Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 02 October 2008 - 07:13 PM
Това е моят любимец:
Собака: Буржуй (Буржуй Стайл оф Мэри), рыжий, д.р. 03.03.2005г.
Родители собаки: Bon Triumph Alex х Tsiris Spenser
Публикувано: 02 October 2008 - 08:29 PM
deni69, вие сте с нова придобивка, честито. Повече му отива бяло на Макс. ;) Аз ще търся по дълги крачолки за Сара, на Лъки търся обувки като на Йорк.
geri_22, NElvit, как сте, какво ново? Някой май е посетил нова борса, ама си мълчи за новите придобивки, я да сподели какво си е харесал?! ;) :wub:
Публикувано: 02 October 2008 - 09:01 PM
ами sara92 пък все ни издава. ;) брей,не можем да се скрием и това си е ;D
ами с nelvit ходихме на тази борса откъдето пазарувам.очакваха дъждобрани,мисля,че споменаха и обувки,не съм сигурна.купихме разни храни на кучовци,взехме хилс за Ричи и Джеси,лакомства и така.
nelvit се порадва на моите кучовци.хвана ни яд,че не взе Джеси,щеше да и е доста добре в двора да полудуват на воля,нищо,другия път няма да прави тази грешка.
като докарат дъждобрани ще пусна снимки задължително
Публикувано: 02 October 2008 - 09:06 PM
Цитат
Наистина това което казва БИЖУ е вярно...не е забранено да се заплождат две кремави чау-чау има го наистина по развъдниците,но до колкто знам а и са казвали хора,които разбират от тази порода...от съдийте и други не се гледа с добро око на този тип двойки.А и няма нищо общо като при другите двойки черно-черно или рижо-рижо.
Публикувано: 02 October 2008 - 09:21 PM
Цитат
странно защо е така.може би защото цвета се появил в последствие,но пък е от гамата на рижите по скоро.сложно е,аз не си го обяснявам.
Публикувано: 02 October 2008 - 09:33 PM
Публикувано: 02 October 2008 - 09:34 PM
Този вид заплождане често крие рискове около бъдещото здраве на поколението.
Възможно е поява на албинизъм,глухота.
При заплождане на куче с доминантен цвят /риж/ с куче разводнен цвят /крем/,вероятността в кучилото да има поне едно кремаво бебе пак е висока.

Публикувано: 02 October 2008 - 10:28 PM
Цитат
лакомствата са едни саламени пръчки.много е смешно,защото не дадам на всяка по една,защото не искат,а давам една и те почват да я теглят,докато тя не се скъса на две и всяка изяжда парчето,което е останало в устата и.давам и по две най много и то един път в седмицата.другото лакомство е дентал кокал,за който има борене и ръмжене(доста страховито).пак не искат всяка да си яде нейния,а искат да се ''заяждат'' за един кокал.а относно хилс -Симба не яде и тази с агнешкото,Айра с мъка.реших да взема все пак,ама-не и не.
за Лъки се радвам,че е свалил малко,нека не му тежи.и си чакаме снимките :blink:
Публикувано: 06 October 2008 - 09:03 AM
А Айра голяма любопитка ;D.Другия път ще взема Джеси да се запознаят.Ще направим снимки :blink:
Публикувано: 06 October 2008 - 01:21 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 October 2008 - 01:41 PM
Цитат

Публикувано: 07 October 2008 - 08:26 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 07 October 2008 - 08:30 PM