Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 09 October 2008 - 07:35 AM
Keri14, нужно ли е всеки път всеки новопоявил се да бъде оплют? Има една заключена тема в която bushkata е постнала в снимки един прекрасен пример за развъждането на породни и непородни,което важи не само за чау, а за всички породи. Мисля, че всеки средно интелигентен човек може да отвори, да прочете и да си направи съответните изводи.Не мисля, че начина да има повече породни чаута е като се обиждаме. Още повече,тук има и породни чаута и досега не съм видяла един обиждащ пост от собствениците им.
**БИЖУ** е права с "Част от това да си "истински кучкар" е да виждаш недостатъците на кучето си." Недостатъците споделени с подходящия тон съм съгласна да приема, но чистото заяждане и обида не.
Публикувано: 09 October 2008 - 08:55 AM
02-НОЕМВРИ 2008-САCIB в Пловдив
място на провеждане - Панаирен град, палата 8
начален час: 11.00ч.
Срок за записване: 24.10.2008
Заявка за участие можете да изтеглите на сайта на брфк-www.brfk.org / Всички заявки се подават:
на място в офиса на "БРФК - гр.София, ул."Българска морава" 99 офис 1 :->)
Успех на всички участници от този форум.
Ще се радвам, ако може да се организираме и посетим палата № 8, които е "за" нека пише. :P На 1- ноември ще има ЗОО-РЕВЮ - отново в палата № 8 , етаж 3.
Публикувано: 09 October 2008 - 10:23 AM
Публикувано: 09 October 2008 - 11:03 AM
Цитат
Keri14, нужно ли е всеки път всеки новопоявил се да бъде оплют? Има една заключена тема в която bushkata е постнала в снимки един прекрасен пример за развъждането на породни и непородни,което важи не само за чау, а за всички породи. Мисля, че всеки средно интелигентен човек може да отвори, да прочете и да си направи съответните изводи.Не мисля, че начина да има повече породни чаута е като се обиждаме. Още повече,тук има и породни чаута и досега не съм видяла един обиждащ пост от собствениците им.
**БИЖУ** е права с "Част от това да си "истински кучкар" е да виждаш недостатъците на кучето си." Недостатъците споделени с подходящия тон съм съгласна да приема, но чистото заяждане и обида не.
По подходящ тон от по предния ми пост на къде?!
Явно са много тънкообидни някои хора и трудно приемат истината казана в прав текст,НО това не е обида ни най-малко.
Лицемерието не ми допада и не е черта на характера ми.
"ауу колко е сладко,милинко добринко" "какво страхотно чау" след всеки пост си го запазете за вас,аз го казвам когато наистина има защо и не виждам защо трябва да си кривя душата,че това НЕ Е чау-чау.
На вас ако ви харесва да си бращолевите празни приказки правете го нямам против-заблуждавайте се.

Публикувано: 09 October 2008 - 11:12 AM
Цитат
И не виждам защо съветвате за нещо което вие самата не правите.

Публикувано: 09 October 2008 - 11:35 AM
Цитат
Цитат
По подходящ тон от по предния ми пост на къде?!
Явно са много тънкообидни някои хора и трудно приемат истината казана в прав текст,НО това не е обида ни най-малко.
Лицемерието не ми допада и не е черта на характера ми.
"ауу колко е сладко,милинко добринко" "какво страхотно чау" след всеки пост си го запазете за вас,аз го казвам когато наистина има защо и не виждам защо трябва да си кривя душата,че това НЕ Е чау-чау.
На вас ако ви харесва да си бращолевите празни приказки правете го нямам против-заблуждавайте се.
С кое да се заблуждаваме? А така поставен въпроса понеже лицемерието не е част от характера ти, ти чау чау ли имаш или не?
Защо не се опиташ поне веднъж да погледнеш по-далеч от върха на носа си и да се запиташ защо всички теми в които пишеш се превръщат в караници? Дали всички сме прости и глупави и никога не можем да разберем или начина ти на изразяване нещо куца? След като според теб тона ти е винаги на място и особено подходящ аз нямам какво повече да ти кажа.
Публикувано: 09 October 2008 - 11:58 AM
С кое се заблуждавате ли,ВИЕ си знаете много добре,не е нужно да го пиша.
Я си помисли както и да съм казала това което имам да кажа истина ли е?-Истина е.
Кучето чау-чау ли е?-НЕ.Защо?! Най-малкото защото виждането на майката и бащата не доказва нищо.Казах ли го?!-Казах го.Как?-В прав текст!
Повече и аз нямам какво да кажа,оставям групичката на оскърбените да пише спокойно в чау-чау форума!
Един много красив булдог победител при млади кучета миналата година на Европейското KOPERROOD MERE IS THE TIGER :wub: :blink:

Публикувано: 09 October 2008 - 12:55 PM
Цитат
само да отбележа,че чисто бяло чау-чау няма.чисто бели са самоедите.те имат много сходни черти като тези на чау-стойка,опашка,козина,но в муцунките са доста различни,а и са наистина снежно бели.чау-чау чисто бяло аз не съм и виждала.а шпиц за мен е непозната порода,не мога да коментирам.виждам,че тук има хора,които разбират от всички породи и дават ''компетентно''мнение,та чак и ''съдят'' май.
тук стана-''едно си баба знае и едно си бае''.глупаво и доста ограничено,според мен.а това ,че ''целия форум е нацвъкан'' е много точно казано ;D,ама нищо,то като само това си знае....
и за лицемерието:пак пълен фарс-колко ''мамини сладки'' чухме......ама какво се занимаваме само с глупости.
приятни разходки от мен.времето е страхотно.
Публикувано: 09 October 2008 - 02:22 PM
sashe -дори да не е чисто чау бихте ли спрели да го обичате?Има ли значение за Вас това?
Публикувано: 09 October 2008 - 02:36 PM
Цитат
sashe -дори да не е чисто чау бихте ли спрели да го обичате?Има ли значение за Вас това?
Той и Ричи на Кери14 по една или друга причина е останал без родословие,но това не пречи да е най-доброто мъжко чау-чау във форума и кьорав ще го види.
Специално за форума мое мнение,а по принцип за да не кажете,че отново се правя на компетентна и Иван Димитров-Лайката мислеше така когато му даде оценка отличен.

Публикувано: 09 October 2008 - 03:19 PM
Публикувано: 09 October 2008 - 03:27 PM
Цитат
Някъде написала ли съм го Нелвит? :blink:
Всеки е добре дошъл в този форум независимо дали притежава чау-чау или е просто любител.
Защо хората така подскачат като им кажеш,че кучето им не прилича на породата си,това срамно ли е?За мен не е.Ако някой се срамува от този факт и се брани със зъби и нокти опитвайки се да докаже противното винаги ще има такива дразги.
Не виждам нищо лошо,мили сладки добрички родословни и неродословни те са си наши и ние ги обичаме.Друг е въпроса,че някой хора много трудно приемат истината,а тя по някой път боли знам.И мен ме е боляло.
Аз ти писах помниш ли? ... Не искам да пиша отново всичко това което ти споделих.

Публикувано: 09 October 2008 - 03:35 PM
И аз ти писах нещо.Помниш ли?Че имаш пиперлив език.За това става въпрос.Ако някой не иска да приеме нещо никой неможе да му го наложи.
Публикувано: 09 October 2008 - 03:42 PM
Цитат
И аз ти писах нещо.Помниш ли?Че имаш пиперлив език.За това става въпрос.Ако някой не иска да приеме нещо никой неможе да му го наложи.
На няколко пъти написах,че това е моето лично мнение с което никой не задължавам.Ако се върнеш назад ще видиш.
Помня много добре и мисля,че ти отговорих кои хора стават жертва на "пиперливия" ми език.
Поздрави на вас и мечоците :blink:

Публикувано: 09 October 2008 - 03:56 PM
Публикувано: 09 October 2008 - 04:58 PM
Цитат

Публикувано: 09 October 2008 - 06:40 PM
ще чакаме с нетърпение нова среща с кака ни Ланди. B)а аватара мие е в твоя чест :blink:
Публикувано: 09 October 2008 - 06:59 PM
А снимката не съм я крила...пускала съм я в предната тема,преди да имаме под форум ;) Найстина Ланди беше едно доста хубаво бебе Чау :blink:
Бижу благодаря за хубавите думи :blink: