krisi, Furia, екземите са много упорити. Този път губя контрол, не мога да смогна отварят се постоянно нови ранички. Лъки не спира да се разчесва, Сара нямаше нито една тази сутрин и тя си е направила една съвсем малка. Чудя се дали да не пиша в здравословни проблеми тук да не стане дълго. Изключвам хибитана за промивки, вече писах, че той не пресушава, а лигави запарените места. Кортизема също не влияе, тоест не може да мажем само външно. В момента външно слагам "топоцин" и "Гентамицин Актавис" затварят и пресушават, но щом излизат нови, значи трябва да туширам и вътрешно затова започнах с "Prednivet" и "Ciprofloxacin Actavis"- по 1/2 на 12 часа. Искам да изключа Прединвета, затова моля за съвет, какво мога да прилагам. Furia разчитам на теб, ти го мина и се оправихте, нека всеки който има опит да пише. А krisi нека следи постовете, дори ако Ия реши да я премести в здр.проблеми!!! Ще сменя и храната, вече се чудя на каква основа може да се дължи тази упоритост, и друг път е ставало, но две три ранички за цялото лято и за 4-5 дни всичко минава.....
Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 28 June 2010 - 01:50 PM
krisi, Furia, екземите са много упорити. Този път губя контрол, не мога да смогна отварят се постоянно нови ранички. Лъки не спира да се разчесва, Сара нямаше нито една тази сутрин и тя си е направила една съвсем малка. Чудя се дали да не пиша в здравословни проблеми тук да не стане дълго. Изключвам хибитана за промивки, вече писах, че той не пресушава, а лигави запарените места. Кортизема също не влияе, тоест не може да мажем само външно. В момента външно слагам "топоцин" и "Гентамицин Актавис" затварят и пресушават, но щом излизат нови, значи трябва да туширам и вътрешно затова започнах с "Prednivet" и "Ciprofloxacin Actavis"- по 1/2 на 12 часа. Искам да изключа Прединвета, затова моля за съвет, какво мога да прилагам. Furia разчитам на теб, ти го мина и се оправихте, нека всеки който има опит да пише. А krisi нека следи постовете, дори ако Ия реши да я премести в здр.проблеми!!! Ще сменя и храната, вече се чудя на каква основа може да се дължи тази упоритост, и друг път е ставало, но две три ранички за цялото лято и за 4-5 дни всичко минава.....
Публикувано: 28 June 2010 - 01:52 PM
Публикувано: 28 June 2010 - 02:00 PM
Фурия, не ме разбра за типа чау.Нямах предвид ,че харесваш цялостна олекотена визия, а само главата.Като естествено разбирам доводите ти, за по отворени очи и олекотена муцунка.И на мен визуално ми харесват по сбитите, но това не значи че ще избера такова,коментирали сме го много пъти ,нали.И смятам ,че горе долу харесваме еднакви чаута.
Бижу,що си мислиш ,че по някакъв начин ти търся обяснение, защо не си присъствала на акциите които организирах, и не си участвала в тях. Ти не участваш нито в моите нито в нечии други.На нито една не съм те засякла ,да не говорим, че и на благотворителните партита ,също.И защо си мислиш ,че не съм знаела за форума и участвала в него преди да се появя тук.Не преценявай погрешно хора които не познаваш.Мисля, че да се над скачваме кой е по по най не е тема на разговора, който естествено е преместен вече в друга посока.Сама много пъти си осъжда не регламентирани скачки какво в случая е по различно .И не ми казвай ,че ако на този чавек всичко му е наред и има необходимите документи и изследвания ,няма да действа по правилата.Знаеш ,че изложбите не са за да се показваме колко сме хубави ей така, а за да покажем наистина какво имаме и използваме за по нататъшна развъдна дейност.Иначе всичко друго е вятър и мъгла .
Криси, в Добро Хрумване ще ти обърнат внимание.Предполагам ,че ще му бият инжекция и до два три дни нещата ще са по спокойни Ако не можеш да ги намериш ,обади ми се .Целувки на сладкият мечо.
Публикувано: 28 June 2010 - 02:38 PM
Ние последно бяхме с Имоверол и яка. Имай впредвид че с възрастта имунитета им отслабва и стават по-уязвими. люси като го премести твоето в здравословни - тогава ще пиша по-подробно.
Pyfet,
Ха добре сте ни дошъл, здравейте.
IA---,
Това да ни е проблема - да можем да си позволим да имаме предпочитания според типа на здрави и дългоживеещи кучета с породни (а не само породисти) кучила. Дали ще го доживея този ден... Май не вярвам.
Не вярвам, защото сега се чудя дали Бижу е била захласната от визия на онези ми ти фермерски нересани производители или е по-гадния вариант... Доколкото си спомням, нея са я снимали до агенцията Нети, която внася кучета като кило домати. И сега виждам скрита реклама на тази ферма, че и с цени.
Тогава нищо чудно че не е искала да чете подробните ми постинги около РАЗВЪДНА дейност, търгашите това не ги интересува. Тях нищо не ги интересува освен парите.
Жалко, а аз наивно си мислих че момичето просто в ентузиазма си се е захласнало по визията, а то виж какво излиза... Нищо чудно че не й пука за изхвърлени, болни, инвалидни, подарени чаувци. и докато ги има такива търгаши с агитката си все ще сме на този хал - ще има да пищим по форумите "Разболя се, разкуца се, подаряват, изхвърлен е".
Аз за себе си изводите ги направих. Мнението ми за фермите и зооборсите го знаете.
Впрочем, то не е само мое мнение. В правилата на форума Дог.бг го пише:
"Забранява се д) реклами на зооборси и ферми за кученца;"
Много здраве на агенциите и фермерите. Колкото и да ми ги хвалят някои.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 28 June 2010 - 03:13 PM
Само се моля да си оправи апетита.Козинката ще порасте.Но трябва и да заякне малко.Милата кой знае от кога е носила тези кисти а ние не сме и предполагали
Тук няма ехографи.Знаят да стискат жлези и това е.Надявам се и кожните и прблеми да спрат сега.
Публикувано: 28 June 2010 - 09:39 PM
Публикувано: 29 June 2010 - 10:02 PM
Публикувано: 02 July 2010 - 09:10 AM
Публикувано: 02 July 2010 - 10:55 AM
Публикувано: 09 July 2010 - 12:42 PM
Публикувано: 17 July 2010 - 07:32 PM
Как сте?
Аз съм Nori_ta.
Съжалявам за голямото си отсъствие, но бях изключително ангажирана :)
Как са вашите мечета?
Моята норита е добре - вече пораснахме до крайните си размери, на морето много му се радваме, облизваме се с лилаво езиче и ви пращаме солени целувки :)
Едит: Гледам леки промени по форума :). Честито !
Публикувано: 22 July 2010 - 10:43 AM
Ия, пътува пак за Родопите, на семинар по Цигун
Публикувано: 28 July 2010 - 02:53 PM
ПС: Лора, по снимките виждам, че сте по - добре, но все пак разкажете как сте сега, спря ли сълзенето >

Вход

Горе
Цитиране +