Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#2171 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 31 May 2011 - 12:58 AM

sara92, ще се оперираме в петъкКачена снимка

За кърлежите- на мен ми харесват на Вирбак капките.

Фронтлайна и Атвантикса са ми е давали, пробив.Каишките не струват нищо за нашата порода.

#2172 Потребителят е офлайн   pretty girl Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 June 2011 - 09:09 PM

IA, пожелавам скорошно оздравяване на твоето момиче! Дано се оправи. И нас онзи ден нахапа дърта овчарка мъжка :dh_188: а моята принцеса легна по гръб и почти не се защити. Но заради дъртостта на овчарката и гъстата козина на моята се отървахме само с драскотина по крачето. А хазаина на овчарката дълго се извиняваше и се притесни човека, то псето просто е излязало от двора му...
А за кърлежите и ние сме с Вирбак капки.
Между другото за тона във форума - да, има не приятни моменти, но всички сме хора, всеки с мнението си и с настроението си... Дълго висях по руските форуми - и там е същото. :wf_039:

#2173 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 02:09 PM

:db_046:
Привет :)
Минавам набързо и се обаждам само..Честно казано напоследък времето все не ми достига. Малката е голям бяс и ме изцежда като лимон. Пълна лудница е у нас. Гушо е горе долу добре. Имахме нападение от кърлежи по-миналата седмица, че го водихме на сватба. Спряхме на едно еко по пътя и за 10 мин му свалихме около 7 кърлежа...Слава богу тъкмо го бяха полазили. Люси, кои капки на Вирбак ползваш? Ние от години сме само на адвантикс и досега ми се е случвало само един забит кърлеж да се налага да вадим. Но ми се иска вече да го сменим...Иначе бебка вече разбира, че той е нещо различно, много му се радва, то са писъци и чудеса. Налита да го скубе, той пък да я целува....Лудница. С него имаме проблем когато искаме да излезем без него...Ляга пред входната врата и когато го потупам да става ми ръмжи. Трябва да изчета отново всичко за доминантното поведение защото явно някъде сме сбъркали. Макар че, тази седмица имаме подобрение - става и си влиза в стаята сам без ръмжене. Надявам се да го преодолеем скоро! И само да добавя за всички онези на които им предстои куче и бебе :ba_025: Мисията е възможна!! Не че при нас някога е стоял въпроса, който всички ми задаваха какво ще правите с кучето??
Това е засега. Надявам се не съм ви досадила и се надявам да намина скоро пак. :ab_041:

P.S. Забравих да кажа, че събирам идеи за място, където може да се отиде на море с куче и бебе. Тази година явно ще ходим семейно :be_107:

Това мнение е редактирано от kkk: 03 June 2011 - 02:11 PM

#2174 Потребителят е офлайн   weezy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 03:24 PM

Мога ли да давам Деган против повръщане преди пътуване и ако да по колко ?

#2175 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 03:42 PM

IA, днес е петък, ако всичко е минало благополучно пиши. Дано да сте минали операцията:ba_025:

:af_089::kkk, Привет мила, много се радваме, че вече ставате за скубане на мечо и за море. Йорк определено ревнува, като не го извеждате на разходка с бебето! Дори до този момент ти явно си го обгрижваш, защото иначе той не би целувал бебка така приятелски:md_064: За море ще изпиша на лични, сесе също водят Ира и то в хотел и те ще ти изпишат сигурно координати. Много да сте здрави и целувки!!! :fk_152:

#2176 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 June 2011 - 07:32 PM

Сара,не ни оперираха.Сложиха ни инжекцийка да подготвят сърцето ииии......
Ходихме на ехограф да си изследваме сърцето.Вторник ще я оперират,а аз ще умра от страх.

Ккк, много целувки от нас на бебешока и кучо.Станали сте големи вече.Като го видях ,беше съвсем малко човече.Да ти е жив и здрав.Капките на Вирбак са http://www.zoosviat....fffb1207bda7df0

#2177 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2011 - 08:14 PM

IA. много като се проточи, стоиш в напрежение затова те хвана и страх....ще стискаме палци за вторник, лека седмица и успех!!:ba_025:

#2178 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 June 2011 - 08:33 PM

Просто сърцето направи проблем ,дали от жегите или от преживяният стрес от случката,не е ясно.Но сега и за това се страхувам дали ще издържи тази дълга операция от 2-3 часа.
Иначе операцията е наложителна за да не осъкатее в последствие.

#2179 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2011 - 01:03 PM

IA---, след твойте снимки във фотогалерия не се стърпях и пуснах коментар, ако пречи го премахни! На Ия утре ще стискаме палци, вета ви е добър, всичко трябва да е успешно.:ba_025:

#2180 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 June 2011 - 11:16 PM

Операцията, мина.Сега ни предстои най трудната част.
Фурия, сложих килими, както говорихме, да не се пързаля.Само много ме търси, не мога и до тоалетна да ида.Не признава никой.

#2181 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2011 - 06:52 AM

IA, наполовина е минал проблема, дано и сега крачето да заздравява и се възстановява успешно. За търсенето знам какво е не сме мърдали от Сара с дни...Храни ли се? :ba_025::ba_025:

#2182 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 June 2011 - 10:07 AM

Показване на мнениетоIA---, в 07 June 2011 - 09:16 PM, написа:

Операцията, мина.Сега ни предстои най трудната част.
Фурия, сложих килими, както говорихме, да не се пързаля.Само много ме търси, не мога и до тоалетна да ида.Не признава никой.

Почна ли да пие водичка? Пишка ли? Как сте?
Първата нощ е най-ужасна, сега лека-полека ще се нареждат нещата.
Ще се справите, моите смели момичета.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#2183 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2011 - 06:21 PM

Бързо възстановяване на сладураната!
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#2184 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2011 - 11:51 AM

IA---,имате ли подобрение....страх ме е да питам и Фурия е пуснала пост дано се преборите с травмата след операцията. Ще чакаме добри новини, късмет!:ba_025:

сесе, добре ли е Ира? Незнам дали си внушавам, но мисля, че Сара след операцията стана по-поспалива...препича се на слънце, мързелува..Като я повикам понякога не и се става и дори не реагира, като дойде чужд човек интереса и е две минути, после си ляга и не му обръща никакво внимание:re_037:

#2185 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 June 2011 - 09:41 PM

Тя си играеКачена снимкаама на истина си играеКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаСтъпва си на крачето и изобщо не се пази. Но е щастлива,и си играе.Навън гони котки и се закача с другите кучета.Втората вечер, гонеше една пеперуда из целият хол,и скимтеше от болка.
Изобщо е щастлив инвалид,дето ми иде да го набия,че не се пази .Правим си упражненията и компресите.Само да не прецака нещата.Свикнах да не спя и да я пазя.
Бях я оставила на майка ми за 40 минути, да ида до банката, и тя си отвори единият шев. Много се радвам ,че е жизнена и щастлива, само ме е страх да не прецака нещата.Страшно съм доволна от нейните доктори, обичам ги тези хора.Тук само Фурия знае ,какво изпитание е за човека и кучето тази операция. А Ия е с две наведнъж.

Мога много да ви разказвам,но съм страшно уморена. Така ,че по нататък ще разкажа всичко.

#2186 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 15 June 2011 - 11:30 AM

IA---
Ще се наредят нещата лека полека, сега наистина през периода на възстановяването е най-трудно да ги сдържаш и да внимаваш да не галопират като луди, ама вие ще се справите, знам си аз:-)))))) Още малко и ще се наспиш и ще си отпочинеш, знам колко си уморена (още помня нашите операции и само при спомена настръхвам), но най-лошото мина.
Пожелавам пълноценно възстановяване и без повече такива приключения, само хубави случки да ви се случват:-)))
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#2187 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2011 - 07:55 PM

Браво:dog:новините са супер, бързо възстановяване!:re_037:

#2188 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2011 - 09:43 PM

За Арес, ако е плувал трябва да се изкъпе с чиста вода и да се подсуши идеално. Приятно прекарване!:ba_025:

#2189 Потребителят е офлайн   ARES_10 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 12:01 PM

Благодаря за бързия отговор! И ние така правехме, но ме достраша да не би да се престараваме! А и сега вече ще стоим 2 седмици, така че трябва да сме подготвени Качена снимка !

#2190 Потребителят е офлайн   ar4i_09 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 June 2011 - 10:12 AM

Здравейте!

В сезона на почивките и след обстойно преглеждане на всички хотели и вили по морето, за да разбера къде ще ни приютят с мечо, попаднах на едно много интересно писъмце, ето какво гласи:

Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:

Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?

Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:

От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените. Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката.
Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл!

Оставайки с надеждата, че и нас така великодушно ще ни постещнат по черноморието с чаувците тази година, Ви пожелавам едно прекрасно лято!

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни