Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 31 May 2009 - 03:14 PM
sara92, в May 30 2009, 01:50 PM, написа:

Пламиту, коя е местноста на която сте били? Добавените снимки са много хубави. Самър сама ли си влиза във водата, не се ли страхува?

sara92, това е тук в Смолян, може с друго да не можем да се похвалим, но поне природата ни е перфектна.. :) Ами да, сама си влезна във водата, аз също доста се учудих..мислех,че няма да го направи понеже е доста страхлива, ама беше толкова топло, че направо влезна и си легна вътре, след това изсъхна за 20мин :) Малко се поразвали времето, иначе плануваме още една голяма разходка сред природата :)
Публикувано: 31 May 2009 - 03:20 PM
Публикувано: 04 June 2009 - 09:15 AM

Как са мечетата във форума?Надявам се всички сте добре

Обадих се на момичето .Исках да видя причината,която я е накарала да се раздели с домашния си любимец.Каза, че заминава за Благоевград,учи и има малко дете неможе да се грижи за него.Не и било за парите,просто иска да му намери добри стопани.
Загрижена съм на какви хора ще попадне кучето.Някой от форума знаят че вече имам две кучета и няма как да взема това.Ако знаете някой който е любител на тази порода и има възможност да го гледа нека помогне.
Поздрави и целувки на мечетата...
Публикувано: 05 June 2009 - 01:23 PM

Сега купихме нов кожен /заради космите/ и се чудим дали ще оцелее.Той си пада по кожените изделия .Мъжът ми каза че ако съспипе и този диван да си търся квартира

Бижу вие как сте?
Хайдее няма ли някой който иска чау чау.Така ми е на грижа този куч.
Публикувано: 05 June 2009 - 03:19 PM
Публикувано: 05 June 2009 - 07:20 PM

Публикувано: 06 June 2009 - 12:53 AM
NElvit, в Jun 5 2009, 12:23 PM, написа:

Сега купихме нов кожен /заради космите/ и се чудим дали ще оцелее.Той си пада по кожените изделия .Мъжът ми каза че ако съспипе и този диван да си търся квартира

Бижу вие как сте?
Хайдее няма ли някой който иска чау чау.Така ми е на грижа този куч.
Жалко,че не пазя една снимка от нашия кожен диван

После мен щяха да изкормят,но това е друг въпрос.
А иначе ние сме добре,Белла е разгонена в момента,но вече почти и е минало,а пък Армани е с нашите в къщата ни,не ги събираме сега да не стане някоя беля.
Скоро и аз ще направя снимки,че отдавна не сме пускали.

Публикувано: 07 June 2009 - 01:34 PM
Искам да съобщя на всички любители на нашата изключителна порода, че новият том на "Света на чау-чау 2007-2008" излезе от печат в Холандия!Всеки който иска може да си го поръча на мен, като цената е 59 евро, от които аз имам 10% отстъпка, която не желая да използвам, така че цената става около 54 евро.
Тази година нашето присъствие е по-силно - в страницата за България са представени Лаурентина и Торнадо и новият член Валенсия също заема достойно място!
Изключително голяма чест за мен е, че издателите са сложили снимки на 5 кучета на сайта си, където представят новия том и едната от тях е на Лаурентина

Ето вижте линка:
http://www.bbpress.n...2007-2008.shtml
Ето цялата снимка на Лаура, полегнала в двора ни

Поздрави на всички и хубаво лято!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 08 June 2009 - 08:14 AM

Публикувано: 08 June 2009 - 09:14 AM

Честит Рожден Ден на *sara92*.Бъди здрава и много щастлива!!!Нека късмета и радостните мигове никога не напускат цялото ти семейство.

Публикувано: 08 June 2009 - 09:44 AM
tornado, в Jun 7 2009, 11:34 AM, написа:

Ето вижте линка:
http://www.bbpress.n...2007-2008.shtml
това е голяма радост и гордост. tornado,сигурно сте много щастливи

нищо не казвате за поколението,което токова дълго и с голямо нетърпение чакаме,поне аз,де!има ли новини?в сайта ви не пише нищо.......

Публикувано: 08 June 2009 - 08:37 PM
Тази пролет нещата се объркаха тотално за съжаление!Не можах да разбера кога се разгони Лаурентина, а и Торнадо не реагира по никакъв начин.Консултирах с вета, той каза че е нормално понякога да пропускат, предложи ми да я стимулира с хапчета или инджекции, но аз отказах и така...За съжаление, пак се отлага нашето кучило наесен вероятно до следващото разгонване, така изглежда. Но каквото - такова, човек не може да контролира всичко, важното е всички да са живи и здрави, пък другото е божа работа!
Поздрави!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 21 June 2009 - 09:21 PM
tornado, в Jun 8 2009, 07:37 PM, написа:
Тази пролет нещата се объркаха тотално за съжаление!Не можах да разбера кога се разгони Лаурентина, а и Торнадо не реагира по никакъв начин.Консултирах с вета, той каза че е нормално понякога да пропускат, предложи ми да я стимулира с хапчета или инджекции, но аз отказах и така...За съжаление, пак се отлага нашето кучило наесен вероятно до следващото разгонване, така изглежда. Но каквото - такова, човек не може да контролира всичко, важното е всички да са живи и здрави, пък другото е божа работа!
Поздрави!
Торнадо, много се радвам, че са сложили снимка на Лаура, това е голяма гордост както за теб, така и за нас