Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 23 May 2011 - 07:46 PM
Имаме мечка вкъщи, когато Аури му ръмжи дори и да го похапва,не се месете.Само естествено ако стане ама хептен напечено.Сега тя му показва кой е шефа.И не трябва един мъник да я измества от нейното място в йерархията.Тя между другото ще го научи на много неща.Примерно на стойката за подчинение, тя е същата като тази в която майката поставя малките за да ги почиства,като много малки.И така нататък.Те си знаят работата и скоро ще са голям тандем.Чак ще им завиждате колко са щастливи.Моята Ия страшно се промени.Сега се усмихва постоянно.
Целувки от нас и късмет .Дано всичко да е наред.
Публикувано: 23 May 2011 - 08:13 PM
Публикувано: 23 May 2011 - 09:18 PM
И физически ще се оправи, щом емоционално вече е по добре.
Вие просто, скоро ще сте много щастливи

sara92, сега видях ,че си ми писала.Добре заварила на патерици.

Моите калпазанки спретнаха голяма веселба днес, на хората в парка.На ИЯ депърва и расте козината от лекарствата.Гъста и хубава и скоро ще стане такава каквато беше.Само дето ще оперираме крачетата,ама не ми се пише сега за това.Да си развалям настроението,не искам.
Целувки от нас.
Публикувано: 23 May 2011 - 11:35 PM
Има един сайт http://chowswho.com/ не знам дали го знаете...има адски много чаувци за гледане...мисля да пъхна там и нашите след време...
Публикувано: 24 May 2011 - 07:43 AM
Публикувано: 24 May 2011 - 07:44 AM

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 26 May 2011 - 02:39 PM

Публикувано: 26 May 2011 - 09:22 PM

Сара,.Много късмет на твоето момиче от мен

Публикувано: 27 May 2011 - 07:48 AM
Новините от нас са, че вече сме в новата си къща в Банкя и малките щурчовци яко се кефят на зеленинката в дворчето. Не спират да си играят. :)) Много се заобичаха още от началото и сега са неразделни и вместо малкия да следва Аури, тя ходи след него..той е много смел (или глупав :)))) и се мушка навсякъде, та и тя следн него, на места където сама не искаше да влиза. Забелязвам, че го пази и незнам дали от кофти случката с изгубването или заради малкия, ама някой като се доближи и веднага почва да лае и да иска да хапе...ужас, преди не беше такава. Искаше даже баща ми да напада... :( Лошото е , че почна все повече да не иска да стъпва на крачето. Вчера правихме снимки и на двете задни крачета и се оказа , че на това дясното част от големия пищял не се е вкостила и при удъра от колата или от пренатоварването малко са се поразместили.Другия крак се е развил нормално. Та сега сме на обезболяващи и калции и след няколко дни пак на преглед. Дано нещата да се получат!!!
Публикувано: 27 May 2011 - 09:45 AM
Аури се държи напълно обяснимо за по-голямата женска, на чиято глава е стоварено бебе: пази го.
Вярно че и стреса й е вповече: изгубване, гонене, удара с колата, нов член на семейството, местене в ново жилище, плюс сега е на възраст която горе-долу е преходна, като пубертета при децата.
Да се оправи крачето, другото ще си дойде на мястото.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 27 May 2011 - 12:00 PM
Имаме мечка вкъщи, пищяла се е разместил от пренатоварва не.Хубаво е да го оправите сега,за да не се получат изменения в последствие.А и така натоварва и другото краче,повече.Операцийката не е много сложна и бързо ще се възстанови.
Късмет
Публикувано: 27 May 2011 - 12:10 PM
Защо пиша тоя пост ли- ами защото имах нужда.
Публикувано: 27 May 2011 - 12:14 PM