Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#541 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 October 2008 - 07:35 AM

Виждам, че поста ми е криворазбран.
Keri14, нужно ли е всеки път всеки новопоявил се да бъде оплют? Има една заключена тема в която bushkata е постнала в снимки един прекрасен пример за развъждането на породни и непородни,което важи не само за чау, а за всички породи. Мисля, че всеки средно интелигентен човек може да отвори, да прочете и да си направи съответните изводи.Не мисля, че начина да има повече породни чаута е като се обиждаме. Още повече,тук има и породни чаута и досега не съм видяла един обиждащ пост от собствениците им.
**БИЖУ** е права с "Част от това да си "истински кучкар" е да виждаш недостатъците на кучето си." Недостатъците споделени с подходящия тон съм съгласна да приема, но чистото заяждане и обида не.

#542 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 08:55 AM

kkk, какво ще рече "истински кучкар", какво значи някой да ми казва недостатъците на кучето, всеки може сам да преценя и да съпоставя. Има сайтове, литература,експертни оценки и т.н. И най-големия лаик би си направил елементарен извод. Дори родословните подлежат на оценка. Ние може да кажем "о,много е хубаво" но съдиите могат да му намерят 10 недостатъка.Ето едно подходящо място за изява:

02-НОЕМВРИ 2008-САCIB в Пловдив
място на провеждане - Панаирен град, палата 8
начален час: 11.00ч.
Срок за записване: 24.10.2008
Заявка за участие можете да изтеглите на сайта на брфк-www.brfk.org / Всички заявки се подават:
на място в офиса на "БРФК - гр.София, ул."Българска морава" 99 офис 1    :->)

Успех на всички участници от този форум.
Ще се радвам, ако може да се организираме и посетим палата № 8, които е "за" нека пише.  :P На 1- ноември ще има ЗОО-РЕВЮ - отново в палата № 8 , етаж 3.

#543 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Животни-особено бездомните!Музика и кино.
Публикувано: 09 October 2008 - 10:23 AM

Аз мисля да дойда  :blink:Ще се радвам да се видим там.

#544 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 11:03 AM

Цитат

Keri14, нужно ли е всеки път всеки новопоявил се да бъде оплют? Има една заключена тема в която bushkata е постнала в снимки един прекрасен пример за развъждането на породни и непородни,което важи не само за чау, а за всички породи. Мисля, че всеки средно интелигентен човек може да отвори, да прочете и да си направи съответните изводи.Не мисля, че начина да има повече породни чаута е като се обиждаме. Още повече,тук има и породни чаута и досега не съм видяла един обиждащ пост от собствениците им.
**БИЖУ** е права с "Част от това да си "истински кучкар" е да виждаш недостатъците на кучето си." Недостатъците споделени с подходящия тон съм съгласна да приема, но чистото заяждане и обида не.
Извини ме,но къде видя обида от моя страна? Да видя да споменавам някъде например "румънски вълкодави" каквото и да значи това?
По подходящ тон от по предния ми пост на къде?!
Явно са много тънкообидни някои хора и трудно приемат истината казана в прав текст,НО това не е обида ни най-малко.
Лицемерието не ми допада и не е черта на характера ми.
"ауу колко е сладко,милинко добринко"  "какво страхотно чау" след всеки пост си го запазете за вас,аз го казвам когато наистина има защо и не виждам защо трябва да си кривя душата,че това НЕ Е чау-чау.
На вас ако ви харесва да си бращолевите празни приказки правете го нямам против-заблуждавайте се.
User's Signature

Качена снимка

#545 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 11:12 AM

Цитат

kkk, какво ще рече "истински кучкар", какво значи някой да ми казва недостатъците на кучето, всеки може сам да преценя и да съпоставя. Има сайтове, литература,експертни оценки и т.н. И най-големия лаик би си направил елементарен извод. Дори родословните подлежат на оценка. Ние може да кажем "о,много е хубаво" но съдиите могат да му намерят 10 недостатъка.Ето едно подходящо място за изява:
Сара точно вие едва ли можете да направите някаква реална самопреценка  ;) (иначе нямаше да водим този разговор сега)Както и още няколко човека от форума ако трябва да бъда точна.
И не виждам защо съветвате за нещо което вие самата не правите.
User's Signature

Качена снимка

#546 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 11:35 AM

Цитат

Цитат

Извини ме,но къде видя обида от моя страна? Да видя да споменавам някъде например "румънски вълкодави" каквото и да значи това?
По подходящ тон от по предния ми пост на къде?!
Явно са много тънкообидни някои хора и трудно приемат истината казана в прав текст,НО това не е обида ни най-малко.
Лицемерието не ми допада и не е черта на характера ми.
"ауу колко е сладко,милинко добринко"  "какво страхотно чау" след всеки пост си го запазете за вас,аз го казвам когато наистина има защо и не виждам защо трябва да си кривя душата,че това НЕ Е чау-чау.
На вас ако ви харесва да си бращолевите празни приказки правете го нямам против-заблуждавайте се.

С кое да се заблуждаваме? А така поставен въпроса понеже лицемерието не е част от характера ти, ти чау чау ли имаш или не?
Защо не се опиташ поне веднъж да погледнеш по-далеч от върха на носа си и да се запиташ защо всички теми в които пишеш се превръщат в караници? Дали всички сме прости и глупави и никога не можем да разберем или начина ти на изразяване нещо куца? След като според теб тона ти е винаги на място и особено подходящ аз нямам какво повече да ти кажа.

#547 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 11:58 AM

Айде пак въпроса опря до мен и до начина ми на изразяване  ;) Вечното оправдание.
С кое се заблуждавате ли,ВИЕ си знаете много добре,не е нужно да го пиша.
Я си помисли както и да съм казала това което имам да кажа истина ли е?-Истина е.
Кучето чау-чау ли е?-НЕ.Защо?! Най-малкото защото виждането на майката и бащата не доказва нищо.Казах ли го?!-Казах го.Как?-В прав текст!

Повече и аз нямам какво да кажа,оставям групичката на оскърбените да пише спокойно в чау-чау форума!

Един много красив булдог победител при млади кучета миналата година на Европейското KOPERROOD MERE IS THE TIGER  :wub: :blink:
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#548 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 12:55 PM

Цитат

видях на място маиката бащата е бил чисто бял..

само да отбележа,че чисто бяло чау-чау няма.чисто бели са самоедите.те имат много сходни черти като тези на чау-стойка,опашка,козина,но в муцунките са доста различни,а и са наистина снежно бели.чау-чау чисто бяло аз не съм и виждала.а шпиц за мен е непозната порода,не мога да коментирам.виждам,че тук има хора,които разбират от всички породи и дават ''компетентно''мнение,та чак и ''съдят'' май.
тук стана-''едно си баба знае и едно си бае''.глупаво и доста ограничено,според мен.а това ,че ''целия форум е нацвъкан'' е много точно казано ;D,ама нищо,то като само това си знае....
и за лицемерието:пак пълен фарс-колко ''мамини сладки'' чухме......ама какво се занимаваме само с глупости.
приятни разходки от мен.времето е страхотно.

#549 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 October 2008 - 02:22 PM

Еййй ама този форум наистина заприлича на тепих.Само дето за гушите не сме се хванали.Тук никой няма  чау с родословие -освен на Торнадо.Дано не обидя някой,защото не знам дали има друго такова чау.Има ли значение това.Обичаме си меченцата и това е.
sashe -дори да не е чисто чау бихте ли спрели да го обичате?Има ли значение за Вас това?

#550 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 02:36 PM

Цитат

Еййй ама този форум наистина заприлича на тепих.Само дето за гушите не сме се хванали.Тук никой няма  чау с родословие -освен на Торнадо.Дано не обидя някой,защото не знам дали има друго такова чау.Има ли значение това.Обичаме си меченцата и това е.
sashe -дори да не е чисто чау бихте ли спрели да го обичате?Има ли значение за Вас това?
Кой говори в момента за родословие  ;)
Той и Ричи на Кери14 по една или друга причина е останал без родословие,но това не пречи да е най-доброто мъжко чау-чау във форума и кьорав ще го види.
Специално за форума мое мнение,а по принцип за да не кажете,че отново се правя на компетентна и Иван Димитров-Лайката мислеше така когато му даде оценка отличен.
User's Signature

Качена снимка

#551 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 October 2008 - 03:19 PM

Искам да кажа че са малко тези в България които притежават истинско Чау,но това не пречи на нас притежателите на Чау-без доказан произход да учавстваме във форума.Така че всички любители на тази порода могат да се включат тук независимо дали имат Чау или подобие на такова.

#552 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 03:27 PM

Цитат

Искам да кажа че са малко тези в България които притежават истинско Чау,но това не пречи на нас притежателите на Чау-без доказан произход да учавстваме във форума.Така че всички любители на тази порода могат да се включат тук независимо дали имат Чау или подобие на такова.
Добре а кой е казал,че такива хора не могат да участват във форума?
Някъде написала ли съм го Нелвит? :blink:
Всеки е добре дошъл в този форум независимо дали притежава чау-чау или е просто любител.
Защо хората така подскачат като им кажеш,че кучето им не прилича на породата си,това срамно ли е?За мен не е.Ако някой се срамува от този факт и се брани със зъби и нокти опитвайки се да докаже противното винаги ще има такива дразги.
Не виждам нищо лошо,мили сладки добрички родословни и неродословни те са си наши и ние ги обичаме.Друг е въпроса,че някой хора много трудно приемат истината,а тя по някой път боли знам.И мен ме е боляло.
Аз ти писах помниш ли? ... Не искам да пиша отново всичко това което ти споделих.
User's Signature

Качена снимка

#553 Потребителят е офлайн   NElvit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 October 2008 - 03:35 PM

Никой не е казал Бижу че си писала такова нещо.Всеки е добре дошъл.Ако някой не приема нещо защо винаги държиш да му го наложиш?
И аз ти писах нещо.Помниш ли?Че имаш пиперлив език.За това става въпрос.Ако някой не иска да приеме нещо никой неможе да му го наложи.

#554 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 03:42 PM

Цитат

Никой не е казал Бижу че си писала такова нещо.Всеки е добре дошъл.Ако някой не приема нещо защо винаги държиш да му го наложиш?
И аз ти писах нещо.Помниш ли?Че имаш пиперлив език.За това става въпрос.Ако някой не иска да приеме нещо никой неможе да му го наложи.
Напротив никъде не налагам мнение,но в момента ме мързи да се цитирам  ;)
На няколко пъти написах,че това е моето лично мнение с което никой не задължавам.Ако се върнеш назад ще видиш.
Помня много добре и мисля,че ти отговорих кои хора стават жертва на "пиперливия" ми език.
Поздрави на вас и мечоците  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#555 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 03:56 PM

Стига сме се карали не ви ли писна вече.BIJY Това е твоето лично мнение други имат друго така че няяма какфо да се караме.Не е важно от колко пари е от каде е т.н..Важното е да си ги обичаме и улично да е пак ще си го обичам няма значение кфо е що е истинския кучкар обича всички.Някои може да има кученце за 1000евро и да е горд че го има да минава покраи уличните кучета и да ги гони но някои може да има кученце за 100 лв но и да обича и уличните и да ги храни защото колкото моито 4ау-4ау е куче толкова и онова!!!!И ето още малко снимки http://www.album.bg/...images/7812022/
User's Signature

Качена снимка

#556 Потребителят е офлайн   Lilandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 04:50 PM

sashe с риск да не те обидя,но за 70 дни,твоето куче е твърде малко кила....пона аз така мисля,ако не се лъжа ти каза 4кг.....прекалено малко аз го сравнявам с моето,което на 46 дена,когато го взех беше 4.600кг Ето и снимка от този ден

#557 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 04:58 PM

Цитат

sashe с риск да не те обидя,но за 70 дни,твоето куче е твърде малко кила....пона аз така мисля,ако не се лъжа ти каза 4кг.....прекалено малко аз го сравнявам с моето,което на 46 дена,когато го взех беше 4.600кг Ето и снимка от този ден
Ей това се казва гот муцункааа  :->) :->) :->)
User's Signature

Качена снимка

#558 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 05:28 PM

ем аз ви казах 4е на 60 дена беше 4кг но тогава беше 2 ден от както ядем стартер така че мисля че ся тря сме повечко на 28 ще го измерим
User's Signature

Качена снимка

#559 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 06:40 PM

ей,Лили,Ланди е била страхотна.тази снимка защо си я крила досега?нямам търпение да се видиме отново.Айра вече е по-добре,но е много трудно и своенравно кутре.
ще чакаме с нетърпение нова среща с кака ни Ланди. B)а аватара мие е в твоя чест :blink:

#560 Потребителят е офлайн   Lilandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 06:59 PM

Кака Ланди също чака с нетърпение среща с немирните Айра и мама Симба :yahoo:
А снимката не съм я крила...пускала съм я в предната тема,преди да имаме под форум  ;) Найстина Ланди беше едно доста хубаво бебе Чау  :blink:
Бижу благодаря за хубавите думи  :blink:

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема