Furia_S, в 12 June 2012 - 10:21 PM, написа:
ralinka123, в 12 June 2012 - 05:23 PM, написа:
Furia_S, в 12 June 2012 - 07:06 PM, написа:
ralinka123, в 12 June 2012 - 04:49 PM, написа:
Ако кучето пикае върху определено място на паркета, което почернява и се надува то това значи че именно там трябва да му сложите памперса.
От личен опит - ако кучето е избрало едно или няколко определени места за уриниране, то там трябва да разхвърляте памперсите. Ако кучето уринира толкова често, че паркета се надува и почернява - то това значи невнимание откъм страната на стопанина. Лично аз знам колко време му трябва на паркета.Та вие все още не сте почнали да го извеждате, а вече го удряте.
Грешката е ваша, сори.
Сложете памперсите точно на тези места където пишка кученцето. Не я наказвайте за сега с удряне при липса на разходките - тя е едва на 3 месеца, вие какво искате? Тя за сега НЯМА друга алтернатива за изхождане, освен жилището ви. Да стиска ли искате? На три месеца? на 1 годинка бебе да ползва тоалетна, да се бърше и да ви вика "Страхотна тоалетна имате"?
Играйте с кученцето, нормално е да е буйна и да си изяжда памперсите.
Като не й обръщате внимание и не чистите и не я наблюдавате - все ще има бели.
Не ви разбирам, от каква помощ точно имате нужда при палаво кученце на 3 месеца?
...........Божжжжжжжееееееее, слез и си прибери вересиите.............
хах малко грубо изказване от ваша страна ;] като не знаете дали не й обръщам внимание или не тичам като луда да чиста постоянно...и също така я изкарвам по два пъти на ден само да уточня,това че е още малка и пишка и през останалото време не означава ,че не я изкарвам..Тя е доста умна относно други неща ,мисля че не е малкото невинно бебе което не знае какво се случва...много добре осъзнава грешката си,защото още преди да съм почнала да й се карам навежда виновно глава..
Миличка, аз не съм на 15.
И за това, което ти си изписала бих ти откъснала главата. Опитах се да съм мила. А ти ми се дръвчиш че съм груба.
Хал хабер си нямаш колко груба бих могла, с поредни цъфнали кифли с гушнати куценцанцанца по аватара видях. Колко са минали през ръцете ми такива милички младички с гушнати кученца с претенции за знания.
Идея си нямаш що то е грубост, дете.
Не ме предизвиквай.
А като за начало започни да се грижиш да 3-месечното си посерко.
Успех.
Не си на 15 ,но си била нали ;] аз съм на 20 и това че сега навлизам в тези грижи на малко кученце,не ти дава правото да ми говориш по този начин и да ме наричаш кифла и т.н..гушнала съм го да,ти не си ли гушкаш кучетата :) и се грижа и то много за кучето си..Какви претенции,като точно за това пиша в този форум,за да придобия повече опит за кучето си :) ЕДВА ЛИ ТИ СИ СЕ РОДИЛА С ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЗНАНИЯ И ОПИТ НАЛИ ??????????????????