Публикувано: 06 March 2010 - 02:14 PM
Добре де, няма лошо щом човек държи да общува и има нужда от контакт с хората. Но защо трябва да става чрез лъжа? Това не го проумявам, наистина.
Относно чау с родословия, водени по изложби - в цялата България знам за 4 такива: Лео от Пловдив (рижав на окраска), Торнадо (крем)и Лаура (черна смуфка) от Хасково, Валенсия (крем).
Черен петгодишен мъжкар с родословие и изложбени награди в България няма, защо трябва да ги заблуждавате хората с това?
Обичайте си кучето и престанете с лъжите.
Моето куче е без родословие, но е най-прекрасно за мен на света и друг като него няма. Няма да си го хвърля, само защото е без документи, я.
Но няма и да тичам нагоре-надолу, уверявайки всеки срещнат че има родословие - на мен са ми предлагали да му направят фалшиви такива, отказах.
А и за разплод не съм го пускала, еле пък да повярвам на някой, който твърди че женска специално от Москва ще се пуска за разплод с куче, което никой никога не е виждал по изложби.
Познавам IA--- лично, виждали сме се не веднъж и то не само да пием кафе, а и някаква работа да свършим около чау-та. Тя нито веднъж не ме е излъгала и нямам основания да не й вярвам че вие, topcho83 и въпросната Танито сте един и същ човек.
Вас, с който ник и да се наричате, познавам само от към лъжите ви, която не е само една, нито са две, няма ли да спрете?
Обичайте си кучето и си го гледайте, стига с тези детински изпълнения вече, ако искате хората да контактуват с вас, престанете да ги лъжете.
Чау - кучето, близнало небето...