Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 10 February 2010 - 02:41 PM
Публикувано: 16 February 2010 - 08:23 PM

Защо да не пише? На цациб съм, посрещам израелските гости през този уикенд. Ще идват с 13 кучета.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 17 February 2010 - 05:32 PM

Ира напълно се възстанови

Публикувано: 21 February 2010 - 08:35 PM
Хубави изложби станаха вчера и днес, жалко ,че нямаше нито едно чау-чау или поне аз не видях такова ... а така се бях наточила да ги снимам

Ти бръкни в гугъла да видиш какво е станала на последната специалка в Москва да ти се доплаче, при нас искаш да видиш чау, не ме разсмивай.
Някои чау като не ги видиш в движение... на снимката ще им повярваш че са шампиони.

Публикувано: 21 February 2010 - 10:22 PM
Ми хайде де, да действаме да напълним и нашите рингове

Бях и двата дни. Че и що да ме познаваш, при условието че не сме се запознавали?

Публикувано: 21 February 2010 - 11:06 PM

Другият път вече всички да имат ясна идея как да се появят и нашите чаута там.Срамота е да няма ни едно.
Furia_S дай снимки на сладурите.
Публикувано: 21 February 2010 - 11:09 PM

Другият път вече всички да имат ясна идея как да се появят и нашите чаута там.Срамота е да няма ни едно.
Furia_S дай снимки на сладурите.
Ми няма снимки, ръце нямах, то един да държиш, друг да да хванеш. Виж в темата за изложбите, три снимки са излязли, нали не бях там като зрителка, а като преводач, та стана тя една "фотосесия"...

Публикувано: 22 February 2010 - 01:18 AM
Публикувано: 22 February 2010 - 01:43 AM
Не на Льова, а на Рик.
ей ги

Публикувано: 22 February 2010 - 06:27 AM
Ми хайде де, да действаме да напълним и нашите рингове

Бях и двата дни. Че и що да ме познаваш, при условието че не сме се запознавали?
Фурия,Ти май нещо не разбра, да речем "че и щото" съм те виждала на снимки щях да те позная и да разбера,че си там ... доста далеч съм от мисълта,че на всяка цена трябва да познавам твоята светла личност

Иа

Щях да поздравя , но наистина не съм обърнала внимание, а сина ти съм го запомнила от снимките с Ия, но не съм го видяла и него ...
Ако става на въпрос, най-много се радвах на ши-цутата на Милена

И тук вече с Зия и Киара на Вероника

Публикувано: 22 February 2010 - 08:53 AM
Чудесно е че не познаваш моята светла личност, определено не е нещо от което да страдам:-) За което ти не си виновна: капризна съм като подбирам нови познати, сноб и естет по рождение, какво да ме прави човек:-)))
Сега...
Шегата на страна, но аз наистина от сърце съжалявам че нямаше нито едно чау не само от България, но и от другите страни... Израелците дойдоха за ЦАЦИБа с 13 кучета, най-голямото на ръст бе черен териер, най-малкото - померан.
Нито едно чау. То какви ли не породи бяха, но чау - не.
Което ме навежда на тъжни мисли.

Публикувано: 22 February 2010 - 09:14 AM
извинявай - казваш "всякакви". А израелците водеха ли шелти? (За български знам, че е имало).
За популярността на породата... ами нож с две остриета е май. Или повече от две... Скромното си мнение бях постнала тук:
http://www.dcforum.i...&...=a&start=15
Ако ви е интересно де...

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 22 February 2010 - 09:18 AM

Аз съм една от тези които стоят на опашка за да се запознаят с теб, пък ти можеш да капризничиш колкото пожелаеш.
Важно е ,че си стояла и си помагала на твоите приятели израелците с техните 13 кучета (нещо което ако обърнеш внимание колко пъти си написала чак на теб ще ти стане смешно, какво остава пък на страничен читател) ... та така, мисълта ми беше, че ако те бях видяла, теб или Ия или който и да е от форума разбира се бих го поздравила, щото не съм естест по рождение, нито сноб

Публикувано: 22 February 2010 - 09:21 AM
извинявай - казваш "всякакви". А израелците водеха ли шелти? (За български знам, че е имало).
За популярността на породата... ами нож с две остирета е май. Или повече от две... Скромното си мнение бех постнала тук:
http://www.dcforum.i...&...=a&start=15
Ако ви е интересно де...
хей, здрастииииии))))
не, не бяха с шелти (май само с шелти не бяха), водеха сума ти шнауцери, ерделтериер, миттелшнауцер, померан, руски черен териер на 15 месеца и цвергове.
това за популярността знаеш ли... Боя се че популярността на нашата порода ни изигра много лоша шега - породата деградира точно поради нейната популярност. ще ти метна на личен един клип после, да видиш движенията на един шампион от водещ развъдник да се ужасиш.
ся отивам да чета по твоя линк))))

Публикувано: 22 February 2010 - 09:26 AM

Аз съм една от тези които стоят на опашка за да се запознаят с теб, пък ти можеш да капризничиш колкото пожелаеш.
Важно е ,че си стояла и си помагала на твоите приятели израелците с техните 13 кучета (нещо което ако обърнеш внимание колко пъти си написала чак на теб ще ти стане смешно, какво остава пък на страничен читател) ... та така, мисълта ми беше, че ако те бях видяла, теб или Ия или който и да е от форума разбира се бих го поздравила, щото не съм естест по рождение, нито сноб

Стой си на опашката, не ми пречиш:-))) то сума ти народ от форума беше там, кого ли не видях, с кого ли не говорих - а с някои не говорих да не им преча докато снимат или работят в ринга, снобите сме така - гледаме да не досаждаме на заетите:-)))
относно това колко пъти съм го написала - точно ти ли ще ми държиш сметката кое, как, къде и колко пъти го пиша? Да, радвам се че се запознах с хора, чиито познания в кинология са ми от полза, много интересни съждения чух, на много привидно незабележими дребни моменти ми обърнаха внимание, бяха ми от полза и сега смилам информацията, която ми сервираха. Още повече че с някои от тях виртуално си пишем от 2004-та, та сега се запознахме на живо, их че кеф))))
Все пак този етап "да се порадвам на кученцата" съм го минала от първите изложби като зрител, вече ми мина:-)))
Определено хора, които посещават с кучетата си изложби от рода Eukanuba World Challenge имат какво да разкажат.