Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 27 October 2008 - 11:25 AM
А за снимките: когато влезнеш да пишеш коментар или нещо друго,точно над публикувай има Допълнителни опций,цъкни на него и после има прикачи Browse.И вече от там ще се поравиш ;)
Публикувано: 28 October 2008 - 10:03 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 06:29 PM
май пак някой е изкукуригал и иска да се заяжда. ;D
тук ли е мястото за поста ми? :blink:
и не БИЖУ,не питам теб. ;)не се считай за задължена да отговаряш на всяко нещо,което се пита или пише тук.надали всеки иска мнение и то само от теб. :P
Публикувано: 29 October 2008 - 06:39 PM
Цитат
:blink:
Следващия път вместо "някоЙ" конкретизирай поименно кои трябва и кои не трябва да ти отговарят.
Айде со здраве как вика Шедоу ...

Публикувано: 29 October 2008 - 06:53 PM
Цитат
Цитат
:blink:
Следващия път вместо "някоЙ" конкретизирай поименно кои трябва и кои не трябва да ти отговарят.
Айде со здраве как вика Шедоу ...
офф,верно? :huh: :huh: :huh:добре,че се намери някой да ми го каже ;D,аз си мислех че все някога ще се оправя :->).
Публикувано: 29 October 2008 - 08:19 PM
Цитат
gerry_22 недей много да мислиш :wub: нали знаеш приказката за патицата ..с най-добри чувства.

Публикувано: 30 October 2008 - 09:20 PM
Цитат
мислиш,че е за мен ли БИЖУ? :huh: :huh: :huh:
;D ;D ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
мислиш,че е за мен ли БИЖУ? :huh: :huh: :huh:
;D ;D ;D
Ако мислех така,нямаше да пусна тези емотиконки,ирония жено ирония михи-хи :tikva: :sarkastichen:

Публикувано: 01 November 2008 - 08:09 PM
Публикувано: 01 November 2008 - 08:19 PM
Сара може спокойно да си коментираме изложбата в другата тема,а тук да оставим общите приказки примерно ... мисълта ми е да съберем емоцията,снимките и коментарите на едно място :blink: ако искате де

Публикувано: 02 November 2008 - 03:21 PM
Цитат
Единствено съм против такива кучета да се развъждат,защото породата се разводнява,въртим се в затворен кръг и докато това положение съществува скоро няма да видим "истински чау" и кучетата по изложбите ще се броят на пръсти!
Кученце без родословие може да си купи всеки и да го отглежда просто като домашен любимец,а не да го множи.
Защото утре някой човек които да речем си е закупил кученце от такова кучило неродословно ще прочете тук там,ще събере информация и ще почне да се запитва "но,защо моето чау не е същото като това което съм виждал в нета на снимки,защо козинката му е по-къса от обикновено,защо муцуната му е по-издължена" Били сме свидетели и на такива запитвания точно тук в този форум..
От нас зависи дали породата ще просъществува в България,дали един ден ще имаме собствен клуб.Не ми се щеше отново да дъвкаме всичко това ..но все пак
Сара не се заяждам,говоря приятелски наистина дано не се обидиш :blink:
А Фродо е много красив и би дал отлично поколение,би помогнал много за развитието на породата в България ако го пуснете отново,но на родословна женска.

Публикувано: 02 November 2008 - 07:05 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 08:59 PM
Поздрави на всички мечета и стопаните им.

Публикувано: 03 November 2008 - 08:31 AM
Цитат
ммммм,аз доколкото знам tornado ще има поколение напролет,аз лично много чаках неговото кучило,но уви,ще чакам още малко :(.незнам защо,но аз съм почти сигурна,че ще има едно синио бебе и в неговото. :blink:
а относно синия ти,sаra92,жалко че няма снимка в лице,но от това,което се вижда е страхотен едър мечок,а мама Сара както винаги е е невероятно нежно излъчване-страхотна е станала.аз само не разбрах,този пухчо на снимката с трите кучета който е с лице кой е?прилича на Лъки,но не съм сигурна.
а за Макс само ще кажа,че Киара е като него.тя винаги е вървяла с размери за мъжки ;D,то за това и всеки си и говори в мъжки род ;D-разкош :->)