tigi, Щом искаш по този начин, така да бъде.Офицялно имаш моят упрек.Как може да не обръщаш внимание на женска след разгонване и то два месеца.Може и ЛЕЯ да ти разкаже за неспадналото пудуване на вулвата една седмица след разгонвенето.Да не говорим за след два месеца.И дано наистина женската ти да е здрава.Аз обичам кучетата не зависимо от техните стопани.И никой дори дългогодишен лекар по разказ само няма да ти сложи диагноза.Какво остало аз, дето от години се занимавам с кучета.
И като сме започнали в този ред на мисли да те питам.Как така изследвания които стават за няколко дни като секрет и пълни кръвни за 80лв при теб са излезли веднага

.Или са и обръснали коремчето и са я видяли на ехограф.Щото да обясняваш ,че прост преглед на око и напипване е много компетентен,звучи смехотворно.Май нищо не знаеш за затворена пиометра и други възпаления.Или коментар във Ветеринарен кабинет е достатъчен да те успокои.
http://forum.dog.bg/...645#entry779645 Виж само сесе колко изследвания е направила на Ира от дребен симптом като увеличено приемане на вода.
Ако си имаш някакви лични проблеми или си много нервна, има доктори и за теб.И ако си въобразяваш ,че може да нажежаваш обстановката тук,жестоко се лъжеш.Към такива хора има някой друг компромис и после лесно се рашават нещата.Не знам колко пъти тук трябва да е написано, че толерантноста и доброто отношение към съфорумците е на почит.А що се отнася до това колко съм компетентна ,не си ти човека който може да прецени.Пак ти казвам ,че си една от малкото тук която използва форума еднопосочно.Само да черпи информация, а не да дава такава. С прекрастни постове от рода -
Колко сме хубави, колко сме сладки.
С две думи точно заради това,не будиш моят интерес и не мисля повече да си губя времето с теб.Може и нещата в последствие да са по различни и да можеш да дашеш по стойностен съвет от този,къде да си купят гащички хората.Това само времето ще покаже.
Сега обаче ти за себе си процени дали си направила всичко необходимо,което правят другите тук.За обичаното от теб куче.И дано после не ти тежи на съвеста ,че не си обърнала внимание и си действала емоционално към един нормален съвет, да си заведеш по скоро кучето на доктор.
На всички честитя празника.Бъдете здрави ,красиви ,щастливи и обичани.И много да ви радват вашите любимци
.