Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 08 June 2011 - 10:07 AM
IA---, в 07 June 2011 - 09:16 PM, написа:
Фурия, сложих килими, както говорихме, да не се пързаля.Само много ме търси, не мога и до тоалетна да ида.Не признава никой.
Почна ли да пие водичка? Пишка ли? Как сте?
Първата нощ е най-ужасна, сега лека-полека ще се нареждат нещата.
Ще се справите, моите смели момичета.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 12 June 2011 - 11:51 AM

сесе, добре ли е Ира? Незнам дали си внушавам, но мисля, че Сара след операцията стана по-поспалива...препича се на слънце, мързелува..Като я повикам понякога не и се става и дори не реагира, като дойде чужд човек интереса и е две минути, после си ляга и не му обръща никакво внимание

Публикувано: 14 June 2011 - 09:41 PM

Изобщо е щастлив инвалид,дето ми иде да го набия,че не се пази .Правим си упражненията и компресите.Само да не прецака нещата.Свикнах да не спя и да я пазя.
Бях я оставила на майка ми за 40 минути, да ида до банката, и тя си отвори единият шев. Много се радвам ,че е жизнена и щастлива, само ме е страх да не прецака нещата.Страшно съм доволна от нейните доктори, обичам ги тези хора.Тук само Фурия знае ,какво изпитание е за човека и кучето тази операция. А Ия е с две наведнъж.
Мога много да ви разказвам,но съм страшно уморена. Така ,че по нататък ще разкажа всичко.
Публикувано: 15 June 2011 - 11:30 AM
Ще се наредят нещата лека полека, сега наистина през периода на възстановяването е най-трудно да ги сдържаш и да внимаваш да не галопират като луди, ама вие ще се справите, знам си аз:-)))))) Още малко и ще се наспиш и ще си отпочинеш, знам колко си уморена (още помня нашите операции и само при спомена настръхвам), но най-лошото мина.
Пожелавам пълноценно възстановяване и без повече такива приключения, само хубави случки да ви се случват:-)))

Публикувано: 27 June 2011 - 10:12 AM
В сезона на почивките и след обстойно преглеждане на всички хотели и вили по морето, за да разбера къде ще ни приютят с мечо, попаднах на едно много интересно писъмце, ето какво гласи:
Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:
Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:
От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените. Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката.
Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл!
Оставайки с надеждата, че и нас така великодушно ще ни постещнат по черноморието с чаувците тази година, Ви пожелавам едно прекрасно лято!
Публикувано: 27 June 2011 - 08:26 PM

Публикувано: 28 June 2011 - 10:26 AM
sara92, в 27 June 2011 - 08:26 PM, написа:

Тази година половината плаж е свободен от чадъри - от първото капанче до мястото на кораба, който вече го няма. По това време няма много хора и е почти празно. Никой нищо не ни каза за кучето на плажа.
Има и други плажове, но до тях се стига с кола.
Публикувано: 28 June 2011 - 02:35 PM

Публикувано: 04 July 2011 - 12:58 AM
Публикувано: 04 July 2011 - 06:03 AM
Ако става дума за Чау-Дален (друго на руски оформено по този начин май няма) то заповядай:
http://www.chow-dalen.ru/main.shtml

Публикувано: 04 July 2011 - 05:12 PM
http://www.facebook....&type=1&theater
http://www.facebook....&type=1&theater