разбира това от форума. Никой не му се е обадил, да каже две думи. Тотално неуважение към поелите ангажимент за задомяване, другите - готови да пътуват, трети, които искаха да помогнат с пари и клетка...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 May 2009 - 07:13 PM
Аз им звънях вчера, едната жена ( кочто всъщност го е дала) беше заета и не можеше да говори, после се свързах с другата и тя ми каза подробности. Първата не влиза в нета, а другата има само в работата си, и не знам защо не са звъннали на Токчев, явно са го пазили като вариант, ако все пак се появи отново проблем с кучо. Много сложна връзка.