Споко бе хора... На нас ако някой беше помогнал да намерим загубеното куче в Тракия щяхме да станем вечни приятели и да си разхождаме заедно кучетата. Аз съм намирала и връщала кучета и най-неприятно, обидно и неловко ми е ставало когато вместо да ме питат къде, как и кога съм намерила любимеца им, един мъж започна да се бърка за пари и да мрънка, че няма пари уж да почерпи..... Ами, че аз не го връщам за това бе ахмак, но трябва да си човек да намериш точните думи да благодариш...., а не да гледаш как по-бързо да затвориш вратата все едно човека намерил кучето ти е задължен и това което е направил е безпредметно. Това е неуважително и снобско. Все по-рядко, пускам снимки, ами не съм много силна в това затова е цялата работа, но с удоволствие разглеждам снимките особенно тези сред природата. Моля всички да пускат, Ия пусни мечетата да ги видим колко са пораснали, кой кого е настигнал...
 Споко бе хора... На нас ако някой беше помогнал да намерим загубеното куче в Тракия щяхме да станем вечни приятели и да си разхождаме заедно кучетата. Аз съм намирала и връщала кучета и най-неприятно, обидно и неловко ми е ставало когато вместо да ме питат къде, как и кога съм намерила любимеца им, един мъж започна да се бърка за пари и да мрънка, че няма пари уж да почерпи..... Ами, че аз не го връщам за това бе ахмак, но трябва да си човек да намериш точните думи да благодариш...., а не да гледаш как по-бързо да затвориш вратата все едно човека намерил кучето ти е задължен и това което е направил е безпредметно. Това е неуважително и снобско. Все по-рядко, пускам снимки, ами не съм много силна в това затова е цялата работа, но с удоволствие разглеждам снимките особенно тези сред природата. Моля всички да пускат, Ия пусни мечетата да ги видим колко са пораснали, кой кого е настигнал...
сесе, ти също. Забравихме gerry_22,Nelvit,linki, nansi, KK, tigi, Lilandi , нека ако четат да пуснат нови снимки да им се порадваме, ще чакам!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

не може да припариш никъде ако нямаш застъпничество и препоръка като гаранция от местен в чужда държава. Молих за препоръка дори за Лъки в Германия защото хората там си мислят, че искаш да си изхвърлиш кучето или няма да платиш и т.н. Аз пък си мислех, че няма да ми върнат кучето както стана с Мима, те имат процедура, ако го излекуват и не се явиш за прибирането в ден и час имат право да го предадът на други или дори да го умъртвят ако операцията е била неуспешна. Трябва да си там месец, два, три, ....много е сложно, ние продължаваме да търсим решение за Лъки..... За Краси знам, на нея и е простено, дано са здрави и бебето и Йорк. На теб мила здрави нерви и много успех в новите начинания. Ще чакаме и снимки
не може да припариш никъде ако нямаш застъпничество и препоръка като гаранция от местен в чужда държава. Молих за препоръка дори за Лъки в Германия защото хората там си мислят, че искаш да си изхвърлиш кучето или няма да платиш и т.н. Аз пък си мислех, че няма да ми върнат кучето както стана с Мима, те имат процедура, ако го излекуват и не се явиш за прибирането в ден и час имат право да го предадът на други или дори да го умъртвят ако операцията е била неуспешна. Трябва да си там месец, два, три, ....много е сложно, ние продължаваме да търсим решение за Лъки..... За Краси знам, на нея и е простено, дано са здрави и бебето и Йорк. На теб мила здрави нерви и много успех в новите начинания. Ще чакаме и снимки :re_037:
:re_037:

по лесно се работи в колектив мъже отколкото в колектив жени. Това показва практиката ми, искам всички новопостъпили да са мъже в раб. ми....само да не ме разберете погрешно, че....
по лесно се работи в колектив мъже отколкото в колектив жени. Това показва практиката ми, искам всички новопостъпили да са мъже в раб. ми....само да не ме разберете погрешно, че.... 

На Ия крачето от нападението на пидбула е много зле.Отока така и не спадна.Днес правихме снимки.И ще се оперираме.
На Ия крачето от нападението на пидбула е много зле.Отока така и не спадна.Днес правихме снимки.И ще се оперираме.

а моята принцеса легна по гръб и почти не се защити. Но заради дъртостта на овчарката и гъстата козина на моята се отървахме само с драскотина по крачето. А хазаина на овчарката дълго се извиняваше и се притесни човека, то псето просто е излязало от двора му...
 а моята принцеса легна по гръб и почти не се защити. Но заради дъртостта на овчарката и гъстата козина на моята се отървахме само с драскотина по крачето. А хазаина на овчарката дълго се извиняваше и се притесни човека, то псето просто е излязало от двора му...  

Мисията е възможна!! Не че при нас някога е стоял въпроса, който всички ми задаваха какво ще правите с кучето??
  Мисията е възможна!! Не че при нас някога е стоял въпроса, който всички ми задаваха какво ще правите с кучето??  

:kkk, Привет мила, много се радваме, че вече ставате за скубане на мечо и за море. Йорк определено ревнува, като не го извеждате на разходка с бебето! Дори до този момент ти явно си го обгрижваш, защото иначе той не би целувал бебка така приятелски
:kkk, Привет мила, много се радваме, че вече ставате за скубане на мечо и за море. Йорк определено ревнува, като не го извеждате на разходка с бебето! Дори до този момент ти явно си го обгрижваш, защото иначе той не би целувал бебка така приятелски За море ще изпиша на лични, сесе също водят Ира и то в хотел и те ще ти изпишат сигурно координати. Много да сте здрави и целувки!!!
 За море ще изпиша на лични, сесе също водят Ира и то в хотел и те ще ти изпишат сигурно координати. Много да сте здрави и целувки!!!