Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 03 November 2008 - 02:51 PM
За снимка в лице и аз съжалявам това ми дадоха, срещата беше много кратка. Интересни са очите на синия, те бяха теменуженосини като беше бебе, сега са воднисто сини, но пак сини. Има много повече козина и грива от Лъки, да това е Лъки хванат в неловък момент..... ;D Той прояви голяма общителност и добронамереност за игра със брат си, но Сара не беше на такава вълна. На снимката се вижда дори как е настръхнала, тя го лаеше и го захапа два пъти. Ние съвсем се стъписахме.. :rolleyes: Голям срам... ;D Той вървеше след нея, а тя го ръмжеше, това е снимано. Явно за нея съществува само едно дете и това е Лъки. Това е в животинското царство....Сара така не прие и не даде признаци,че познава като свое дете и малкия черен Барси, от там нямам още снимки. Има снимки но....нека са живи и здрави. :kuchence:
Публикувано: 03 November 2008 - 08:53 PM
Публикувано: 04 November 2008 - 10:40 AM
също така и това за петната на малките-при черен и риж родител :rolleyes:.ами темата е доста пълна в това отношение.най малкото едно прочитане е достатъчно да разбереш елементарни неща.също и това-ама те са с розови езици-не трябва ли да са с лилави?въобще пълна пародия.
без коментар........
Публикувано: 04 November 2008 - 04:39 PM
А и БИЖУ е права,че зависи от нас дали ще се оправи породата в БГ,но докато още има хора които заплождат и продават нечистопордни бебета,това никога няма да стане.Защото обявите със така наречените ''елитни родители'' още съществуват.
Публикувано: 04 November 2008 - 09:55 PM
Цитат
става въпрос за потребител,който пуска лични с,извинете ме,доста тъпи въпроси.оказва се че е пращал и на sara92,с въпроса за петната,очевидно и на БИЖУ,на която пък е казал че продава малки без док.за 2500лв,ако съм разбрала правилно.този потребител дори даде мнение,че не се заплождали дългокосместо и късокосместо,като очевидно е визирал tornado.
всеки от нас знае ,че за петна и дума не може да става. :blink:
кери14,ти няма ли да ни зарадваш с някоя новина около твоите мечоци.на Кери козината почна ли да расте с нормални темпове?и въобще кажи как сте.
Публикувано: 04 November 2008 - 10:30 PM

ето и другата

ето и някое от кучетата което продава за тези пари

Публикувано: 05 November 2008 - 10:18 PM
Виждам че логично се питате какво става с очакваното кучило от моя развъдник.Тази есен за съжаление нещата не се получиха при първият ни опит.
Лаурентина беше много нервна и на моменти дори злобна към Торнадо, а иначе са постоянно заедно, след това когато характера и се смекчи чак към 14-тия ден, Торнадо след 4 дни неуспешни опити загуби интерес - от 12-тия до 16 тия ден всъщност.Ветеринарния доктор беше всеки ден у нас, каза че кат окраев вариант ще направим изкуствена инсиминация и взе всечки необходими атрибути за това...но вече всичко беше свършило, просто закъсняхме.
Всяко зло за добро, беше първи опит, сега вече знаем кои са подходящите дни и знаем точно кога да ги събера заедно за да не губят интерес.
Надявам се напролет с нови сили и извлекли поуки да имаме своето първо кучило.Съжалявам че наистина има хора които искат да си вземат кученце от нас и се налага да чакат повече от година....но, наистина понякога си е божа работа, надяваме се напролет всичко да се подреди ида имаме малки топки :)
Гледам че мечтаете за синьо кученце да може ако съдбата е решила.Може и смуф да е:)Каквито и да са да са живи и здрави, да се пръкнат пък после ще видим :blink:
Още веднъж поздрави на всички!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 06 November 2008 - 10:49 AM
Публикувано: 14 November 2008 - 11:47 PM
Публикувано: 15 November 2008 - 08:58 AM
Цитат
значи след третата ваксина може спокойно да се изкъпе бебчо,стига времето да го позволява.но ти май си го държиш предимно вътре,така че аз не виждам проблем,просто не го пускай на терасата.аз например тези дни ще изкъпя Айра за втори път,ще я изкъпя вечерта след вечерната разходка,ще я изсуша със сешоар,и на другия ден ще я пусна чак следобеда,ако не вали и не е ужасно студено,въпреки че тя милата ще се измъчи ако не я пускам един цял ден,ама......като е къпана,това е положението.
само да кажа за тези които се интересуват.ходих до магазина от който пазарувам-оказа се те няма да докарват от дъждобраните,които покриват цялото тяло,вкл.и лапичките.май и аз ще пазарувам от интернет,но нещо не мога разбера кой размер да взема.Айра видимо става по-едра от майка си,с по-дебело дупе е ;D,а се цапа изкл.много.даже минава през локви :o.ужас.Симба като си изцапа лапата толкова я е гнус ;D.а варианта с мокри кърпички е временен,пък и ако е всекидневен :-,то пък е едно чистене.......
Публикувано: 16 November 2008 - 10:29 PM
Публикувано: 21 November 2008 - 09:56 AM
Цитат
ами ние точно по това време бяхме на разходка и честно аз нищо не усетих.кучетата също не ми дадоха вид,че нещо са разтревожени.странно е,защото животните са по чувствителни към капризите на природата и усещат биовълни,трептения или притеснителни звуци....казват,че се чувало и някакво бучене.за нас бученето е всекидневно явление,защото макар и слабо се чува шум от летището,което е наблизо.можем само да се молим природата да ни пощади,а ние да се сещаме да бъдем по-добри и да я щадим,вместо всячески да я изцеждаме откъм ресурси.
Публикувано: 24 November 2008 - 12:10 AM
сесе, тук ще пиша на въпроса във фотогалерия.На 20-ти разгонването на Сара свърши, продължава да наддава. Козината се прочисти окончателно и расте само нова, все по-дълга. Сега за нея съм спокойна. Лъки е страшно гальовен, много е пораснал, надминава майка си.. ;D Заради крачето още търсим подходящи обувки и на нищо не попадам.Целувки за Ира :wub: :P :wub:
Публикувано: 26 November 2008 - 05:09 PM
Рождените дни на нашите любимци юли ;D :P
Публикувано: 26 November 2008 - 05:12 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com