`Боби`, в 24 August 2010 - 08:11 PM, написа:
в деня в който избирахме кученце бяха останали само двете брадчета и аз си избрах сегашния Барон,
но моят мъж тогава пожела да вземем Майки,защото беше видимо по-едрото кученце от двете....
аз естественно бях малко разочарована,обаче сега една година по-късно стана така,че кучето е с нас и то без да го заплащаме :)
Историята му е следната: момчето,което има майката на кученцата работи в Австрия и малко след като остава само
последното кученце от кучилото го занася там при негови близки.Незнам как са го гледали,но е станал видимо злобен и
в един момент ухапва някой от фамилията там. За да го спаси,защото искали да го убиват, това същото момче вчера
се прибира в България и взима кучето със себе си.Веднага се свързал с моя мъж да го пита дали иска да ни го даде,
защото той не може да се грижи за него.Моя разбира се веднага ме взима и ме води да го видя...какво да ви кажа голям красавец
Обаче доста лошичко момчето.И най-лошото е,че не ме разбира по-точно не разбира български :) само името си разбира.
Голям майтап сме,не можем да го разходим днес,защото той ръмжи и не дава да го доближаваме :)
За сега сме го настанили в сервиза на мъжа ми,защото се притеснявам да взема второ куче /мъжко при това / в апартамента.
Пък и се притеснявам и за децата,да не вземе нещо да пощурее....и както не ме разбира какво му казвам ....то и да му се скараш
не става :))
Та так ... тези дне ще го снимам и ще кача снимки на новото ми момче.Убедена съм,че ще го накараме да ни заобича :)
Иска ми се да следя историята ви. Двама мъжки от неизвестен произход с липса на грамотност в дресура от към стопаните... Неизбежно ще доведе до беля. Пишете ми на личен ако искате телефона ми, мисля че мога да помогна при желанието от вашата страна.