сесе, ти също. Забравихме gerry_22,Nelvit,linki, nansi, KK, tigi, Lilandi , нека ако четат да пуснат нови снимки да им се порадваме, ще чакам!
Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 27 May 2011 - 10:02 PM
сесе, ти също. Забравихме gerry_22,Nelvit,linki, nansi, KK, tigi, Lilandi , нека ако четат да пуснат нови снимки да им се порадваме, ще чакам!
Публикувано: 27 May 2011 - 10:23 PM
Та какво да ти кажа,гледам да съм над някой неща.
Гери милата не влиза във форума-знаеш причината.
На Ланди тя е млада и е само до нас
Краси си има бебе. и т.н
Снимки ще пусна вероятно утре ,че бързам сега .Имам предаване нощно по радиото, част и половина, и трябва да излизам.После ако не ми се спи.
Публикувано: 28 May 2011 - 12:31 PM
Публикувано: 28 May 2011 - 09:13 PM
Като един от малкото мъже вестяващи се тук от време на време ще ви кажа, че много ми е чудно как вие жените успявате винаги да спретнете някое скандалче...Как тъй за 5 години не успях с никой да се скарам тук, явно аз нещо не съм по реда си.Но както и да е...

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 30 May 2011 - 12:04 AM
Торнадо, ако тук в нашият под форум имаше повече мъже,съмнявам се ,че няма да има конфликти.Вие обичате да си ги мерите
Майтапа на страна,но по някой път,точно от тези които уж най размахват пръст- може много да се научи.
Много са странни доводите,че виждаш ли някой ти се кара ,че не знаеш нещо.И това било стрес за новите тук.Просто много хора се дразнят и си мислят ,че някой ги поучава -едва ли не.Българина не обича някой да си изказва мнението и да му казва ,че не е прав.Веднага го възприема на нож.
Обаче който иска да знае-пита.
Който може му отговаря.
Човек цял живот се учи.
Въпрос на гледна точка е ,как ще се възприемат нещата отсреща.
Р.Р. Аз пък съм много притеснена.
Публикувано: 01 June 2011 - 09:09 PM
А за кърлежите и ние сме с Вирбак капки.
Между другото за тона във форума - да, има не приятни моменти, но всички сме хора, всеки с мнението си и с настроението си... Дълго висях по руските форуми - и там е същото.
Публикувано: 03 June 2011 - 02:09 PM
Привет :)
Минавам набързо и се обаждам само..Честно казано напоследък времето все не ми достига. Малката е голям бяс и ме изцежда като лимон. Пълна лудница е у нас. Гушо е горе долу добре. Имахме нападение от кърлежи по-миналата седмица, че го водихме на сватба. Спряхме на едно еко по пътя и за 10 мин му свалихме около 7 кърлежа...Слава богу тъкмо го бяха полазили. Люси, кои капки на Вирбак ползваш? Ние от години сме само на адвантикс и досега ми се е случвало само един забит кърлеж да се налага да вадим. Но ми се иска вече да го сменим...Иначе бебка вече разбира, че той е нещо различно, много му се радва, то са писъци и чудеса. Налита да го скубе, той пък да я целува....Лудница. С него имаме проблем когато искаме да излезем без него...Ляга пред входната врата и когато го потупам да става ми ръмжи. Трябва да изчета отново всичко за доминантното поведение защото явно някъде сме сбъркали. Макар че, тази седмица имаме подобрение - става и си влиза в стаята сам без ръмжене. Надявам се да го преодолеем скоро! И само да добавя за всички онези на които им предстои куче и бебе
Това е засега. Надявам се не съм ви досадила и се надявам да намина скоро пак.
P.S. Забравих да кажа, че събирам идеи за място, където може да се отиде на море с куче и бебе. Тази година явно ще ходим семейно
Това мнение е редактирано от kkk: 03 June 2011 - 02:11 PM
Публикувано: 03 June 2011 - 03:42 PM
Публикувано: 04 June 2011 - 07:32 PM
Ходихме на ехограф да си изследваме сърцето.Вторник ще я оперират,а аз ще умра от страх.
Ккк, много целувки от нас на бебешока и кучо.Станали сте големи вече.Като го видях ,беше съвсем малко човече.Да ти е жив и здрав.Капките на Вирбак са http://www.zoosviat....fffb1207bda7df0
Публикувано: 04 June 2011 - 08:33 PM
Иначе операцията е наложителна за да не осъкатее в последствие.
Публикувано: 07 June 2011 - 11:16 PM
Фурия, сложих килими, както говорихме, да не се пързаля.Само много ме търси, не мога и до тоалетна да ида.Не признава никой.

Вход

Горе
Цитиране +