Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 02 December 2008 - 05:05 PM
Публикувано: 05 December 2008 - 11:44 PM

Публикувано: 06 December 2008 - 08:03 PM
Публикувано: 07 December 2008 - 07:24 AM
Цитат
Пожелавам Спа процедури и за Вашите мечета. ;)
чак сега изгледах клипчето докрай-направо по едно време завидях да чау-то как го глезят,което ми напомня,че трябва да къпя и двете ми лудетини вече.времето е меко и е подходящо.дано успея довечера.миенето на зъбите най-много ме впечатли.забелязвам,че Симба има нещо като зъбен камък на най задните кътници,взех и на РК дентал храната,но тя е само профилактична,всмисъл не лекува вече появил се проблем.
аз искам да попитам :Кой от потребителите на форума би се похвалил с толкова кротко и търпящо цялата тази процедура мече-къпането -ясно,нямат избор,но рязане на нокти,миене на зъби.......някой пробвал ли се е?аз ще опитам довечера и ще го споделя с вас обезателно ;).
приятна почивка за всички стопани.
Публикувано: 07 December 2008 - 04:33 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 December 2008 - 12:04 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 December 2008 - 12:57 AM
Публикувано: 14 December 2008 - 06:46 PM
Публикувано: 14 December 2008 - 10:23 PM
Ние също сме с проблем :rolleyes: пак сме с микроспория :huh:
Онзи ден бяхме на вет с Гери и взеха косми от Ланди за проба за изследване и днес вета ми се обади и каза,че пак сме с гъбички.....нямам думи.И тази седмица ще ходим на лекар да видим какво ще правим :blink:
Публикувано: 15 December 2008 - 02:34 PM
Lilandi ти поне знаеш какво й е.Докато на мен ми казаха че й няма нищо,взеха й козина,секрет,още работи,изследвания,ваксини.....и накрая ами то на кучето му няма нищо,има забавен растеж на козината.Та от лятото,откакто я посригахме няма козина,има на места само.Дадох сумати пари и още не се е оправила.Сменихме храната,шампона е специален от ветеринарите,витамини,добавки и нищо.Пак ще я водя,но някъде другаде :huh: де да знам себе си обвинявам,кучето си има козина,не беше кой знае колко дълга,но беше гъста,а сега на един косъм сигурно ще се зарадвам :(