Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 28 November 2008 - 09:44 PM
O-S-K-A-R, надявам се, че няма да Ви обидя, но на седем месечна възраст езичето на чау чау отдавна трябваше да е лилаво, ако има петна се смята порок.
Ето и някай недостатъци (отклонения ) от стандарта на породата на руски език:
ДИСКВАЛИФИЦИРУЮЩИЕ ПОРОКИ :
Висячие ухо или уши.
Не полностью пигментированная или не черная мочка носа, за исключением голубых чау-чау, у которых может быть сплошная голубая или синевато-серая мочка носа.
Небо или язык красного, или розового цвета, или с одним или более пятнами красного или розового цвета.
Ето и някай недостатъци (отклонения ) от стандарта на породата на руски език:
ДИСКВАЛИФИЦИРУЮЩИЕ ПОРОКИ :
Висячие ухо или уши.
Не полностью пигментированная или не черная мочка носа, за исключением голубых чау-чау, у которых может быть сплошная голубая или синевато-серая мочка носа.
Небо или язык красного, или розового цвета, или с одним или более пятнами красного или розового цвета.
Публикувано: 28 November 2008 - 10:25 PM
сесе, е много права за съжаление езичето на вашето куче ще остане така, на бебетата до месец се изпълват петната на 1.5 цвета се фиксира към плътно лилаво. Това никак няма да ви пречи да го обичате, и то да ви радва като всяко друго куче! :kuchence:
Публикувано: 29 November 2008 - 11:38 AM
Цитат
здравейте! благодаря на всички за хубавите думи!аис е от кучилото на гери.Най-много благодаря на нея че ни дари с това страхотно кученце аис
:blink:
аз също има за какво да съм ви благодарна.вие сте най-сериозните и грижовни хора от всичките стопани,които намерих за моите малки.при всяка възможност ме радвате със снимки :blink:.просто сте :->) по гледане на кученце.а Аис ви се отблагодарява с любов и сутрешни целувки ;D.
а снимката на пънчето е направо за картичка.уникална е. :P :P :Pза вас и Аис :P :P :P
Публикувано: 02 December 2008 - 05:05 PM
Интересна находка ;D
Публикувано: 06 December 2008 - 08:03 PM
Клипа е супер. Явно стопанката е разчитала на този вид услуга, защото мечето беше много сплъстено и му свалиха козина за пълнеж на една възглавница... ;D Най ме впечатли, маникюра и миенето на зъбите. Стигате ли до този етап с вашите мечета??? :blink:
Публикувано: 07 December 2008 - 07:24 AM