Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 15 June 2008 - 11:05 AM
Публикувано: 16 June 2008 - 08:11 AM
Как сте всички?Сара,Гери как са бебетата?Цеце не пишеш вече.Добре ли е Ира?
Тук почивните дни валя :(
Надявам се от сега времето да се подобри за да не ни разваля разходките.
Публикувано: 16 June 2008 - 09:07 AM
При нас беше потоп от дъжд,беше неприятно и провали почивните дни.
NElvit,благодаря много,малките са добре и си играят много активно,надявам се Джеси да е добре и да не се повтаря проблема.Наистина сесе не е писала за Ира,тя имаше проблем с жлезата,дано каже как е мечето.
gerry,вие май сте се разхождали най-много,ние не можахме поради времето,радвам се ,че всичко е :OK: :drugarche:
Публикувано: 16 June 2008 - 04:44 PM
Цитат
точно към края на разгонването стават най-непослушни.щом имате двор ти предлагам да си я пускаш в него.да ти кажа то си е за страх-едно,че женското става неудържимо,друго е че и мъжкарите я надушват от километри.внимавайте.щастливки сме,че си имаме дворове :sedni!:
ехо,пишете как са мечките ви днес.времето ги щади откъм горещини. :blink:
Публикувано: 16 June 2008 - 04:45 PM
Лили как е Ланди?
Публикувано: 16 June 2008 - 10:41 PM
А на Ира пак ли петно? :( Или е това сащото,за което ти ми писа?
Публикувано: 16 June 2008 - 10:50 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 June 2008 - 02:08 AM
Ние също преживяхме такава операция когато бяхме съвсем бебета - около 6-7 месечни. Беше много неприятен и горчив опит. Надявам се всичко при вас да премине успешно и скоро да няма следа от операцията.
Моят Мечо също като Ланди, си разкъса шевовете, но не изцяло, а в ъгълчето само. Затова и ни препоръчаха да не го шием повторно, защото щеше да е повече болка и неприятни последствия от всички тези упойки, отколкото да има смисъл. Затоврихме раничката лека полека, използвайки т.нар. "моливче - въгленче". Проблема при нас беше, обаче, че лекаря се беше престарал в площта кожа, която беше отразял и оченцето не можа да му се прибере съвсем добре. Има едно малко "кладенче" (аз така го наричам), което понякога е по-видимо, а друг път почти не се забелязва (просто долният му клепач е дръпнат повече отколкото е необходимо и не покрива така както трябва оченцето). Та при нас така, не много приятно се стекоха нещата. Не е нещо, което е особено притеснително, но просто ме е яд на ветеринаря, който дори се хвалеше след операцията, че му взел толкова кожа, колкото площта на нокъта на големия си пръст - тогава изобщо не е подозирал сигурно какво е направил. Въпросното "въгленче", много помогна да се посъбере клепача. Сега наистина през по-голяма част от времето почти не се забелязва. Ако обаче не беше избран правилния подход, сигурно можеше очето на Мечо сега да наподобява оче на булдог. Неприятна история.
Публикувано: 17 June 2008 - 08:29 AM
Публикувано: 20 June 2008 - 01:59 PM
Разкажете какво правихте тези дни,растът ли малките,как се справяте с ''пубертетите'' ;D,ние вече минахме тази фаза.Сега Кери е много послушна.А Ричи все по-мързелив.
Кери сега не си е в София,в неделя се връща от на приятелят ми вилата.Там тича,играе и естествено яде като прасе.А козината й се е променила толкова много,пораснала и е друга и е станала голяма дунда,трябва да я снимам и да ви покажа снимки.А от ''Канал1'' я снимаха,ако някой желае да я види,от 8часа утре,до колкото разбрах ;D и аз ще чакам да я видя,как са снимали дебеланата да спи и едновременно пази черешите ;D най-големият пазач.
Публикувано: 20 June 2008 - 02:34 PM