Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 27 May 2009 - 11:22 AM
*LEA*, в May 27 2009, 01:17 AM, написа:

когато жлезата е възпалена първия признак за това е някакъв проблем с козината.Симба например се хапеше отзад за опашката и там си правеше раничка.НО откакто е родила(да чукам на дърво)няма никакъв проблем с нея.вече цяла година.Айра пък понеже е много дебеличка не може да си хапе дупето,а само се върти нервно и явно си е погризквала лапичките.с вета сме озадачени защо и на четирите лапички го е направила(ако наистина е от жлезата,де).немската ни овчарка Джеси пък почваше да куца при такова възпаление.тя е вече на 12-13 год.и откакто е поодъртяла няма такива проблеми.
при много кучета пък се наблюдава цялостно окапване на козината,всмисъл,ако не се вземат мерки навреме.
това е,което аз знам.
а за гледката на задната седалка разбрах,че Айри въобще не сдъвква гранулите.почти всичките си бяха набъбнали кръгли топчета .между другото,понеже и мен ме хвана финансовата криза сега сме на обикновен дог чоу-пупи,пиле с ориз,и мойте си го похапват с голяма наслада.даже наблюдавам леко покачавне на килцата на мамчето.като цяло им се отразява много добре.вече сме на финала на чувал от 18кг.междувременно давам и витамини на верселе лага-с омеги.
Публикувано: 28 May 2009 - 09:06 AM

*LEA*, аз имам и булонка (в "другото къщи"). При възпаление на жлезата направо си изяжда гръбчето - точно над опашката и му пада козинката.
gerry_22, Арес е същия

Публикувано: 28 May 2009 - 10:01 AM
а относно возенето в кола-свикват,а и не трябва да е непосредствено яло кучето,защото става по-страшно.Айра беше закусвала сутринта в 8,а я водих на вет в 3.имам щастието,че имам професионална техника за пране,иначе.........положението беше много оклепано.трябваше да ви пусна една снимка,за да видите и да ви се догади и вас

Публикувано: 28 May 2009 - 10:07 AM

та значи нашата Лили с Ланди имаше бал......беше невероятна кукла,ще пусна снимка само след нейно разрешение.беше много хубаво.а от това,което видях в у-щето и -тя беше една от най-хубавите моми.

Публикувано: 29 May 2009 - 10:28 AM
gerry_22 на Лили пожелавам, много късмет и успех , да е здрава и засмяна.Нека всички те и мечти се превърнат в реалност.
Публикувано: 30 May 2009 - 10:36 AM
сега вече е на 6 месеца и е 13 кила.Как мислите добре ли е за женска, защото на мен ми се струва,че е малко дребна?
Публикувано: 30 May 2009 - 01:11 PM

целувки от моите рижко и черньо.
Публикувано: 30 May 2009 - 03:50 PM

Пламиту, коя е местноста на която сте били? Добавените снимки са много хубави. Самър сама ли си влиза във водата, не се ли страхува?

Публикувано: 31 May 2009 - 03:14 PM
sara92, в May 30 2009, 01:50 PM, написа:

Пламиту, коя е местноста на която сте били? Добавените снимки са много хубави. Самър сама ли си влиза във водата, не се ли страхува?

sara92, това е тук в Смолян, може с друго да не можем да се похвалим, но поне природата ни е перфектна.. :) Ами да, сама си влезна във водата, аз също доста се учудих..мислех,че няма да го направи понеже е доста страхлива, ама беше толкова топло, че направо влезна и си легна вътре, след това изсъхна за 20мин :) Малко се поразвали времето, иначе плануваме още една голяма разходка сред природата :)
Публикувано: 31 May 2009 - 03:20 PM
Публикувано: 04 June 2009 - 09:15 AM

Как са мечетата във форума?Надявам се всички сте добре

Обадих се на момичето .Исках да видя причината,която я е накарала да се раздели с домашния си любимец.Каза, че заминава за Благоевград,учи и има малко дете неможе да се грижи за него.Не и било за парите,просто иска да му намери добри стопани.
Загрижена съм на какви хора ще попадне кучето.Някой от форума знаят че вече имам две кучета и няма как да взема това.Ако знаете някой който е любител на тази порода и има възможност да го гледа нека помогне.
Поздрави и целувки на мечетата...
Публикувано: 05 June 2009 - 01:23 PM

Сега купихме нов кожен /заради космите/ и се чудим дали ще оцелее.Той си пада по кожените изделия .Мъжът ми каза че ако съспипе и този диван да си търся квартира

Бижу вие как сте?
Хайдее няма ли някой който иска чау чау.Така ми е на грижа този куч.
Публикувано: 05 June 2009 - 03:19 PM