Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 14 November 2008 - 11:47 PM
Публикувано: 15 November 2008 - 08:58 AM
Цитат
значи след третата ваксина може спокойно да се изкъпе бебчо,стига времето да го позволява.но ти май си го държиш предимно вътре,така че аз не виждам проблем,просто не го пускай на терасата.аз например тези дни ще изкъпя Айра за втори път,ще я изкъпя вечерта след вечерната разходка,ще я изсуша със сешоар,и на другия ден ще я пусна чак следобеда,ако не вали и не е ужасно студено,въпреки че тя милата ще се измъчи ако не я пускам един цял ден,ама......като е къпана,това е положението.
само да кажа за тези които се интересуват.ходих до магазина от който пазарувам-оказа се те няма да докарват от дъждобраните,които покриват цялото тяло,вкл.и лапичките.май и аз ще пазарувам от интернет,но нещо не мога разбера кой размер да взема.Айра видимо става по-едра от майка си,с по-дебело дупе е ;D,а се цапа изкл.много.даже минава през локви :o.ужас.Симба като си изцапа лапата толкова я е гнус ;D.а варианта с мокри кърпички е временен,пък и ако е всекидневен :-,то пък е едно чистене.......
Публикувано: 16 November 2008 - 10:29 PM
Публикувано: 21 November 2008 - 09:56 AM
Цитат
ами ние точно по това време бяхме на разходка и честно аз нищо не усетих.кучетата също не ми дадоха вид,че нещо са разтревожени.странно е,защото животните са по чувствителни към капризите на природата и усещат биовълни,трептения или притеснителни звуци....казват,че се чувало и някакво бучене.за нас бученето е всекидневно явление,защото макар и слабо се чува шум от летището,което е наблизо.можем само да се молим природата да ни пощади,а ние да се сещаме да бъдем по-добри и да я щадим,вместо всячески да я изцеждаме откъм ресурси.
Публикувано: 24 November 2008 - 12:10 AM
сесе, тук ще пиша на въпроса във фотогалерия.На 20-ти разгонването на Сара свърши, продължава да наддава. Козината се прочисти окончателно и расте само нова, все по-дълга. Сега за нея съм спокойна. Лъки е страшно гальовен, много е пораснал, надминава майка си.. ;D Заради крачето още търсим подходящи обувки и на нищо не попадам.Целувки за Ира :wub: :P :wub:
Публикувано: 26 November 2008 - 05:09 PM
Рождените дни на нашите любимци юли ;D :P
Публикувано: 26 November 2008 - 05:12 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 November 2008 - 09:44 PM
Ето и някай недостатъци (отклонения ) от стандарта на породата на руски език:
ДИСКВАЛИФИЦИРУЮЩИЕ ПОРОКИ :
Висячие ухо или уши.
Не полностью пигментированная или не черная мочка носа, за исключением голубых чау-чау, у которых может быть сплошная голубая или синевато-серая мочка носа.
Небо или язык красного, или розового цвета, или с одним или более пятнами красного или розового цвета.
Публикувано: 28 November 2008 - 10:25 PM
Публикувано: 29 November 2008 - 11:38 AM
Цитат
:blink:
аз също има за какво да съм ви благодарна.вие сте най-сериозните и грижовни хора от всичките стопани,които намерих за моите малки.при всяка възможност ме радвате със снимки :blink:.просто сте :->) по гледане на кученце.а Аис ви се отблагодарява с любов и сутрешни целувки ;D.
а снимката на пънчето е направо за картичка.уникална е. :P :P :Pза вас и Аис :P :P :P