Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#511 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 October 2008 - 08:35 PM

Буш на мен тази снимка ми я изпрати администраторката Алгона на самоедския форум в БГ.
Беше възмутена,това не е чау-чау,а плод на междусъседско развъждане на самоед и чау-чау ...  :(
Горкинкото пък и го офъкали и го напраили на палячо.
User's Signature

Качена снимка

#512 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 October 2008 - 08:54 PM

Аха, това е микс. Аз намерих снимката в сайт на приют (май в Германия), та е офъкан, защото си представям в какъв вид е попаднал в приюта...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#513 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 02:20 PM

sashe, за да не "разваляме установения ред" ще ви кажа тук в говорилня, че снимките на Диди са много сладки. Още сте малки, но явно се приучавате на подчинение. За послушание едва ли ще успеете... ;D тук има огромни мечета още ръфащи чехли. Гумена играчка обаче много ще ви помогне защото зъбките в момента я сърбят, нещо трябва да ръфа. Щом сте на 70 дена сте минали и третата тривалентна ваксина. Когато навърши три месеца му се слага последната ваксина против бяс. 15 дни след това вече може кученцето да се вади на разходка.  :kuchence:
Парца, става все по-готино мече, много добри снимки сте направили  :wub:

#514 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 02:24 PM

sara92 значи на 2 месец му биха 2 ваксина canigen virbac нз какво означава това ако можеш да ме напатиш нещо
User's Signature

Качена снимка

#515 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 04:52 PM

sashe, сложили са тривалентната ваксина против /гана,парвовироза и хепатит/, предполагам са сложили стикерчето в паспорта. След последната ваксина в паспорта се пише и датата на следващата. Така както, при първото вътрешно обезпаразитяване на малкото се вписва. И ако изкара глисти след 10 дни отново се третира с DRONTAL pupi, това трябва да са го направили на 30-я ден стопаните. Сигурно имате информация. Сега е хубаво да и давате Стартер, накиснато в пилешки бульон, това е най-близката храна до майчината след отбиването. Вътре има всичко необходимо, после режима се променя.

#516 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:02 PM

Цитат

Парца, става все по-готино мече, много добри снимки сте направили  :wub:

всъщност Парца не е ли 3 години вече.това трябва да са и стари снимки,поне на мен ми се вижда мъничка.,извинете ме ако бъркам.
и само да кажа нещо за килограмите,понеже имах пресен опит с бебета:4 кг за 70 дневно бебе не са за такава радост.5кг и нагоре вече са в норма,зависи дали е мъжко или женско.мъжкарите обикновено са малко по-тежки в тази си възраст.
п.п.със sara92,за малко да се повторим,аз също пишех за стартера :o

#517 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:11 PM

gerry_22,беше ме страх да изкажа мнение за килограмите, но ти го изказа наистина са твърде малко дори за женско чау. Зная Дени 69, освен всеобхващащия "Стартер" даваха и много добавки на малкия Макс, могат да допълнят. Ние се придържахме към по-различни неща спрямо здравето на Лъки.Обаче при всички случай трябва да се дава "Стартер" и резултата ще е бърз и видим за килограмите. :blink:

#518 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:17 PM

Цитат

тук има огромни мечета още ръфащи чехли.
Ако имаш предвид Белла,тя ръфа чехли само когато и се даде позволение за такова нещо  ;)
User's Signature

Качена снимка

#519 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:23 PM

А относно килата не знам какво се коментира въобще,но от снимките които са пуснати и по специално тази макар и с лошото качество на мен лично кученцето повече ми прилича на шпиц отколкото на чау-чау.
Нека не бъда отново в ролята на черната станция,но не виждам защо трябва да се самозалъгваме само.
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#520 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:26 PM

Не, макар снимките да са красноречиви, и ние го правим и още много други мечета го правят със или без позволение. То ако са затворени цял ден къде да си хвърлят "енергията". Това пак е добре, има мечета свалят тапетите като останат сами... ;D

#521 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:27 PM

Качена снимка

Сравнение  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#522 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:28 PM

Цитат

Не, макар снимките да са красноречиви, и ние го правим и още много други мечета го правят със или без позволение. То ако са затворени цял ден къде да си хвърлят "енергията". Това пак е добре, има мечета свалят тапетите като останат сами... ;D
От декоративното ми зайче вече не останаха тапети за сваляне от кучетата  :rolleyes: той изяде всичко  ;D
User's Signature

Качена снимка

#523 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:41 PM

Така поставени снимките са приблизителни, има сходства има и разлики, по снимка е трудно да се даде пълна характеристика, това малко ще се променя с часове след третия месец ще проличи. Бих попитала от къде е взето с риск да обидя стопаните?

#524 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 05:51 PM

Малко снимки за сверяване на часовника.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#525 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 06:11 PM

Повече, би ми било интересно поколението между смуф и чау-дълъг косъм както е при Торнадо.Изглежда нещата са били благополучни и там ще има поколение. На всички ще е интересно как ще се получат малките и цветовете. Всичко да мине леко, ние сме в очакване! :blink:

#526 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:25 PM

ето малкия Ричи и малката Айра на 70-71дни.
наистина снимките на sashe не са много добри,а и малкото ще се променя много бързо.пускам тези снимки само ако мога да помогна със сравнение.
тези бебета,на последните снимки са по-малки според мен,но това няма значение.страхотни представители на породата без спор.
но за килограмите -наистина са малко за чау-чау.едно балансирано захранване ще даде добър резултат,като увеличавате дажбата полека,не отведнъж.
да ви е живо и здраво бебчето и да ви радва.
п.п.на мен би ми било интересно да разкажете откъде го купихте и как решихте да имате точно чау за домашен любимец.

#527 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:27 PM

БИЖУ мислех си 4е разбираш от 4ау 4ау-та но изглежда сам се залъгал.1-во кучето е взето от Ямбол от частно лице видях на място маиката бащата е бил чисто бял.2 твоите кучета на снимките мязат муцуните им на булдог.Моля ти се мисли преди да говориш щото къто гледам целия форум е оцвъкан от теб ето ти още малко снимки да видиш по добре http://www.album.bg/...?upload_done=3 Gery кучето  бе6е 3.760 на 60 ден ам тогава хапвахме по 2 шепички а сега 2и половина и ядем ROYAL CANIN startera.
User's Signature

Качена снимка

#528 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:33 PM

Цитат

БИЖУ мислех си 4е разбираш от 4ау 4ау-та но изглежда сам се залъгал.1-во кучето е взето от Ямбол от частно лице видях на място маиката бащата е бил чисто бял.2 твоите кучета на снимките мязат муцуните им на булдог.Моля ти се мисли преди да говориш щото къто гледам целия форум е оцвъкан от теб ето ти още малко снимки да видиш по добре http://www.album.bg/.../?upload_done=3
;D Бих те посъветвала да разгледаш подробно какво представлява породата ЧАУ-ЧАУ,защото явно не знаеш какво си си купил.
Линка които си ми пратил затвърди мнението ми само нищо повече.Живо и здраво малкото топче.
Аз преди да говоря мисля,но ти чети преди да пишеш каквото и да било.

смях и сълзи
User's Signature

Качена снимка

#529 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:33 PM

Цитат

ето малкия Ричи и малката Айра на 70-71дни.
наистина снимките на sashe не са много добри,а и малкото ще се променя много бързо.пускам тези снимки само ако мога да помогна със сравнение.
тези бебета,на последните снимки са по-малки според мен,но това няма значение.страхотни представители на породата без спор.
но за килограмите -наистина са малко за чау-чау.едно балансирано захранване ще даде добър резултат,като увеличавате дажбата полека,не отведнъж.
да ви е живо и здраво бебчето и да ви радва.
п.п.на мен би ми било интересно да разкажете откъде го купихте и как решихте да имате точно чау за домашен любимец.
За мен Ричи е истински представител на породата и най-хубавото кученце от вашето кучило.
User's Signature

Качена снимка

#530 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2008 - 07:37 PM

това че ти си купил РУМЪНСКИ вълкодав не значи че сички трябва да приличат на него.В квартала има 5 4ау 4ау-та сички казват че си е чисто чау чау но щом някои от вас така мислят :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:  А и също горе споменах че сам видял маиката и бащата а не кат тебе бял лист които еи сега мога да си го порачам които доказва че има родословие струва 20лв с докарването :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
User's Signature

Качена снимка

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема