Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#2161 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 May 2011 - 10:02 PM

Ия, незнам защо винаги става без проблем, голям проблем за каквото и да говорим се стига до спор....и язвителни нападки:wb_052: Споко бе хора... На нас ако някой беше помогнал да намерим загубеното куче в Тракия щяхме да станем вечни приятели и да си разхождаме заедно кучетата. Аз съм намирала и връщала кучета и най-неприятно, обидно и неловко ми е ставало когато вместо да ме питат къде, как и кога съм намерила любимеца им, един мъж започна да се бърка за пари и да мрънка, че няма пари уж да почерпи..... Ами, че аз не го връщам за това бе ахмак, но трябва да си човек да намериш точните думи да благодариш...., а не да гледаш как по-бързо да затвориш вратата все едно човека намерил кучето ти е задължен и това което е направил е безпредметно. Това е неуважително и снобско. Все по-рядко, пускам снимки, ами не съм много силна в това затова е цялата работа, но с удоволствие разглеждам снимките особенно тези сред природата. Моля всички да пускат, Ия пусни мечетата да ги видим колко са пораснали, кой кого е настигнал...:smile:
сесе, ти също. Забравихме gerry_22,Nelvit,linki, nansi, KK, tigi, Lilandi , нека ако четат да пуснат нови снимки да им се порадваме, ще чакам!:rc_036:

#2162 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 27 May 2011 - 10:23 PM

Сара,когато станах модератор,идеята ми беше тук да цари мир и спокойствие.За много неща си премълчавам, за да спестя поне малко напрежение.С две думи ,си държа устата затворена и се контролирам.Много пъти ми е идело да тегля една.....Ама пусти чаувци, обичам ги.Във форумите има хора на различна възраст и положение.Доста често мненията не съвпадат.Но и много често споделеният опит помага.
Та какво да ти кажа,гледам да съм над някой неща.
Гери милата не влиза във форума-знаеш причината.
На Ланди тя е млада и е само до нас
Краси си има бебе. и т.н
Снимки ще пусна вероятно утре ,че бързам сега .Имам предаване нощно по радиото, част и половина, и трябва да излизам.После ако не ми се спи.

#2163 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2011 - 12:31 PM

Ия, затова аз пък отказах,.....няма значение положение и възраст за разбиране и уважение, но в манталитета на българина е да бъде нетолерантен към другите. За какво да се кося. Ти също пътуваш много, виж как се отнасят към нас навън, изградили сме си най-лошия имидж:ea_103:не може да припариш никъде ако нямаш застъпничество и препоръка като гаранция от местен в чужда държава. Молих за препоръка дори за Лъки в Германия защото хората там си мислят, че искаш да си изхвърлиш кучето или няма да платиш и т.н. Аз пък си мислех, че няма да ми върнат кучето както стана с Мима, те имат процедура, ако го излекуват и не се явиш за прибирането в ден и час имат право да го предадът на други или дори да го умъртвят ако операцията е била неуспешна. Трябва да си там месец, два, три, ....много е сложно, ние продължаваме да търсим решение за Лъки..... За Краси знам, на нея и е простено, дано са здрави и бебето и Йорк. На теб мила здрави нерви и много успех в новите начинания. Ще чакаме и снимки:re_037::re_037:

#2164 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2011 - 09:13 PM

Не мога да разбера коя е причината да се премине границата на добрия тон?Имаме да делим нещо ли, по задължение ли влизаме тук, работно време ли гоним или брой постове?
Като един от малкото мъже вестяващи се тук от време на време ще ви кажа, че много ми е чудно как вие жените успявате винаги да спретнете някое скандалче...Как тъй за 5 години не успях с никой да се скарам тук, явно аз нещо не съм по реда си.Но както и да е...
User's Signature

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07

#2165 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2011 - 11:07 AM

OOooo, tornado мъжете са по-толерантни и не издребняват..:ab_041:по лесно се работи в колектив мъже отколкото в колектив жени. Това показва практиката ми, искам всички новопостъпили да са мъже в раб. ми....само да не ме разберете погрешно, че....:ab_041:

#2166 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2011 - 07:53 PM

:beer:
User's Signature

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07

#2167 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 May 2011 - 12:04 AM

Ай де сегаКачена снимка Не става въпрос за мъже или жени-просто хората са различни.
Торнадо, ако тук в нашият под форум имаше повече мъже,съмнявам се ,че няма да има конфликти.Вие обичате да си ги меритеКачена снимка Щеше да пада едно надскачане.
Майтапа на страна,но по някой път,точно от тези които уж най размахват пръст- може много да се научи.
Много са странни доводите,че виждаш ли някой ти се кара ,че не знаеш нещо.И това било стрес за новите тук.Просто много хора се дразнят и си мислят ,че някой ги поучава -едва ли не.Българина не обича някой да си изказва мнението и да му казва ,че не е прав.Веднага го възприема на нож.
Обаче който иска да знае-пита.
Който може му отговаря.
Човек цял живот се учи.
Въпрос на гледна точка е ,как ще се възприемат нещата отсреща.

Р.Р. Аз пък съм много притеснена.Качена снимкаНа Ия крачето от нападението на пидбула е много зле.Отока така и не спадна.Днес правихме снимки.И ще се оперираме.Качена снимка

#2168 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 06:47 PM

Иа, чакахме добри новини....:wb_052:ако стигнете до операция успех. Стискаме палци всичко да бъде наред. Късмет!:re_037:

#2169 Потребителят е офлайн   weezy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 10:01 PM

Здравейте. Искам да ви попитам вие как се справяте със кърлежите ? Защото ние всеки ден намираме поне по един на нашия чау :| има специална кайшка против кърлежи и бълхи но нищо не помага....

#2170 Потребителят е офлайн   Lexus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Chow chow

Публикувано: 30 May 2011 - 10:31 PM

Аз му слагам фронтлайн и засега сме доволни, няма проблеми.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2171 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 May 2011 - 12:58 AM

sara92, ще се оперираме в петъкКачена снимка

За кърлежите- на мен ми харесват на Вирбак капките.

Фронтлайна и Атвантикса са ми е давали, пробив.Каишките не струват нищо за нашата порода.

#2172 Потребителят е офлайн   pretty girl Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2011 - 09:09 PM

IA, пожелавам скорошно оздравяване на твоето момиче! Дано се оправи. И нас онзи ден нахапа дърта овчарка мъжка :dh_188: а моята принцеса легна по гръб и почти не се защити. Но заради дъртостта на овчарката и гъстата козина на моята се отървахме само с драскотина по крачето. А хазаина на овчарката дълго се извиняваше и се притесни човека, то псето просто е излязало от двора му...
А за кърлежите и ние сме с Вирбак капки.
Между другото за тона във форума - да, има не приятни моменти, но всички сме хора, всеки с мнението си и с настроението си... Дълго висях по руските форуми - и там е същото. :wf_039:

#2173 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 02:09 PM

:db_046:
Привет :)
Минавам набързо и се обаждам само..Честно казано напоследък времето все не ми достига. Малката е голям бяс и ме изцежда като лимон. Пълна лудница е у нас. Гушо е горе долу добре. Имахме нападение от кърлежи по-миналата седмица, че го водихме на сватба. Спряхме на едно еко по пътя и за 10 мин му свалихме около 7 кърлежа...Слава богу тъкмо го бяха полазили. Люси, кои капки на Вирбак ползваш? Ние от години сме само на адвантикс и досега ми се е случвало само един забит кърлеж да се налага да вадим. Но ми се иска вече да го сменим...Иначе бебка вече разбира, че той е нещо различно, много му се радва, то са писъци и чудеса. Налита да го скубе, той пък да я целува....Лудница. С него имаме проблем когато искаме да излезем без него...Ляга пред входната врата и когато го потупам да става ми ръмжи. Трябва да изчета отново всичко за доминантното поведение защото явно някъде сме сбъркали. Макар че, тази седмица имаме подобрение - става и си влиза в стаята сам без ръмжене. Надявам се да го преодолеем скоро! И само да добавя за всички онези на които им предстои куче и бебе :ba_025: Мисията е възможна!! Не че при нас някога е стоял въпроса, който всички ми задаваха какво ще правите с кучето??
Това е засега. Надявам се не съм ви досадила и се надявам да намина скоро пак. :ab_041:

P.S. Забравих да кажа, че събирам идеи за място, където може да се отиде на море с куче и бебе. Тази година явно ще ходим семейно :be_107:

Това мнение е редактирано от kkk: 03 June 2011 - 02:11 PM

#2174 Потребителят е офлайн   weezy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 03:24 PM

Мога ли да давам Деган против повръщане преди пътуване и ако да по колко ?

#2175 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 03:42 PM

IA, днес е петък, ако всичко е минало благополучно пиши. Дано да сте минали операцията:ba_025:

:af_089::kkk, Привет мила, много се радваме, че вече ставате за скубане на мечо и за море. Йорк определено ревнува, като не го извеждате на разходка с бебето! Дори до този момент ти явно си го обгрижваш, защото иначе той не би целувал бебка така приятелски:md_064: За море ще изпиша на лични, сесе също водят Ира и то в хотел и те ще ти изпишат сигурно координати. Много да сте здрави и целувки!!! :fk_152:

#2176 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 June 2011 - 07:32 PM

Сара,не ни оперираха.Сложиха ни инжекцийка да подготвят сърцето ииии......
Ходихме на ехограф да си изследваме сърцето.Вторник ще я оперират,а аз ще умра от страх.

Ккк, много целувки от нас на бебешока и кучо.Станали сте големи вече.Като го видях ,беше съвсем малко човече.Да ти е жив и здрав.Капките на Вирбак са http://www.zoosviat....fffb1207bda7df0

#2177 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2011 - 08:14 PM

IA. много като се проточи, стоиш в напрежение затова те хвана и страх....ще стискаме палци за вторник, лека седмица и успех!!:ba_025:

#2178 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 June 2011 - 08:33 PM

Просто сърцето направи проблем ,дали от жегите или от преживяният стрес от случката,не е ясно.Но сега и за това се страхувам дали ще издържи тази дълга операция от 2-3 часа.
Иначе операцията е наложителна за да не осъкатее в последствие.

#2179 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2011 - 01:03 PM

IA---, след твойте снимки във фотогалерия не се стърпях и пуснах коментар, ако пречи го премахни! На Ия утре ще стискаме палци, вета ви е добър, всичко трябва да е успешно.:ba_025:

#2180 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 June 2011 - 11:16 PM

Операцията, мина.Сега ни предстои най трудната част.
Фурия, сложих килими, както говорихме, да не се пързаля.Само много ме търси, не мога и до тоалетна да ида.Не признава никой.

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни